Jak rozjet TCP/IP přes internet?
Moderátor:Dark_Deamon
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
no další možnost by mohla být openbattle.net.. ale nenašel jsem tady ani na googlu nic kde bych se mohl připojit... mám patch 1.13 a chtěl jsem si odzkoušet postavy co mám v singlu...
příjde mi jednoduší gw editor kde ho jen spustím a napíšu název serveru... a tam založit vlastní hru než tejden nebo měsíc schánět člověka, hamachi a pak s ním řešit x problémů proč to nejede... už asi jen proto... neznáte tu někdo nějakej server který je funkční?
nemusí být ani českej, prostě nějakej
příjde mi jednoduší gw editor kde ho jen spustím a napíšu název serveru... a tam založit vlastní hru než tejden nebo měsíc schánět člověka, hamachi a pak s ním řešit x problémů proč to nejede... už asi jen proto... neznáte tu někdo nějakej server který je funkční?
nemusí být ani českej, prostě nějakej
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Re: Jak rozjet TCP/IP přes internet?
open bnett nepřipadá v úvahu,on nemá originál cd key,kdyby měl tak to samozřejmě mastíme přes bnett...ale ten muj kompl fakt nechápu,nedokáže pochopit programy jako Hamachi a Gameranger,no ale nevadi,už sme to s tim kamošem rozjeli,mužu se sice lognout jen já na něj,on na mě ne,ale jinak dobrý
Dobry den chci se zeptat chci se zahrat pres TCP/IP hrat z kamosem a kdyz zalozim server a ten druhej da moji IP adressu tak mu to napise nelze se pripojit poradite mi prosim?
Stáhněte si oba dva hamachi a tam si vytvořte virtualní připojení, potom vám to půjde. Bez hamachi by to šlo jedině kdyby jste měli propojené pc fyzicky.
to jsem prave zkousela propojit PC pres kabel. A dekuji moc za radu
Pres to Hamachi mne to nechce propojit a nevim proc oba PC to maji nainstalovane
Nejde se ti připojit na stejnou síť už v Hamachi, nebo tam se ty PC najdou, ale nejde to propojit až přímo ve hře?
Nejde mi uz pres Hamachi propojit.
A jaký je tam problém ? Máte stejné hamachi verze ?
Ano mame stejnou verzi kdyz dam Join an existing network
chce pomne Network ID:
a Password:
vsechno tohle zadam a pise ze furt tam mam chybu.
chce pomne Network ID:
a Password:
vsechno tohle zadam a pise ze furt tam mam chybu.
Jakou přesně chybu ?
Jinak to je nějaké divné, mělo by to jít. Zkuste založit jinou síť a nebo se podívat do nastavení, jestli tam nemá jeden z vás něco nepovoleného a pod...
Jinak to je nějaké divné, mělo by to jít. Zkuste založit jinou síť a nebo se podívat do nastavení, jestli tam nemá jeden z vás něco nepovoleného a pod...
spis se zeptam jestli nedelam chybu ja pripojim se a kdyz to po mne chce Network tam jsem zkousela Client ID a to mi neslo a pak pod nazvem Server Connection tak TYPE a vyhazovalo This network does not exist. a kdyz to delam u toho druheho pocitace moje ID atd třak to stejny
Teď tomu nějak nerozumím. Já mám hamachi verzi 2.0.3.111 a na jednom pc prostě nahoře dám network -> create a new network a pak tam máš na vyplnění network ID a password. Tak do toho network ID napiš třeba "Diablo" a do hesla co chceš.
Pak na druhém pc dej network -> join an existing network a zase tam bude network ID a password. Teď to do toho akorát napíšeš znova. např to "Diablo" a heslo zase stejné a mělo by to jít...
Pak na druhém pc dej network -> join an existing network a zase tam bude network ID a password. Teď to do toho akorát napíšeš znova. např to "Diablo" a heslo zase stejné a mělo by to jít...
kdyz dam create a new network
napisu treba Diablo
a pak heslo
tak mi napise
ERROR This network name has been taken.
napisu treba Diablo
a pak heslo
tak mi napise
ERROR This network name has been taken.
Tak to jméno už asi někdo má. Napiš do network ID něco delšího např. "Diablo které chci hrát já a brácha"
zadne jmeno mi nejde ted nevim jak ale u sebe na PC vidim druhy pc ale jakoby off a na druhym pc nevim se
Nějaký ID network jít musí. Zkoušej dokud se ti nepodaří. Na jednom pc to vytvoříš na druhém se připojíš a je to...
konecne jsem ten Hamachi rozjela, ale nechce mi na to ject Diablo
Tak když to máš propojené přes hamachi, tak s jedním pc založ hru přes tcp/ip. Pak na druhém pc v hamachi klikni pravým na ten tvůj založený network a dej copy adress a pak v diable až dáš join tcp/ip dáš ctrl+V a zkopíruje se tam ta hamachi adresa a musí to jít.
Děkuji za snahu ale i tata coz je docela machr na PC taky nerchodil ani kamarad ale dekuji ze jsi mi snazil pomoct