Hledám hráče na Hc hru
Moderátor:Dark_Deamon
mimochodem..dnes hraní odpadá..
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám hráče na Hc hru
Pá + So + Ne jsem váš Jsem totiž u přýtelkyně na bytě a ještě tu není zařízenej net. To, že píšu teď je díky chycené wi-fi. Jen musím mít otevřené okno a ntb položenej na parapetu
No to nás velice těší
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
v pátek mám nařízenou dovolenou takže můžem začít už ráno jestli se na to cítíte a vemte si Big Shok či redbul a acylpyrin at vás po 4hod. zase nebolí hlava
jinak dělá někdo screeny? at k tomu můžem pak dát příběh? jestli dáme aspoň NM
jo a pro ostatní jsme na 22 lvlu a padla nám myslím 1 setová věc.. a spousta uniq kopí pro merce a dost z nich úpně k ničemu
pokud se nemílím sestava se nám mění welweta přestal bavit barbar tak si dodělal na 22 lvl trapku assu
budu sám tankovat takže jestli ripne muj druid "Pedofil", tak to bude epic fail pro celý tým
jinak dělá někdo screeny? at k tomu můžem pak dát příběh? jestli dáme aspoň NM
jo a pro ostatní jsme na 22 lvlu a padla nám myslím 1 setová věc.. a spousta uniq kopí pro merce a dost z nich úpně k ničemu
pokud se nemílím sestava se nám mění welweta přestal bavit barbar tak si dodělal na 22 lvl trapku assu
budu sám tankovat takže jestli ripne muj druid "Pedofil", tak to bude epic fail pro celý tým
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Já to hodně zvažuju.. zatím jsem línej něco udělat takže je možné že to bude pořád baba..
a screeny našich pedofilních, fetish a jinaíčích hrátek někdy dělám..
a hrát celej den taky můžu...ale záleží jeslti je pro vás 12 hodin ráno..?
a screeny našich pedofilních, fetish a jinaíčích hrátek někdy dělám..
a hrát celej den taky můžu...ale záleží jeslti je pro vás 12 hodin ráno..?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych stejně mohl nejdřív tak od 12+ hod. páč se mě budou dopoledne v nemocnici koukat do kufru...už teď mě je blbě
Ale potom bych mohl určo až do večíra. Jinak s nějakým bych počkal až od NM. Na Normal snad nikdy neripne, ne?
Ale potom bych mohl určo až do večíra. Jinak s nějakým bych počkal až od NM. Na Normal snad nikdy neripne, ne?
No já dnes asi stejně ještě nestihnu udělat tu assku..:o) a je fakt že na normal to moc smysl nemá :o)
- Secondface
- Gorebelly
2Dark_Deamon to ti mladá vaří mrtvoly, že se ti budou zítra dívat do kufru?? ti ho chudáka šoupla rovnou z kufru do "kufru" ne?
jinak teda zítra sraz v 12:30 j? počítám s Váma
jinak teda zítra sraz v 12:30 j? počítám s Váma
no doufám že někdo nebude jako vždy scházet..
pracuju na té assce..:o)
pracuju na té assce..:o)
- Secondface
- Gorebelly
tak. .. jsme v pátek rozjeli bez heda (protože náročně pracuje a chastá) 3 HC soose já fire welwet cold a deamon light.... já to ripnul na 14 lvlu od 3 champiónů goatmanů tak jsem to během chvilky dohnal... pak rip welwet na 21-22 lvlu v lagu u duriela takže jsme čekali... xD no a před chvílí ripl deamon od Fetish Shamanů takže celkem sranda...
deamon to dožene takže se bude hrát dál ale u diabla a dál jestli se ripne tak nwm to už se nám asi nebude chtít
já se přiznám že při druhým ripu bych to zabalil
deamon to dožene takže se bude hrát dál ale u diabla a dál jestli se ripne tak nwm to už se nám asi nebude chtít
já se přiznám že při druhým ripu bych to zabalil
To asi každej..ono se to nezdá, ale on si člověk za sossu hodně potom zahrává..zvlášť když jde ve trojici..všechno to padá..a tak si myslí že to jde v pohodě..ale ono ejhle není to tak..navíc to berem rychlovkou, takže kolikrát chodíme s holím zadkem...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, hoši. Radši si dejte v jednu chvíli pauzu, dejte jednomu všechny prachy, ať něco vygamblí. U Diabla to bez rezistů nepůjde a na jednu ránu by vás sfoukl všechny tři jak prd
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Secondface
- Gorebelly
Tak diabla jsme dali... o to proč ne:D asfoukl nám jen 1 merce... byl moc rychle tuhej sotva se zmohl na 2 redlighting kterej ani nedokocil
ale welweta pak zfoukl v 5 aktu v prvním dungeonu boss hell lord s champiónama když ho chytil lag a prej už nikdy soss tak ted nevíme co máme s deamonem dělat...páč ve 2 je to na prd... možná si welwet vezme babu co ho nechal když si na cuatro udělal assu... no uvidíme zítra snad to nějak dopadne.
nechutné je že 2 chary defakto chcípli kvůli špatnému portu... port je sice dobrá věc ale u sossy ... se portnou zrovna do cc nebo jak welwet do lagu celkem o hubu
ale welweta pak zfoukl v 5 aktu v prvním dungeonu boss hell lord s champiónama když ho chytil lag a prej už nikdy soss tak ted nevíme co máme s deamonem dělat...páč ve 2 je to na prd... možná si welwet vezme babu co ho nechal když si na cuatro udělal assu... no uvidíme zítra snad to nějak dopadne.
nechutné je že 2 chary defakto chcípli kvůli špatnému portu... port je sice dobrá věc ale u sossy ... se portnou zrovna do cc nebo jak welwet do lagu celkem o hubu
teď si bude každej myslet že se vymlouvám na lagy! to jsi to musel říkat?
- Secondface
- Gorebelly
tak Hed bude hrát až po prázkách hlavně že založil vlákno a ted nás v tom nechal
Welweta přešlo nadšení do D2 po 2x riplé sosse a ztracenému barbovi. ale pevně věřím že se mu vrátí
no a Deamon... má mladou.. a evidentně jí musí odevzdávat tak 50% svého volného času kromě víkendů takže se tam přes tejden to diablo nevecpe takže doufám že pojede dom a stěhování k mladé odloží at jí ho můžem ukradnout na těch pár dní pro D2
na to že jsme byli 4 se tu cítím trochu sám WELWETE
asi to bude chtít nový nábor na HC
Welweta přešlo nadšení do D2 po 2x riplé sosse a ztracenému barbovi. ale pevně věřím že se mu vrátí
no a Deamon... má mladou.. a evidentně jí musí odevzdávat tak 50% svého volného času kromě víkendů takže se tam přes tejden to diablo nevecpe takže doufám že pojede dom a stěhování k mladé odloží at jí ho můžem ukradnout na těch pár dní pro D2
na to že jsme byli 4 se tu cítím trochu sám WELWETE
asi to bude chtít nový nábor na HC
caute ja bych klidne s vama zahral hraju D2 lod 1.12 přes hamachi