-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROSÍM O... VELKOU, VELKOU POZORNOST
Chtěl bych vám oznámit, že se mi naskytla jedna životní příležitost - splnit si svůj sen a po maturitě jít pracovat na Nový Zealand. Je to pro mě obrovská šance začít nový život tam, kde jsem ho vždycky žít chtěl. Proto... Jsem nucen ukončit moji Diabláckou aktivitu a věnovat se především studiu, rodině, přátelům a hlavně svému zdraví, protože abych odcestovat mohl, je za potřebí mít perfektní zdravotní stav a to, že budu pořád sedět u PC mi moc nepomůže. Nebudu si nic nalhávat, u Diabla jsem trávil až moc svého času a je na čase s tím něco udělat. Proto vám všem s hlubokou omluvou oznamuji, že zde mé služby končí a ne jen ty, ale moje celková aktivita v této skvělé hře. Všem vám přeji jen a jen to nejlepší, ať už ve světě reálném, tak v tom virtuálním a doufám, že jsem alespoň některým z vás pomohl, ačkoli není pomoc jako pomoc. Jen jsem se snažil konat to, co jsem považoval za správné, protože jak je vidno, dobrých lidí je potřeba i v tom světě virtuálním. S hlubokou poklonou se s vámi loučím a doufám, že se vám bude dařit v obou realitách. Všichni jste byli skvělí a jsem rád za to, že jsem vás mohl poznat... Sbohem, budete mi chybět
TOPIC PŘEDÁVÁM SAPPOROVI!
Jelikož by byla obrovská škoda, aby tento topic zanikl, domluvil jsem se se svým kamarádem, Sapporem, že převezme žezlo. Však i on sám chtěl dělat to co já, a tak je mi ctí, že mu to mohu umožnit. Moc si toho cením.
Držím palce a přeji i tobě hodně štěstí v životě. Jsem rád, že jsem tě mohl poznat a o těch Vánocích se pořádně ztřískáme.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------skyrim1988 píše:Takže gentlemani Tento týpeček je skvělý,hodný,přátelský a mohl bych asi pokračovat dál Pomáhá mi levlit Wizarda.Za čas plánuji být jako on.Pomáhat ostatním a z radostí.
PS: Moc si cením takových lidí !!!
Zdravím všechny pařany!
Nedávno jsem dosáhl 100. paragonu a nyní už jen plním achievmenty a flákám se. Nebaví mě hrát ve stereotypu a pokud by někdo potřeboval s čímkoli pomoct, jsem k dispozici. Napíši zde seznam služeb, které pro vás budu poskytovat a pokud někoho z vás něco zaujme, dejte vědět a já pomůžu.
- Možnost půjčky do 5m
- Parťák při plnění achievmentů
- Pomoc a rady, jak efektivně expit
- Powerleveling 25-60 lvl (HF, Leoric's Signet výhodou)*
- Sparing partner (PvP)
- Výpomoc s hledáním klíčů a Ubery
- Zabíjení bossů na jakékoli obtížnosti
- Zakoupení základního vybavení nováčkům
* Co se expení týče, zakoupil jsem 4x Cain's set a vložil do něj některé základní gemy. Tento set ti zapůjčím po celou dobu expení, ale jen pod podmínkou, že mi s ním neutečeš. Jakmile se stane byť jen jeden případ, kdy mi tento set dotyčný ukradne, tato akce pro vás končí - pro všechny.
Veškeré mnou nabízené služby jsou zcela zdarma. Pokud budeš mít nějaký dotaz, napiš ho prosím sem do komentářů, nebo mně do zpráv. Nejlepší ale bude, když si mě přidáš ve hře.
Zde je můj BattleTag: PureEnergy11#2119
Mythic Health Potion ZDARMA
Každý notorik si může zažádat maximálně o 200 ks těchto lektvarů s blahodárnými účinky. Lektvary jsou zcela zdarma a na lahvičky se nevztahuje záloha.
Itemy čekající na majitele
Jelikož nemám AH moc v oblibě a nerad prodávám věci někomu, koho neznám... Rozhodl jsem se, že budu nabízet předměty zde. Nejedná se o nějaké high-end itemy, ale pokud jsi začátečník, určitě ti pomůžou. Proto prosím, ať si o předměty žádají jen ti, kteří ho opravdu chtějí a kterým předmět pomůže.
MOMENTÁLNĚ PRÁZDNÝ SKLAD