Zlodějská Auction House
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Ahoj nevím jestli jsem se stím setkal jen já a nebo i více lidí ale zákonitě se mi stává toto.Včera jsem se rozhodl prodat Storm Crow + nějaký lightninng damage 200+ intel 100+ vitalita .... cena na bid byla 780 000 a buyout 1 000 000.Několik hodin se tam válela a teď mi do hry přišlo upozornění že někdo přihodil a tím pádem už nešla cancelnout.Pak se mi tam ukázala částka 1 010 000 takže jsem byl spokojen ale jen do té doby než aukce skončila.Lognu se do hry a za Storm Crow sem obdržel jen směsných 20 505 goldů !! a to se mi stává docela často.Prosím o vysvětlení , je li to bug a nebo někdo disponuje zlodějským umem .Předem děkuji za odpovědi
Re: Zlodějská Auction House
Jak může bid přesáhnout nastavený buyout? Nějak to celé nechápu.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
no proto sem asi píšu taky sem čuměl jak je to možné.
Taky mám jeden problém, prodal jsem Blackthorne chestu z dropu a v GAH mám processing. Fakt nechápu ...
- azaxsyndrom
- Gorebelly
:// Je to vše na pytel ...zajímalo by mě jakým trikem to jde udělat ,,, dát více než je buyout , a pak dostat totálně nic ... Když se hra má s**t tak pořádně se vším všudy ...jak tak koukám
Taky se mi to stává, ale jenom u itemů, kde nenastavím buyout. Příklad : dám starting bid 500k a za hodinu je prodáno a v kse mi svítí +- 470k. Psal jsem ticket a support mi odepsal, že se to bohužel stává a neví s tím rady. Řeší to, ale nemůžou mi dát náhradu ani vysvětlení a mám si počkat
Těch 470 tis. je po odečtení poplatků nebo se pletu?5betme píše:Taky se mi to stává, ale jenom u itemů, kde nenastavím buyout. Příklad : dám starting bid 500k a za hodinu je prodáno a v kse mi svítí +- 470k. Psal jsem ticket a support mi odepsal, že se to bohužel stává a neví s tím rady. Řeší to, ale nemůžou mi dát náhradu ani vysvětlení a mám si počkat
taky se mi to stava no nevim jestli je to ten poplatek.
Achievements: 7400 (92%)
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Mě se to naposledy stalo s Inna's Temperance ... které jsem tu nabizel .Bid začínal na 48 M a Buyout na 49.9 M ..... den sem nebyl ve hře ..kouknu na AH a kalhoty prodány ...koukl sem se ,zasekl se a už se mi rudě zalejvali oči ...utržená částka byla 18 M .... ja myslel že mě jebne.Tohle asi nikdo nevysvětlí krom Blizzu
Ja minule koupil stit zadarmo napsalo mi to ze se koupe nepovedla vratilo mi to prachy a dalo mi to ten stit