RMAH na dvou účtech

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
trambus
Quill Rat
RMAH na dvou účtech

Příspěvek od trambus » 06.11.2012, 16:44 hod.

Ahoj všem, dostal se mi do ruky na nějaký čas kámošův účet a protože na svém už rmah využívám napadlo mě zkusit pokud bude klika na předměty rmah i na tomto druhém účtě. Jde mně o dvě věci: Je problém s používáním více účtů na jedné ip a pak přiřazením více účtů na jeden paypal účet? Jelikož z každé transakce sype blizzardu slušná provize tipoval bych, že ne, ale vzhledem k mé negramotnosti v angličtině by mě zajímalo jak je to přimo z ofic zdroje pokud někdo má tyto informace, thx:-).

Ryliah
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: RMAH na dvou účtech

Příspěvek od Ryliah » 06.11.2012, 23:18 hod.

Nie som si teraz istý ale myslím že 2 účty nejde priradiť k rovnakému paypalu..
S4 Monk 1100+

trambus
Quill Rat

Příspěvek od trambus » 07.11.2012, 08:26 hod.

Teoreticky by to mělo být blizzardu jedno, pokud hraju na dvou zaplacených účtech, jestli půjdou peníze na jeden, nebo dva různé paypal účty, provizi jim to nevezme, máte někdo info?

Tatotakto
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tatotakto#2253

Příspěvek od Tatotakto » 07.11.2012, 17:21 hod.

Nieco sa riesilo aj tu: viewtopic.php?f=44&t=6423 ( dufam ze ten odkaz pojde)

V mojom a synovom pripade sme to nakoniec poriesili tak, ze sa mu spravil v banke normalne ucet a vystavila sa karta.

Nakoniec sme sa rozhodli takto preto, aby v pripade nejakych neskorsich nejasnosti mal rovnake udaje na Bnet ucte s hrou , na paypal ucte a aj na karte.Spekuloval som vselijako, ale nakoniec asi najistejsi sposob je tento.
Tebe sa vsak jedna o kamratov ucet asi, to mam tiez poriesene, ale to ak mas zaujem ozrejmit tak PM (SZ) alebo Skype dnes vecer napriklad ,tam by sme Ti vysvetlili ako sme to spravili my ale je to tam o vzajomnej dovere.
Kludne pisni v hre na moj battletag, je na lavej strane :D
Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321

Odpovědět

Zpět na „Obchod“