EU [SC] prodam Helm of Command recept
Dobrej dneska sem měl kiku a dropul tenhle recept jestli tu je někdo kdo by měl zájem dejte vědět a skusíme se dohodnout
Re: EU [SC] prodam Helm of Command recept
Bohužel tolik goldů abych si ho mohl dovolit nemám, ale můžu se zeptat kde ti padl (act) ?
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
taky si myslím, že tady kupce seženeš obtížně, pokud chceš mohu se pokusit (za mírnou provizi) zkusit prodat na d2jsp - případně napiš PMku a domluvíme se
už jsem takto zprostředkoval více obchodů k naprosté spokojenosti všech zúčastněných (alespoň doufám..)
už jsem takto zprostředkoval více obchodů k naprosté spokojenosti všech zúčastněných (alespoň doufám..)
No dropl sem ji asi s 320 MF v katedrále taky sem docela čuměl bohužel k mý smůle ten den nechápu co se stalo (předpokládám náká chyba v databázi nebo neuvěřitelná smula kdy padl ten recept v jeden den velkýmu množství lidí ) klesla cena toho receptu víc jak o pulku :/ a ne že by to bylo první den patche ale asi třetí až takže z původních asi 60 mega má ted cenu 25 mega. Zatim zkoušim RMAH a kdyby se nepovedlo tak ho tu nechám za 20 mega pokud cena ještě neklesne ,)
to sem netušil, že takovej recept může padnout v A1, pěkný. Tak já do tý doby zkusim pošetřit, rád bych ho měl. Jinak ty recepty od patche jdou dolu s cenou snad všechny co jsem koukal.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no to da logiku, ze isli recepty po patchi dole, kedze helm of command uz nie je najlepsia legendarna helma v hre.
jo to chápu ale mě přišlo divný že to keslo cca po třech - čtyrech dnech novýho patche a ne hned a v podstatě v 12ti hodinách ,) ale asi stejně jak píšeš jen to byla asi zpožděná reakce trhu
To kleslo pozdějc, protože než tu novou helmu někdo nadropoval, tak se nedala sehnat .
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Stejne nejvetsi joke, zapnu D3 hned co to slo po patchi a za chvilku na AH uz legendarky,nechapu....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak prodáno na RMAH za 30 euro prosim o lock