EU (SC) Craftím Exalted Grand Conquest Sword (v1.0.4)

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
EU (SC) Craftím Exalted Grand Conquest Sword (v1.0.4)

Příspěvek od ZOMB » 16.08.2012, 21:02 hod.

Ahoj,

tak jsem si poprvé troufnul vyrazit do act 3 inferna a hned mi dropnul tenhle plánek :)
Měl jsem hodně velké štěstí a kontroloval jsem, jestli vidím dobře :D

Jedná se o toto: http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... uest-sword

Vzhledem k tomu, že meč můžou využít všechny charaktery tak plánek na AH stojí něco přes 7M goldů, ale já nabízím craftění tohoto meče zadarmo...

Chci se tedy zeptat, zda by někdo měl zájem nyní si nacraftit tento meč u mého artisana, ale nabídek zřejmě přibude až vyjde patch 1.0.4, kde vyrobené zbraně budou moct dosahovat vysokého dps...

Kdyby tedy měl někdo zájem tak pište sem do topicu, zatím bych craftil tak, že byste si přinesli materiál na výrobu a goldy, ze svého zatím craftit nebudu...

Příjemné hraní ;)
Naposledy upravil(a) ZOMB dne 17.08.2012, 09:24 hod., celkem upraveno 1 x.
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Re: EU (SC) Craftím Exalted Grand Conquest Sword

Příspěvek od Kuki10 » 16.08.2012, 21:42 hod.

Ja jsem teda musel planky koupit, takze ma vetsinu zbrani, ale aspon vidim, ze i padnout to muze:-D
Kazdopadne urcite az po patchi, ted to skoro nema smysl, ale potom by to mohlo byt velky:-D

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 17.08.2012, 08:42 hod.

tak mi urob na skusku zatial 20 kuskov, ci to stoji zato. Ak budu v pohode dodam aj vlastny matroš. dik.

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 17.08.2012, 08:50 hod.

ReptileSVK píše:tak mi urob na skusku zatial 20 kuskov, ci to stoji zato. Ak budu v pohode dodam aj vlastny matroš. dik.
proboha uz mz nekdo dejte BAN..kdo to ma porad cist

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 17.08.2012, 08:53 hod.

Kuki10 píše:Ja jsem teda musel planky koupit, takze ma vetsinu zbrani, ale aspon vidim, ze i padnout to muze:-D
Kazdopadne urcite az po patchi, ted to skoro nema smysl, ale potom by to mohlo byt velky:-D
jj ted to absolutne nema smysl craftit 62ilvl...ted jde o to, jesli z receptu co padl pred patchem budou uz lepsi itemy(damage) nebo ne...nekde sem cetl, ze ne(ale bylo to myslim na legendarky) tak jak to je s RARE netusim.Vite nekdo ?

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 17.08.2012, 09:02 hod.

v patchi 1.0.4 chtějí odstranit takové to: "Hele, zbraň s lvl 63 - ta by mohla být hodně dobrá, mnohem lepší než lvl 62 nebo 61."
Zbraně s lvl 61 a 62 budou mít větší dps, tedy lepší bonusy... a jelikož se craftí zbraně s lvl 62, tak ty taky budou mít větší dps od patche 1.0.4...
Takze na recepty to zvysene dps plati urcite, jedine co ted muzes dropnout a v patchi 1.0.4 nebude mit vetsi dps jsou zbraně samotné... tedy pokud si necháš pár zbraní v truhle s lvl 61 nebo 62 a neidetifikované, změny v patchi na tohle nebudou mít vliv... takže je blbost schovávat si unidentified itemy do truhly a cekat na patch...
snad jsi to ode me pochopil ;)
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 17.08.2012, 09:05 hod.

ZOMB píše:v patchi 1.0.4 chtějí odstranit takové to: "Hele, zbraň s lvl 63 - ta by mohla být hodně dobrá, mnohem lepší než lvl 62 nebo 61."
Zbraně s lvl 61 a 62 budou mít větší dps, tedy lepší bonusy... a jelikož se craftí zbraně s lvl 62, tak ty taky budou mít větší dps od patche 1.0.4...
Takze na recepty to zvysene dps plati urcite, jedine co ted muzes dropnout a v patchi 1.0.4 nebude mit vetsi dps jsou zbraně samotné... tedy pokud si necháš pár zbraní v truhle s lvl 61 nebo 62 a neidetifikované, změny v patchi na tohle nebudou mít vliv... takže je blbost schovávat si unidentified itemy do truhly a cekat na patch...
no ja nemam co pocohpit ja vim, ze to takto je...stema neidentifikovanyma a stim navysovanim DMG...stim craftenim to VIS nebo si to jen MYSLIS ? Protoze jak sem psal, blizzrad psal, ze treba recepty na legendarky ti budou vyrabet porad crapy a budes muset mit novej recept...proto se ptam jak to bude u RARE..samozrejme to co rikas zni logicky a taky me to napadlo, ale s jistotou to nevim...a proto se ptam :P

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 09:17 hod.

Reve píše:
ZOMB píše:v patchi 1.0.4 chtějí odstranit takové to: "Hele, zbraň s lvl 63 - ta by mohla být hodně dobrá, mnohem lepší než lvl 62 nebo 61."
no ja nemam co pocohpit ja vim, ze to takto je...stema neidentifikovanyma a stim navysovanim DMG...stim craftenim to VIS nebo si to jen MYSLIS ? Protoze jak sem psal, blizzrad psal, ze treba recepty na legendarky ti budou vyrabet porad crapy a budes muset mit novej recept...proto se ptam jak to bude u RARE..samozrejme to co rikas zni logicky a taky me to napadlo, ale s jistotou to nevim...a proto se ptam :P
U rare bude platit recept co koupis ted i potom,jen u legendarek musis koupit novej.
Aspon teda neni zadny info ze by to melo by jak u legendarek.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 17.08.2012, 09:17 hod.

já to s jistotou taky nevím, ale hledat nové recepty na výrobu rare věcí? to by byla blbost... legendárky chápu, protože budou nové a lepší, ale u magic a rare věcí budou zlepšeny pouze prefixy a suffixy, které se generují náhodně...
Vývojáři v Blizzardu určitě moc dobře ví, že zbraně se teď vůbec nevyplatí craftit, protože je to strašně drahé a výsledek stojí za nic...
V patchi 1.0.4 přichází nerfy elitek a buffy charakterů... nevidím tedy důvod, proč by se se silnější prefixy a suffixy negenrovaly na craftech, které se můžou craftit už teď...
Jak ale říkám - nevím to jistě, ale dá se to takto logicky odvodit :)
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 17.08.2012, 09:22 hod.

ZOMB píše:já to s jistotou taky nevím, ale hledat nové recepty na výrobu rare věcí? to by byla blbost... legendárky chápu, protože budou nové a lepší, ale u magic a rare věcí budou zlepšeny pouze prefixy a suffixy, které se generují náhodně...
Vývojáři v Blizzardu určitě moc dobře ví, že zbraně se teď vůbec nevyplatí craftit, protože je to strašně drahé a výsledek stojí za nic...
V patchi 1.0.4 přichází nerfy elitek a buffy charakterů... nevidím tedy důvod, proč by se se silnější prefixy a suffixy negenrovaly na craftech, které se můžou craftit už teď...
jj jak rikam...logicky si to odvodit taky dokazu:D..jen sem chtel mit jistotu...no ono to je jedno..recepty uz mam stejne nauceny takze to zjistim po patchi :)...

jinak to uz bude inferno prochazka ruzovym sadem, nerf a jeste lepsi itemy...zbranio bude najednou plna pr...l..nevim nevim jestli jde blizzard spravnym smerem

Kuki10
Globální moderátor

Re: EU (SC) Craftím Exalted Grand Conquest Sword (v1.0.4)

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 09:27 hod.

Reve píše:
ZOMB píše:já to s jistotou taky nevím, ale hledat nové recepty na výrobu rare věcí? to by byla blbost... legendárky chápu, protože budou nové a lepší, ale u magic a rare věcí budou zlepšeny pouze prefixy a suffixy, které se generují náhodně...
jj jak rikam...logicky si to odvodit taky dokazu:D..jen sem chtel mit jistotu...no ono to je jedno..recepty uz mam stejne nauceny takze to zjistim po patchi :)...

jinak to uz bude inferno prochazka ruzovym sadem, nerf a jeste lepsi itemy...zbranio bude najednou plna pr...l..nevim nevim jestli jde blizzard spravnym smerem
Tak Blizz udela obtiznost ultimate,kde bude lvl monster 100 a cau.:-D

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 17.08.2012, 09:31 hod.

To craftění určitě vítám, protože nutně potřebovalo buffnout...
A co se týká ostatních změn tak tím chce podle mě Blizzard přesvědčit lidi o tom, že i bez AH se dá inferno dohrát... a když lidi budou mít nějaké super věci z aukce a inferno pro ně nebude inferno, hodně lidí se podle mě rozhodne hrát bez aukce, protože s aukcí to na ně bude moc lehké... Blizzard to prostě zamýšlel tak, že v Diablu 3 nebude používání aukce nutnost... toť můj názor
edit: radši jsem pozměnil název topicu, aby někoho nenapadlo craftit zbraně teď :)
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 09:46 hod.

ZOMB píše:To craftění určitě vítám, protože nutně potřebovalo buffnout...
A co se týká ostatních změn tak tím chce podle mě Blizzard přesvědčit lidi o tom, že i bez AH se dá inferno dohrát... a když lidi budou mít nějaké super věci z aukce a inferno pro ně nebude inferno, hodně lidí se podle mě rozhodne hrát bez aukce, protože s aukcí to na ně bude moc lehké... Blizzard to prostě zamýšlel tak, že v Diablu 3 nebude používání aukce nutnost... toť můj názor
edit: radši jsem pozměnil název topicu, aby někoho nenapadlo craftit zbraně teď :)
Jako prece vedel,jaky zbrane pudou craftit ne?spis jaky budou nit dps a tim padem na infernu k nicemu....
A taky me zarazi to,ze mas treba helmu jen pro wizza a dava treba strenght only....proste blbost,muj nazor je ten ze only char itemy by mely mit vzdycky byt jen minimalni main stat a zbytek cokoliv se vygeneruje....i kdyby ta helma mela treba jen 1 int. tak lepsi,nez 200 strenght only,sice myslim pridava armor,ale main stat to neni.Proste zarucene vzdycky main stat a zbytek nahoda.:)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 17.08.2012, 09:57 hod.

Kuki10: nj, tohle mě taky občas štve... hand crossbow (demon hunter only) a dva hlavní staty na ní jsou strength a inteligence...
Pokud kod D3 funguje podobně jako D2, tak vím o nejméně dvou způsobech, jak tohle provést (to co jsi navrhoval) a oba jsou směšně jednoduché...
Ale co my víme co má Blizzard v plánu... kdyby se D3 dalo modovat, tak tohle by byla jedna z prvních věcí, které bych změnil :D
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.08.2012, 10:33 hod.

ZOMB píše:Kuki10: nj, tohle mě taky občas štve... hand crossbow (demon hunter only) a dva hlavní staty na ní jsou strength a inteligence...
Pokud kod D3 funguje podobně jako D2, tak vím o nejméně dvou způsobech, jak tohle provést (to co jsi navrhoval) a oba jsou směšně jednoduché...
Ale co my víme co má Blizzard v plánu... kdyby se D3 dalo modovat, tak tohle by byla jedna z prvních věcí, které bych změnil :D
Ale ze je tohle nenapadlo proste nechapu.:)

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.08.2012, 10:34 hod.

ZOMB píše:To craftění určitě vítám, protože nutně potřebovalo buffnout...
Promiň, ale mám pocit že na to nahlížíš příliš naivně. Blizzardu je imho fakt jedno, jestli to jde dohrát bez AH nebo ne. Naopak pokud na to mají nějaký názor, tak jedině ten, že chtějí vydělat a proto taky dělají inferno lehčím. Ne, aby to menšina nepoužívající AH měla lepší, toť zase můj názor.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 17.08.2012, 10:38 hod.

Reve píše: Protoze jak sem psal, blizzrad psal, ze treba recepty na legendarky ti budou vyrabet porad crapy a budes muset mit novej recept
Psali to přesně naopak, pokud máš třeba recept na Seven Sins tak pokud ho změněj tak se to aplikuje i na ten co si našel před 1.0.4. Prostě umíš Seven Sins a hotovo, nemusíš shánět novej recept kterej dropnul po 1.0.4.(ostatně by to nešlo ani poznat kdyho kdo dropnul kdbybys ho chtěl koupit v ah), záleží jen na tom kdy vycraftíš item...po/před 1.0.4. podle toho se ti rollne starý/nový affixy.

Edit: If you currently have a crafting plan for a Legendary item, and if we change the item that you’re able to craft in any way, you will NOT have to get a new crafting plan for that item. If you craft something right after 1.0.4 comes out you’ll get the new item.

volný překlad: Pokud již máte plánek na craft leg.itemu a pokud my změníme ten item, tak ho budete moci stále vyrábět. NEBUDETE potřebovat získat nový recept na tento item. Pokud vyrobíte něco po 1.0.4. bude to nový item.

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 17.08.2012, 12:12 hod.

logicky vzate je to jasne, ze planiky platia nadalej.

Odoslane z mojho Galaxy S III pomocou tapatalk 2

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 17.08.2012, 12:27 hod.

Nekronaut píše: Promiň, ale mám pocit že na to nahlížíš příliš naivně. Blizzardu je imho fakt jedno, jestli to jde dohrát bez AH nebo ne. Naopak pokud na to mají nějaký názor, tak jedině ten, že chtějí vydělat a proto taky dělají inferno lehčím. Ne, aby to menšina nepoužívající AH měla lepší, toť zase můj názor.
Myslím si, že kdybychom se hádali kdo má pravdu, tak bychom se nikam nedostali ale ať je to tak jak říkám, nebo jak ty píšeš (což je možná pravděpodobnější), tak každopádně Blizzard na tom více vydělá a hra bude lehčí pro hráče, kteří hrají bez AH :D
Obrázek

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 17.08.2012, 12:30 hod.

Quetak píše:
Reve píše: Protoze jak sem psal, blizzrad psal, ze treba recepty na legendarky ti budou vyrabet porad crapy a budes muset mit novej recept
Psali to přesně naopak, pokud máš třeba recept na Seven Sins tak pokud ho změněj tak se to aplikuje i na ten co si našel před 1.0.4. Prostě umíš Seven Sins a hotovo, nemusíš shánět novej recept kterej dropnul po 1.0.4.(ostatně by to nešlo ani poznat kdyho kdo dropnul kdbybys ho chtěl koupit v ah), záleží jen na tom kdy vycraftíš item...po/před 1.0.4. podle toho se ti rollne starý/nový affixy.

Edit: If you currently have a crafting plan for a Legendary item, and if we change the item that you’re able to craft in any way, you will NOT have to get a new crafting plan for that item. If you craft something right after 1.0.4 comes out you’ll get the new item.

volný překlad: Pokud již máte plánek na craft leg.itemu a pokud my změníme ten item, tak ho budete moci stále vyrábět. NEBUDETE potřebovat získat nový recept na tento item. Pokud vyrobíte něco po 1.0.4. bude to nový item.
jo tak to se omlouvam...sem si to spatne zapamatoval asi :)...

Odpovědět

Zpět na „Obchod“