Fungování příhozů na AH
Muzes bidovat i kdyz nemas penize. Sice ten item nedostanes, ale kdyz nekdo bidne mene nez ty, tak mu to rovnou nahlasi, ze jeho bid je too low cimz vlastne umele zvedas cenu predmetu coz je to o cem jsem psal.
Re: Fungování příhozů na AH
jakmile bidneš tak je ti částka odečtena ikdyž je ten bid too low...musíš pak do complete auctions a zase si ty goldy poslat z5. Nebo chceš tvrdit, že můžeš bidnot 1M když máš na kontu 50k? Nemůžeš.AlterEgo píše:Muzes bidovat i kdyz nemas penize. Sice ten item nedostanes, ale kdyz nekdo bidne mene nez ty, tak mu to rovnou nahlasi, ze jeho bid je too low cimz vlastne umele zvedas cenu predmetu coz je to o cem jsem psal.
tak tak, v tomto smere je to nastavene celkom ok, umelo bidovat sa tymto stylom neda... co ma ale vcera prekvapilo bola situacia, kedy som na jeden item dal bid 1,5m (min bid bol nastaveny na 1,2m a bo na 2m)... o chvilu som si ale povedal ze sa mi predsa len nechce cakat dalsich 20 hodin a zoberem to rovno na bo... prekvapenie prislo, ked som zistil, ze na bo daneho predmetu budem musiet disponovat celou sumou, tj 2m, aj napriek tomu, ze uz na tom iteme mam naviazanych 1,5m... samozrejme, zakon schvalnosti, dalsich 2m som v danej chvili nemal pokope, takze som to musel riesit... ale podla "logiky" som myslel, ze ten system bude poznat ze uz na ten item mate bid (za ktory vam uz strhli goldy) a pokial sa rozhodnete pre bo, len doplatite rozdiel rozdiel...
Punky: Zajímavý, napiš blizzu ať s tim něco udělá, určitě by to pak bylo lepší
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Mindorlin#2640
Tak, mě jenom napadá - teda není to žádná super chytrost, ale jak tady tak píšete ty příspěvky napadá mě jednoduchá věc, nemusí to být bot. Týpek si koupí D3 2x, má dva účty vázané každý na jinou emailovou adresu. Na jednom účtu dá do aukce předmět na směšném start prize a přihodí si s druhého účtu minimální částku kterou by zat to ve skutečnosti chtěl + nějaký slušný, klidně i docela vysoký buyout. Nízký startprize přiláká zájemce, a jeho strop je nutí přihazovat víc a když je jich hodně, mohlo by to minimální cenu vyhnat výš, než kdyby byla rovnou vysoká a spoustu lidí by odradila. Samozřejmě, že riziko spočívá v poplatku pro Bliz, takže kdyby moc prohrával a posílal by si to z jednoho účtu na druhý, zbytečně by ho to stálo hodně goldů.
Mindorlin#2640
vcera se man sekyrku kde bil bid 800k dal MAX BID 8m a cekal sem, ze bud to koupim do te castk, neco se me vrati a nebo, ze me proste nekdo prebiduje....nakonec se stalo to, ze se item prodal presne za 8m tak sem se lekl jestli se teda rozdil max bidu a aktualniho bidu vraci pri prodani predmetu.Je prece dost divny, ze by nekdo prestal prihazovat tesne pred tim mym stropem a me to stalo presne 8m ne ? To me prijde az jak moc velka nahoda.Co myslite nebo jak to je ?
To je klasika, proto už hodně lidí maxbidy nedává. Prodávající se domluví s kámošem, který přihazuje až těsně pod tvůj maximální bid a dá mu část výdělku. V případě dvou účtů je to ještě výnosnější. Já obchoduju jen přes BO.
ten kámoš ale přece nemůže vědět kolik je aktuální max bid nebo to jde nějak zjistit?
https://www.youtube.com/watch?v=V3__y3XMQQg
ale je to ten tipek Quetaku, ktoremu neveris, lebo sa pomylil pri tych statoch na echo, ci ako to bolo
ale je to ten tipek Quetaku, ktoremu neveris, lebo sa pomylil pri tych statoch na echo, ci ako to bolo
Fungování příhozů na AH
No tak v tom pripade je max bid pekne na houby a ja zbytecne vyhodil par mega
no ono ako sa to vezme... bid ktory das, by mala byt suma, ktoru si max ochotny dat za dany item... takze ak das bid 8m a item ziskas, mal by si byt spokojny, pretoze si neprekrocil svoj limit a mas aj ziadany item... druha vec je, ked vies, ze sa to takto umelo ochcava no
já si to nepřečtu ani neprohlídnu(firewall), nemůžete to někdo stručně popsat? Nějaký exploit?
Fungování příhozů na AH
Jj Punky vim, ze ses ochotnej tu castku dat, ale prece jen to stve kdyz vis ze vlastne tim se pripravujes o sanci ten item ziskat levneji...to uz je pak spis vratit se k tomu a item bidovT pekne postupne kdyz konci
a moze aj niekto strucne vysvetlit ako zistit podla tej kalkulacky max bid ? nejak som to s mojou anglictinou nepochopil
v podstate ide o to, ze je current bid... "next" bid sa rata z tejto sumy automaticky a to navysenim o 5%... nasledujuci curent bid po refreshy sa rata rovnako, navysenim sumy posledneho next bid o 5%... najlahsie je si spravit tabulku v exceli, kde zadas pociatocnu sumu a das ju vynasobit 1.05... mas hodnotu next bidu... ten vynasobis zase 1.05... mas hodnotu curent bidu, ktory sa zjavi ked das refresh... a takto dookola... no a potom uz len bidujes na AH a pokial akekolvek cislo v next bid nesedi s curent x 1.05, alebo curent bid po refreshy nesedi s vasim llast bidom x 1.05, je jasne ez toto cislo je zadane clovekom, nie systemom
cize dajme tomu je curent bid je 1000... takze
next bid bude 1050... system hodi hlasku bid too low, date refresh
curent bid bude 1102...
next bid bude 1157... system hodi hlasku bid too low, date refresh
curent bid bude 1215...
pokial by sa vyskytli ine hodnoty, napr po vasom bide 1157 by vyskocil curent 1200, je jasne ze to je suma ktoru niekto realne bidol, pretoze AH system by to vynasobil 1.05 a skocilo by to na tych 1215
a takto dookola
cize dajme tomu je curent bid je 1000... takze
next bid bude 1050... system hodi hlasku bid too low, date refresh
curent bid bude 1102...
next bid bude 1157... system hodi hlasku bid too low, date refresh
curent bid bude 1215...
pokial by sa vyskytli ine hodnoty, napr po vasom bide 1157 by vyskocil curent 1200, je jasne ze to je suma ktoru niekto realne bidol, pretoze AH system by to vynasobil 1.05 a skocilo by to na tych 1215
a takto dookola
Naposledy upravil(a) Punky dne 06.02.2013, 12:06 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak ted jsem z toho totalne jelen...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tohle chlapci potrebuji vazne vysvetlit protoze kupuji vice mene na bidy :-D
ja som to trosku narychlo pisal, predsa len v praci sa clovek obcas sustredi aj na ine veci ako na diablo forum tak som to mozno napipsal trosku zle a asi aj tazsie na pochopenie... tak som editol predchozi prispevok, sand to uz bude jasne, aj ked je mi jasne ze pedagog roka vo vysvetlovani latky by som nebol
Punky už chápem tu matematiku , a když se zeptám (třeba hloupě = od toho je forum :-D) jak poznám kolik tam ten dotyčný dal max bid. Jako tu svou maximalní částku kterou je za to ochoten dát ?!
To poznám pouze částečným příhazováním asi nejspíš. (tedy tak jsem to pochopil :-)) jinak asi né že ?!
To poznám pouze částečným příhazováním asi nejspíš. (tedy tak jsem to pochopil :-)) jinak asi né že ?!