Pomoc pri oceňovaní predmetov
Ahoj
AH nepoužívám, ale zajímalo by mě kolik bych z toho mohl teoreticky dostat
Dnes jsem byl poprvé v infernu a droplo mi to u Jondara
AH nepoužívám, ale zajímalo by mě kolik bych z toho mohl teoreticky dostat
Dnes jsem byl poprvé v infernu a droplo mi to u Jondara
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Tipnul bych si, že na AH by se to ani neprodalo... Možná 50-100k, kdyby někdo chudej chtěl něco na MF.
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
1-3M to možná budou, osobně bych to hodil na bidování ..
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
no nevím, ale rád bych si to pořídil na svou sorcku..zkus mi když tak napsat ve hřeThulle píše:
Mám tu prstýnek s nejlepším crit chance co se dá vygenerovat - pro wizze. Cena orientační?
Pozdě, prodáno za 10 mega.Černý vlk píše:no nevím, ale rád bych si to pořídil na svou sorcku..zkus mi když tak napsat ve hřeThulle píše:
Mám tu prstýnek s nejlepším crit chance co se dá vygenerovat - pro wizze. Cena orientační?
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Fíha, to je dosť. Dosť hlúpy ľudia sa nájdu... ja som včera z mojich 300 Exquisite Essence predal až 6 za euro... ja by som nekúpil ani jeden...
Ahoj padli mi nohavice
147 dex
145 vit
57 str
13% magic find
a 2x socket
Jaku odhadujete cenu ?
Na AH bola vcera vecer zatial cena 1 00 000 bid aukcia mala koncit dnes o 12 ale server je down.
Neviete jak to je, ci sa aukcia pozastavi a pokracuje az po nahodeni servru alebo proste skonci i ked je server down. Pokud proste skonci tak budu zlej protoze ten item ma mnohem vecsi cenu nez 1 000 000.
147 dex
145 vit
57 str
13% magic find
a 2x socket
Jaku odhadujete cenu ?
Na AH bola vcera vecer zatial cena 1 00 000 bid aukcia mala koncit dnes o 12 ale server je down.
Neviete jak to je, ci sa aukcia pozastavi a pokracuje az po nahodeni servru alebo proste skonci i ked je server down. Pokud proste skonci tak budu zlej protoze ten item ma mnohem vecsi cenu nez 1 000 000.
Nemá allress, to cenu shazuje.Intacto píše:Ahoj padli mi nohavice
147 dex
145 vit
57 str
13% magic find
a 2x socket
Jaku odhadujete cenu ?
A netusis jak je to s tym AH a jeho vypadkem?
Jinak v trade chatu mne psali ceny kolem 2M nabidka
Jinak v trade chatu mne psali ceny kolem 2M nabidka
Tak uz jsem se to dozvedel..... cas aukce bezel dal takze mne tam nikdo poslednich 10 hodin nemohl prihodit. fakt parada. prodalo se to za 1000000 takze pro mne cisteho 850k a to mne ponukali 2.5M v trade. moje blbost. prestavam asi pouzivat AH abudu prodavat jenom na primo
-
- Wraith
- BattleTag:Zirunka#2764
Mám tu tyhle dvě potvůrky a zatím jen chaotický přehled cen na AH.
Nějaké tipy na cenu? Nebo to nemá ani smysl?
Díky
Nějaké tipy na cenu? Nebo to nemá ani smysl?
Díky
ten sword daj vendorovi, pochybujem, že to predáš za pár tisíc..
rukavice vyzerajú dobre, trochu viac INT a zoberem ich aj ja tie skús dať na AH, cenu netipnem
rukavice vyzerajú dobre, trochu viac INT a zoberem ich aj ja tie skús dať na AH, cenu netipnem
-
- Wraith
- BattleTag:Zirunka#2764
Meč půjde :-)Petkoo5 píše:ten sword daj vendorovi, pochybujem, že to predáš za pár tisíc..
Rukavičky jsem nosil, ale pak vyměnil za toto:
Pokud by jsi ty moje rezervní chtěl, tak se ozvi
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Ahoj, nejsou někde vypsané maximální hodnoty jednotlivých atributů itemů? myslím že by to mnohým dost pomohlo při oceňování
nepomohlo.Still píše:Ahoj, nejsou někde vypsané maximální hodnoty jednotlivých atributů itemů? myslím že by to mnohým dost pomohlo při oceňování
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-it ... um-values/
maximální a minimální stat ti neřekne, který se vyskytujou často, který málo a který vůbec. resp. ty maximální hodnoty bejvaj v aukci ty cenovky, který se skoro nevejdou na řádek a nikdo je nekupuje
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
každopádně díky za linkv0kurka píše:
nepomohlo.
http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-it ... um-values/
maximální a minimální stat ti neřekne, který se vyskytujou často, který málo a který vůbec. resp. ty maximální hodnoty bejvaj v aukci ty cenovky, který se skoro nevejdou na řádek a nikdo je nekupuje
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Za kolik si myslíte že se to dá prodat? Jen goldy.
Podobný jsou na AH i za 4-5M, ale to se IMO neprodá. Problém je, že je tam plno podobných z vyšším DPS a nebo se stejným DPS a crit dmg, nebo socketem. Já bych to tipoval, že by se to mohlo za 1M prodat, ale spíš bych to tam hodil bez buyoutu, ať se to vybiduje.