Pomoc pri oceňovaní predmetov
myslim že minimálně za 1m to prodáš, špatnej item to rozhodně neni.
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
to je pravda no, opat nizky str... ale mne sa to celkom pozdava, ja mam nejaku uchylku na itemy s regen lifom, takze pre mna celkom oki... kuknem ako moc by som siel dole oproti terajsku so str a ako by som si pridal na vit a regene v ramci cca rovnakych alress a mozno sa ozvem s ponukou, alebo minimalne to skusim nejak price checknut... aj ked ohodnocovat nieco o co mam potencionalny zaujem asi nie je moc fer
edit: tak u mna je to cca -100str +80vit a regen a armor... tak za to moc ochotny dat nie som, resp nie tolko kolko za to mozno dostanes inde... takze realne by som to videl tak za cca 4m cez fora a tak mozno 6m na AH na predaj... ak by sa ti zdalo malo, mozes to nadhodit a skusit pomaly ist dole napr
edit: tak u mna je to cca -100str +80vit a regen a armor... tak za to moc ochotny dat nie som, resp nie tolko kolko za to mozno dostanes inde... takze realne by som to videl tak za cca 4m cez fora a tak mozno 6m na AH na predaj... ak by sa ti zdalo malo, mozes to nadhodit a skusit pomaly ist dole napr
dneska mi padla tahle setovka pro barbara a nevím za kolik bych jí měl střelit tak pls poraďte, díky
http://imageshack.us/photo/my-images/194/legendrka.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/194/legendrka.png/
To nema ziadnu hodnotu
jak to?lukas1135 píše:To nema ziadnu hodnotu
2hand , malo dps
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Griffen#2201
vendor to koupí ... případně salvage
já bych to nechal v truhle a vyčkával, jestli slibovanej patch nezdvojnásobí damage legendárním a setovejm zbraním
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
prodáno za 59EPunky píše:to je pravda no, opat nizky str... ale mne sa to celkom pozdava, ja mam nejaku uchylku na itemy s regen lifom, takze pre mna celkom oki... kuknem ako moc by som siel dole oproti terajsku so str a ako by som si pridal na vit a regene v ramci cca rovnakych alress a mozno sa ozvem s ponukou, alebo minimalne to skusim nejak price checknut... aj ked ohodnocovat nieco o co mam potencionalny zaujem asi nie je moc fer
Asi nic moc že ?
ten první odhaduju kolem devíti milionů, ten druhej těžko soudit, může to být 5 ale taky 10... zkusil bych nejdířv víc, pak eventuálně slevil.Jarbi píše:Asi nic moc že ?
zatím mi nikdo neporadil, prosímtomikf píše:Prosím o pomoc při ocenění, nenašel jsem podobnej štít na aukci ani na RMAH.
kolem 200 tisíc a i tka to nejspíš nikdo nekoupí, prostě moc slabej block.
První 8,5M druhej 4Mv0kurka píše:ten první odhaduju kolem devíti milionů, ten druhej těž....
a mám tady další co nevím
http://img521.imageshack.us/img521/8634/57360323.png
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
Černý vlk píše:nemá bonus na blokování..takže top není...dej bid třeba 1 mega a bez buyoutu.
Tak se prodal za 30mPunky píše:no, nema bonus do blocku, co napr pokial by si ho chcel dat na AH je pruser, tam ludia casto filtruju aj podla toho a ingame ked nahodou obcas niekto hodil do trade chatu wtb shield tak to bolo 25% minimum atd... takze v podstate primarny stat pre vacsinu ludi u shieldu slaby... na druhu stranu slusne + dex a +vita a ako bonues crit dmg... hod to niekam na forum bez bo a uvidis kam sa to vysplha
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
Co myslíte?
Jakou cenu si představujete pod 700 dps two hand se socketem a req. lvl - 14?
Muzes mi vysvetlit jak si tohle prodal tak vysoko? Rozumim tomu dobre, ze to nekdo koupil za 59 Euro?Černý vlk píše:prodáno za 59EPunky píše:to je pravda no, opat nizky str... ale mne sa to celkom pozdava, ja mam nejaku uchylku na itemy s regen lifom, takze pre mna celkom oki... kuknem ako moc by som siel dole oproti terajsku so str a ako by som si pridal na vit a regene v ramci cca rovnakych alress a mozno sa ozvem s ponukou, alebo minimalne to skusim nejak price checknut... aj ked ohodnocovat nieco o co mam potencionalny zaujem asi nie je moc fer
Taky prodavam nektereje celkem slusne itemy a nikdo to nekupuje .. zkusim se teda neco hodit a muze se k tomu nekdo vyjadrit nicmene presnost zdejisch odhadu je nicnerikajici (sorry) - odhad 4 - 6m goldu trosku nekoresponduje s castou 59E
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag:Ngwathorgoth#1668
Vem si, že nic podobného se tam neprodávalo. Také pro tankovacího barbara je to prostě ideál.Weeman píše:
Muzes mi vysvetlit jak si tohle prodal tak vysoko? Rozumim tomu dobre, ze to nekdo koupil za 59 Euro?
Taky prodavam nektereje celkem slusne itemy a nikdo to nekupuje .. zkusim se teda neco hodit a muze se k tomu nekdo vyjadrit nicmene presnost zdejisch odhadu je nicnerikajici (sorry) - odhad 4 - 6m goldu trosku nekoresponduje s castou 59E