Auction House(Aukční síň) info+ diskuze
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
jestli se nepletu tak to funguje tak, že na PayPal účtě zadáš požadavek na verifikaci, z účtu se Ti strhne "testovací částka" s variabilním symbolem, to VS pak zadáš na PayPal a tím ho verifikuješ. Navíc ta stržená částka zůstane u PayPal uložená a použije se až budeš přes PayPal něco platit.
Tak nějak to bylo když jsem si PP zakládal, ale to už je pěkných pár let
Tak nějak to bylo když jsem si PP zakládal, ale to už je pěkných pár let
Re: Auction House(Aukční síň) info+ diskuze
samé plodné informácie. pozriem sa na to keď prídem z práce domov. každopádne vďaka Reitak-u
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg
Zde je link na zmeny tykajici se ekonomiky a RMAH. Doufam, ze se dockame i nejakeho oficialniho vyjadreni ze strany Blizzardu (hlavne ke zmene poplatku flat -> %).
http://diablo3markets.incgamers.com/blo ... ts-changed
EDIT: Zmena "flat" poplatku na % u prodeje pres RMAH je velmi spatna podle mne. Nikdo nebude prodavat itemy za $1-2 s limitem 10 itemu v aukci a bez moznosti zrusit aukci (2 dny) po jejim zverejneni. Doufam, ze tam Blizzard nastavi treba nejake max limity poplatku a nepujde cestou "as greedy as a pig".
http://diablo3markets.incgamers.com/blo ... ts-changed
EDIT: Zmena "flat" poplatku na % u prodeje pres RMAH je velmi spatna podle mne. Nikdo nebude prodavat itemy za $1-2 s limitem 10 itemu v aukci a bez moznosti zrusit aukci (2 dny) po jejim zverejneni. Doufam, ze tam Blizzard nastavi treba nejake max limity poplatku a nepujde cestou "as greedy as a pig".
Mně ta změna poplatku přijde více fair. Jen ten nízký limit aukcí mi vadí, ale to se imho v plné verzi změní.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Pokud vim tak ten limit 10 aukcí bude i v plné verzi. Je to ochrana toho aby tam všichni nedávali všechno a obchodovalo se s věcma trochu na úrovni..
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
aj ked mi tiez vadi limit 10 itemov, na druhej strane keby mam moznost tam narvat 50 itemov, tak je to kravina, uvazuj, ked to bude hrat 100.000 ludi a kazdy tam da vsetko co najde, je uplna blbost, takto to ma aspon limit. Predas 1 item, mozes tam dat dalsi.
Jasně limit tam být musí, ale 10 itemů je hrozně málo, kór když je ani nemůžeš stornovat.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
no snad to storno daju na viac ako par minut, neviem kolko tam je presne. ale zas je to aukcia, na to bacha, ked uz ides nieco drazit a urcis tomu cenu, nemozes to stiahnut z obehu, ani realne aukcie, drazby nemozes len tak bez dovodu zrusit.
Já si myslím, že 10 itemů je OK. Aspoň to nebude zapráskaný všelijakým crapem a bude se v tom dát líp hledat. A aspoň si lidi rozmyslí, co do té aukce dají a co ne.
To je pravda, jsem zdegenerovaný z WoW. Nicméně onen limit by měl být alespoň kolem 50 položek pro Gold AH. V RMAH bych ten limit 10 položek aj nechal.
Ze začátku ten limit bude asi dost otravnej, protože lidi nebudou vědět co vlastně prodávat a kupovat, tak tam budou rvát všechno. Až si to lidi trochu osahají a zjistí co za itemy ve hře se vlastně vyplatí kupovat a prodávat, tak podle mě limit 10-aukcí je až až..
No to fakt není. Leda tak pro casuals. To abych zase používal i trade @jsp. -.-
Jinak ta fixní doba 48 hodin po kterou item na AH figuruje, je též příliš.
Jinak ta fixní doba 48 hodin po kterou item na AH figuruje, je též příliš.
Jestli to tak bude, tak to pro mě bude velký zklamání.
Příklad: Dropnu jednu elite věc, kterou se rozhodnu prodat. Aukce trvá nějakou dobu a jestli mi během té doby padne další elite věc(natož 9), která by stála za to prodat tak udělal Blizz někde chybu...
Příklad: Dropnu jednu elite věc, kterou se rozhodnu prodat. Aukce trvá nějakou dobu a jestli mi během té doby padne další elite věc(natož 9), která by stála za to prodat tak udělal Blizz někde chybu...
@helljovany .. Copak budes prodavat jenom ty nejlepsi veci? Bude se obchodovat s goldy, craft materialy, craft vecmi, gemy, setovymi a legendary vecmi. Kdyby jsi mel betu a chvili farmil, craftil a prodaval, tak by jsi vedel, jak moc je tech max 10 aukci s nemoznosti zrusit aukci dalsi 2 dny (aniz by kdokoliv vubec prihodil) limitujici. Nedelam si iluze, ze by pripadna zmena z flat fee na % fee prinesla zvyseni poctu mikro transakci. I v bete si musim dobre rozmyslet, ktere vycraftene veci dam do aukce. V aukci ocekavam jenom cenne polozky a temi 15% si Blizzard zajisti neuveritelny zisk. Pokud tahle zmena projde, tak je to prvni vec, ve ktere mne Blizzard opravdu zklamal.
Vypadá to, že svoji fee jen uzpůsobili počtu aukcí per account. Že si budou brát 15% mi ani tolik nevadí, vlastně bych se divil, kdyby si braly jen těch pár drobných z aukcí, které by šly třeba za 100$. Ale celkový počet aktivních aukci je příliš limitující a nevěřím, že by to v brzké době alespoň trochu nenavýšili.
Betu nemám, takže nemůžu posoudit. Vycházím ze zkušeností z D2 kde sice AH nebyl, ale normální člověk toho na prodej moc neměl co by mělo nějakou cenu. I když je asi pravda, že tím, jak Blizz dal goldům v D3 hodnotu, budou se asi prodávat i méně cenné věci...
V betě toho mám na prodej fůru, zaleží vždy, jak se poštěstí crafty. O D2 ani nemluvě, tam bych měl item list na několik A4, kdyby nebyl muling tak krkolomný.
@Qoliker .. Pri prodeji 15% cut a pak dalsich 15%, kdyz budes chtit cash out. Cili pokud prodas nejaky legendary item za $100, tak tvuj zisk bude $72,25. A kde jsou jeste nejake dalsi poplatky spojene s PayPalem. Tenhle system by primo vratil do hry parazitujici weby a presunul vetsinu transakci do GAH, coz urcite neni zamerem Blizzardu. Doufam, ze to nastavi nejak rozumne pro vsechny strany. Taky bych uvital treba limit 20 transakci s nemoznosti zruseni aukce po dobu 24 hodin.
Na několik A4?? Jenže půlka z toho v DII nemá žádnou cenu a dává se free. A to je právě to co sem psal jako první, že ten limit je tam proto aby lidi neprodávali všechno co je ve hře (viz tvůj seznam A4).
Mě prostě ten limit 10-aukcí nevadí. Jenom ta nemožnost zrušení aukce mi příde jako špatnej vtip.
Mě prostě ten limit 10-aukcí nevadí. Jenom ta nemožnost zrušení aukce mi příde jako špatnej vtip.
Jen at si blizzard zkousi zvedat poplatky, nakonec se ty nejdrazsi veci nad 500$ budou zas prodavat pres treti stranu kde nebudou tak chamtivy. S 15% bych slouhlasil kdyby byl nejaky limit, treba max 10$. Nemoznost zruseni aukce, vybrat delku trvani je taky nesmyslny..