Auction House(Aukční síň) info+ diskuze

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167
Re: Auction House(Aukční síň) info+ diskuze

Příspěvek od Peckoslav » 10.04.2012, 14:26 hod.

jestli se nepletu tak to funguje tak, že na PayPal účtě zadáš požadavek na verifikaci, z účtu se Ti strhne "testovací částka" s variabilním symbolem, to VS pak zadáš na PayPal a tím ho verifikuješ. Navíc ta stržená částka zůstane u PayPal uložená a použije se až budeš přes PayPal něco platit.
Tak nějak to bylo když jsem si PP zakládal, ale to už je pěkných pár let :)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Ecthe
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 3
BattleTag:Fndk#2544

Příspěvek od Ecthe » 10.04.2012, 15:36 hod.

samé plodné informácie. pozriem sa na to keď prídem z práce domov. každopádne vďaka Reitak-u
"What we do in life echoes in eternity"
http://img230.imageshack.us/img230/4260/casas2.jpg

Vozi

Příspěvek od Vozi » 13.04.2012, 08:13 hod.

Zde je link na zmeny tykajici se ekonomiky a RMAH. Doufam, ze se dockame i nejakeho oficialniho vyjadreni ze strany Blizzardu (hlavne ke zmene poplatku flat -> %).

http://diablo3markets.incgamers.com/blo ... ts-changed

EDIT: Zmena "flat" poplatku na % u prodeje pres RMAH je velmi spatna podle mne. Nikdo nebude prodavat itemy za $1-2 s limitem 10 itemu v aukci a bez moznosti zrusit aukci (2 dny) po jejim zverejneni. Doufam, ze tam Blizzard nastavi treba nejake max limity poplatku a nepujde cestou "as greedy as a pig".

Qoliker
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Qoliker » 13.04.2012, 14:12 hod.

Mně ta změna poplatku přijde více fair. Jen ten nízký limit aukcí mi vadí, ale to se imho v plné verzi změní.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 13.04.2012, 14:22 hod.

Pokud vim tak ten limit 10 aukcí bude i v plné verzi. Je to ochrana toho aby tam všichni nedávali všechno a obchodovalo se s věcma trochu na úrovni..

Reitak
Gorebelly
BattleTag:Reitak#2702
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reitak » 13.04.2012, 14:22 hod.

aj ked mi tiez vadi limit 10 itemov, na druhej strane keby mam moznost tam narvat 50 itemov, tak je to kravina, uvazuj, ked to bude hrat 100.000 ludi a kazdy tam da vsetko co najde, je uplna blbost, takto to ma aspon limit. Predas 1 item, mozes tam dat dalsi.

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 13.04.2012, 14:24 hod.

Jasně limit tam být musí, ale 10 itemů je hrozně málo, kór když je ani nemůžeš stornovat.

Reitak
Gorebelly
BattleTag:Reitak#2702
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reitak » 13.04.2012, 14:30 hod.

no snad to storno daju na viac ako par minut, neviem kolko tam je presne. ale zas je to aukcia, na to bacha, ked uz ides nieco drazit a urcis tomu cenu, nemozes to stiahnut z obehu, ani realne aukcie, drazby nemozes len tak bez dovodu zrusit.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 13.04.2012, 14:32 hod.

Já si myslím, že 10 itemů je OK. Aspoň to nebude zapráskaný všelijakým crapem a bude se v tom dát líp hledat. A aspoň si lidi rozmyslí, co do té aukce dají a co ne.
Obrázek

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 13.04.2012, 14:33 hod.

To je pravda, jsem zdegenerovaný z WoW. Nicméně onen limit by měl být alespoň kolem 50 položek pro Gold AH. V RMAH bych ten limit 10 položek aj nechal.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 13.04.2012, 14:40 hod.

Ze začátku ten limit bude asi dost otravnej, protože lidi nebudou vědět co vlastně prodávat a kupovat, tak tam budou rvát všechno. Až si to lidi trochu osahají a zjistí co za itemy ve hře se vlastně vyplatí kupovat a prodávat, tak podle mě limit 10-aukcí je až až..

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 13.04.2012, 14:43 hod.

No to fakt není. Leda tak pro casuals. To abych zase používal i trade @jsp. -.-

Jinak ta fixní doba 48 hodin po kterou item na AH figuruje, je též příliš.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 13.04.2012, 14:48 hod.

Jestli to tak bude, tak to pro mě bude velký zklamání.
Příklad: Dropnu jednu elite věc, kterou se rozhodnu prodat. Aukce trvá nějakou dobu a jestli mi během té doby padne další elite věc(natož 9), která by stála za to prodat tak udělal Blizz někde chybu...

Vozi

Příspěvek od Vozi » 13.04.2012, 15:19 hod.

@helljovany .. Copak budes prodavat jenom ty nejlepsi veci? Bude se obchodovat s goldy, craft materialy, craft vecmi, gemy, setovymi a legendary vecmi. Kdyby jsi mel betu a chvili farmil, craftil a prodaval, tak by jsi vedel, jak moc je tech max 10 aukci s nemoznosti zrusit aukci dalsi 2 dny (aniz by kdokoliv vubec prihodil) limitujici. Nedelam si iluze, ze by pripadna zmena z flat fee na % fee prinesla zvyseni poctu mikro transakci. I v bete si musim dobre rozmyslet, ktere vycraftene veci dam do aukce. V aukci ocekavam jenom cenne polozky a temi 15% si Blizzard zajisti neuveritelny zisk. Pokud tahle zmena projde, tak je to prvni vec, ve ktere mne Blizzard opravdu zklamal.

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 13.04.2012, 15:25 hod.

Vypadá to, že svoji fee jen uzpůsobili počtu aukcí per account. Že si budou brát 15% mi ani tolik nevadí, vlastně bych se divil, kdyby si braly jen těch pár drobných z aukcí, které by šly třeba za 100$. Ale celkový počet aktivních aukci je příliš limitující a nevěřím, že by to v brzké době alespoň trochu nenavýšili.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 13.04.2012, 15:28 hod.

Betu nemám, takže nemůžu posoudit. Vycházím ze zkušeností z D2 kde sice AH nebyl, ale normální člověk toho na prodej moc neměl co by mělo nějakou cenu. I když je asi pravda, že tím, jak Blizz dal goldům v D3 hodnotu, budou se asi prodávat i méně cenné věci...

Qoliker
Doom Knight

Příspěvek od Qoliker » 13.04.2012, 15:31 hod.

V betě toho mám na prodej fůru, zaleží vždy, jak se poštěstí crafty. O D2 ani nemluvě, tam bych měl item list na několik A4, kdyby nebyl muling tak krkolomný.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 13.04.2012, 15:34 hod.

@Qoliker .. Pri prodeji 15% cut a pak dalsich 15%, kdyz budes chtit cash out. Cili pokud prodas nejaky legendary item za $100, tak tvuj zisk bude $72,25. A kde jsou jeste nejake dalsi poplatky spojene s PayPalem. Tenhle system by primo vratil do hry parazitujici weby a presunul vetsinu transakci do GAH, coz urcite neni zamerem Blizzardu. Doufam, ze to nastavi nejak rozumne pro vsechny strany. Taky bych uvital treba limit 20 transakci s nemoznosti zruseni aukce po dobu 24 hodin.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 13.04.2012, 15:35 hod.

Na několik A4?? Jenže půlka z toho v DII nemá žádnou cenu a dává se free. A to je právě to co sem psal jako první, že ten limit je tam proto aby lidi neprodávali všechno co je ve hře (viz tvůj seznam A4).
Mě prostě ten limit 10-aukcí nevadí. Jenom ta nemožnost zrušení aukce mi příde jako špatnej vtip.

Gorelord
Fallen Shaman

Příspěvek od Gorelord » 13.04.2012, 15:46 hod.

Jen at si blizzard zkousi zvedat poplatky, nakonec se ty nejdrazsi veci nad 500$ budou zas prodavat pres treti stranu kde nebudou tak chamtivy. S 15% bych slouhlasil kdyby byl nejaky limit, treba max 10$. Nemoznost zruseni aukce, vybrat delku trvani je taky nesmyslny..

Odpovědět

Zpět na „Obchod“