Pomoc pri oceňovaní predmetov
Nemá to cenu skoro žiadnu. MF a GF vďaka paragonu už bohužial dnes nie sú v kurze...Mať tam k tomu nejakú kombináciu crit. chance, dmg alebo att speed tak to predáš, ale takto ťažko.
S4 Monk 1100+
Re: Pomoc pri oceňovaní predmetov
Ahoj, na kolik byste ocenili tenhle amulet? Jde mi o sell na rmah, nasel jsem tam jen jeden lepsi za 220 euro
predem diky
predem diky
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
zadaj criticaly ponizene o 10 ci najde cosi, ak nie kludne ho daj za 200
Zajímavé, že mf/gf itemy prodám nejrychleji ze všech. (klidně obyč 20mf ring se prodá rychle ikdyž za málo ... )Ryliah píše:Nemá to cenu skoro žiadnu. MF a GF vďaka paragonu už bohužial dnes nie sú v kurze...Mať tam k tomu nejakú kombináciu crit. chance, dmg alebo att speed tak to predáš, ale takto ťažko.
* standa0071 - 50% gf je perf ... podívej se na AH a porovnej. To se prodá vždycky.
Prodá, ale za málo. Kupují se na followery a k botům. Zrovna včrera mi dropnul takový ten legendární amulet X..... s MF a GF 40%. Cena na AH okolo 250K.
Zdravim všechny hráče.
Snad poprvý mi padlo něco slušnýho, tak bych se chtěl zeptat na cenu v real money, případně i v goldech... Nenašel jsem dnes nic srovnatelnýho - pokud už sem našel na amuletu všechny tyto atributy, tak neměl žádnej critical dmg 100, ale taky to může být tím, že jdou hodně na odbyt.. díky za tipy.
Snad poprvý mi padlo něco slušnýho, tak bych se chtěl zeptat na cenu v real money, případně i v goldech... Nenašel jsem dnes nic srovnatelnýho - pokud už sem našel na amuletu všechny tyto atributy, tak neměl žádnej critical dmg 100, ale taky to může být tím, že jdou hodně na odbyt.. díky za tipy.
Hledej variace CD a CC. Vycházej zhruba z toho, že 100CD + 5 CC je jako 50CD a 10CC. Nebo taky 75CD a 7.5CC atd. Zjistíš, že stejně silných jsou tam mraky...
-
- Zhar the Mad
tak ten attack speed ho posuva do high end sceny. skus dat 250 eur buyout, ak ho nik nekupi ponizuj o 20. do vianoc si milionar.
Bez primárního statu se stejně nejedná o zázrak...nemá to krom toho LoH nic navíc.
-
- Zhar the Mad
primarny stat od 100 do 150 urobi na damage maximalne 1000 co je zanedbatelne oproti cc, cd, as
Tobě to možná udělá 1000 DPS, ale to je tím, že máš málo cc, cd a as a celkově máš malou DPS. Kdybys měl pořádný staty, tak tě primary stat boostne mnohem víc... Mě třeba 150 Dex přidá 10k DPS.
Primary stat na takovým itemu zvýší cenu něolikanásobně, ikdyž potom ten rozdíl v DPS nebude moc velkej.
Primary stat na takovým itemu zvýší cenu něolikanásobně, ikdyž potom ten rozdíl v DPS nebude moc velkej.
přesně jak píše kojot, mně jeden paragon lvl na wizardovi(3int) přidá 270dps, 1int=90dps, 100-150int=9000-13500dps to se mi nezdá jako zanedbatelný.
-
- Zhar the Mad
moja dps je 105 000 takze zas tak mala nie je. pokial by mal ring 130+ prim stat tak ok, ale vacsinou maju 50- pri cd, cc, as kombinacii, takze zanedbatelne. ked uz tak prim stat + socket, to je uz je ale iny pribeh!
Very Good Monk,dh Ring! price check
http://i.imgur.com/2O53P.png
31-51 dmg
128 dexterity
57 vitality
9% attack speed
39% critical dmg inc.
3.5% critical hit chance inc.
Price check pls díky eura i gold
31-51 dmg
128 dexterity
57 vitality
9% attack speed
39% critical dmg inc.
3.5% critical hit chance inc.
Price check pls díky eura i gold
Omg, ten bude drahej . Poslední dobou skoro nehraju, takže ti cenu neřeknu, ale určitě si na něm vyděláš pěkně.
No co sem se tak díval na AH ani na gold ani na rmah není lepší dex ring :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Potom zkus treba obchodni forum...
Peckoslav ti s tim pomuze, pokud to tam neznas.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Peckoslav ti s tim pomuze, pokud to tam neznas.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
myslíš d2jsp?
takovej ring bych se asi nebal hodit na rmah za 250 euro
LOL jens em ho tam dal za 250ero 10minut sold díky:-)