chtěl bych nabídnout na prodej tuto Andrielku, ale bohužel nevím jaká je její hodnota prosím nepište nabídky do zpráv ale zde pod příspěvek, snad mě nebudete chtít moc oškubat Moje ideální představa je 10M a více ale jak říkám cenu nevím i když sem na AH koukal ale prostě v Andrielkách se nevyznám lítá to tam ve strašným rozmezí.
no tak diablo sem uz nakej ten tyden nehral, ale myslim si, ze 10m nema cenu ani nahodou..bohouzel nema socket...myslim, ze by mohla mit cenu tak 0,5m, ale je mozny, ze se pletu tak kdyby ano tak sorry za spatny info.
No já se zase někde tady na fóru dočetl ze to fire demage je dost podstatnej atribut myslím ze to někde psal Kuki protože jestli správně chápu čím víc procent tím víc dostává člověk dmg fire např z chainu...
To mas pravdu mempo je lepší mnohem lepší ale cena mempa s cc je podle mě pořád hodně vysoká aspoň co sem koukal minulý týden a nízká hodnota cc jako 3% je myslím nezajímavá
Fuxicek děkuji ale na charitu moc nejsem doufal jsem ze to má hodnotu spis kvůli tomu že by mi padlo něco trosku lepšího vím ze nemam nahráno moc dohromady asi 450 hodin ale nejlepší co mi kdy padlo je prsten co mám na main hand ruce a je to opravdu to jediné co pokládám za top drop a upřímně ani mi nejde o to mít největší dmg nebo odehrát MP10 ale hrát to svoje MP3 - 5 podle nálady...