EU (SC) Flawless Square Emeralds - Koupím
Zdravím, koupím flawless square emeraldy, cenu za kus nabídněte. Potřeboval bych cca 230 kusů
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: EU (SC) Flawless Square Emeralds - Koupím
14 500 goldov/kus ... včera leštené, top kvalitka.
Dražší než v AH. Zkus se zamyslet proč zakládam tohle téma a proč sem si ty gemy nekoupil v aukci. Takže na AH mají cenu 14k za kus, já jdu na diablofans a založim téma v rubrice obchod a snažim se sehnat někoho jako si Ty kdo mi je prodá dokonce o 500 dráž ?
Kdyby se našel někdo pod 10k za kus, napiště sem nebo PM. díky
Kdyby se našel někdo pod 10k za kus, napiště sem nebo PM. díky
na druhu starnu.... kto by ti ich mal predavat pod 10, ked ich v hre moze predat za cca 14??
Tohle je forum pro česko/slovenský hráče, správně? Mam 600 flawless square emeraldů a pro craft top gemu jich potřebuju ještě cca 129, neřikam že je chci zadarmo, ale nechci je kupovat z aukce, kde jsou zbytečně předražený, jejich cena byla i 5k a míň. Ten top gem nechci prodavat, chci si vycraftit nejlepsi gem do zbrane a taky kvuli achievmentu. Je smutný že se tu nenajde nikdo kdo by postrádal třeba i jenom 50, 100 flawless square gemů za cenu do 10k.
Tvůj příspěvěk je úplně k ničemu, tuhle blbou otázku si mi mohl poslat PM.
* kupoval jsem si věci za 200+ milionů a v současný době mam tak akorát na craft top gemu, což je něco přes 15M, takže si opravdu nemůžu dovolit koupit ( v tý době) 200 těhle gemů za víc jak 3miliony. Proto sem zakládal tohle téma, kde chci ty gemy získat za normální cenu. A opravdu tady z toho nechci zase udělat flame o tom kolik stojí na aukci. Kdybych je chtěl koupit na aukci, tak nezakládam tohle téma. A navíc na aukci stojí 14k, takže už jenom nabídka viz nahoře 14500 je opravdu férová na foru, kde by hráči měli spolupracovat
Tvůj příspěvěk je úplně k ničemu, tuhle blbou otázku si mi mohl poslat PM.
* kupoval jsem si věci za 200+ milionů a v současný době mam tak akorát na craft top gemu, což je něco přes 15M, takže si opravdu nemůžu dovolit koupit ( v tý době) 200 těhle gemů za víc jak 3miliony. Proto sem zakládal tohle téma, kde chci ty gemy získat za normální cenu. A opravdu tady z toho nechci zase udělat flame o tom kolik stojí na aukci. Kdybych je chtěl koupit na aukci, tak nezakládam tohle téma. A navíc na aukci stojí 14k, takže už jenom nabídka viz nahoře 14500 je opravdu férová na foru, kde by hráči měli spolupracovat
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pridej si me, dam ti je gratis, sc uz stejne nehraju.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
CZEGameR píše:Kdyby se našel někdo pod 10k za kus, napiště sem nebo PM. díky
nehlede na to ze jsi me posilal dpc a strkal mezi zidy, proc jeste shanis gemy, kdyz jsi mi psal, ze jsi je koupil od typka za 5k kus??
a ten tvuj smutny pribeh o tom jak si vycraftis nejlepsi gem na svete, mozna i ve vesmiru nikoho nezajima...uz jen proto, ze je to snad logicke, kdyz toho tolik shanis, ze? a pokud si je neumis sam koupit z AH pod 10k, tak tu neurazej lidi a jdi se bodnout
mala ukazka....to jen aby me tu zase nekdo nechytal za slovo..
http://i47.tinypic.com/148jdl2.jpg
http://i47.tinypic.com/35n8rkh.jpg
http://i47.tinypic.com/148jdl2.jpg
http://i47.tinypic.com/35n8rkh.jpg
Na začátku topicu jich shánim 230, před koncem píšu že jich potřebuju už jenom 129. Takže jak sám mužeš vidět koupil jsem 100 (stack) flawless emeraldů za 5k/kus. Jinak nevim o co ti de a co je logický proč toho tolik shánim. Klidně si podle btagu checkni muj profil, kde mam dh s gemem ve zbrani +70crit dmg, a barbara kde mam v obou zbranich + 80 crit dmg gem. Od začátku co hraju, tak sbíram všechny gemy co najdu. A i přes tyhle 3 co mam vycraftěný, tak jsem měl cca 500 flawless square emeraldů. Jak sám jistě dobře víš, pro craft nejlepšího gemu (nemyslim marquise) jich potřebuju 729, proto sem založil téma kde jich shánim 230, 100 sem jich koupil za 5k/kus. Ted mi jich zbejva tech 129. Ono to může vypadat, že je vykupuju ve velkym a pak craftim top gemy, který prodávam za 34milionu nebo kolik, ale bohuzel ja jeste sam nemam na postavach tyhle gemy a podle kusu ktery na to potrebuju si sam muzes overit, ze se snazim sehnat material na craft 1 top emeraldu . A psal jsem že už je mam, abych ukončil konverzaci s někym kdo mi je chce prodat za ,, židovskou ,, cenu, která je dokonce dražší než v AH. Psal jsem ti, že je vemu s cenou pod 10k za kus, když nechceš, nech to bejt a nepiš sem provokativní příspěvky. A o co že jde tobě ?wirgie píše: nehlede na to ze jsi me posilal dpc a strkal mezi zidy, proc jeste shanis gemy, kdyz jsi mi psal, ze jsi je koupil od typka za 5k kus??
a ten tvuj smutny pribeh o tom jak si vycraftis nejlepsi gem na svete, mozna i ve vesmiru nikoho nezajima...uz jen proto, ze je to snad logicke, kdyz toho tolik shanis, ze? a pokud si je neumis sam koupit z AH pod 10k, tak tu neurazej lidi a jdi se bodnout
PS: Kuki děkuju za ochotu, klidně ti dam 15k/kus ono jde o to jak jednáš a ne ,,dam ti je za 14.5k neboli jeste draz nez v ah.,, Sice mě to zdrží a ty goldy budu muset nafarmit, ale udělam to rád. Stejně tak jeden hráč z diabla potřeboval 2. nejlepší gem pro wizarda (topaz), tak jsem mu ho vycraftil a nic jsem za to nechtěl. Jasně že kdybych měl 200m který jsem nedávno utratil, tak bych to neřešil, bohužel goldy nese!u
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
tak ale ja som ich mal vysoko leštené v top kvalitke, preto ta cena! žiadne vady.
jo tak jestli byly naleštěný a v top kvalitě, tak to jsem zaváhal. Děkuju, ale až se s Kukim srazíme ve hře, tak jich budu mít přesnej počet pro craft nej emeraldu. Děkuju