Leoric's Signet RING !!!

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Zamčeno
CZEGameR
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:CZEGameR#2409
Leoric's Signet RING !!!

Příspěvek od CZEGameR » 09.12.2012, 04:31 hod.

Ahoj, seknul jsem nachvíli s Diablem, protože chci sehnat tenhle prsten, ale na předražený aukci žádnej nemůžu senhat. Mam 40 mil. goldů a jsem ochotnej to dát za ring pro barbara (STR) nebo monka (DEX) s +exp 27% a víc. Pokuď někdo máte a chtěli by jste ho prodat, nebo půjčit, neni problém, myslím si, že už mě tady pár lidí zná a jsem ochotnej vám za to dát všechny goldy co mam, klidně i gemy. Prosím najde se někdo kdo mi pomůže? S čímkoliv vám naoplátku pomůžu ať už power-leveling, gemy, goldy. Nechci do tohohle nákupu tahat realne penize, protože sam sem jeste nic neprodal. Pokuď by se mi nepodařilo ten prsten sehnat bud na AH nebo tady mezi vámi, tak s diablem končím.
Obrázek

Patho
Gorebelly
BattleTag:Patho#2188

Re: Leoric's Signet RING !!!

Příspěvek od Patho » 09.12.2012, 08:31 hod.

naco vam je leoric's signet vsetkym? co vas vsetkym ku tomu tak taha a vsetci chcete mat len ten ring? ved je to uplne zbytocny ring ktory ti je uplne na nic... nafarmi si kluce, zober niekoho na uber bossov, on zobere teba a mas hellring, kde mas +exp a este ti ho moze dobre rollnut a neva aj ked ti ho zle rollne stale lepsie ako leoric's ring, dalej si sprav do helmy +exp gem a pojde paragon strasne rychlo........

btw, nemas nadpis podla pravidiel... mal by si si to upravit

stk
Quill Rat
BattleTag:stk#2716

Příspěvek od stk » 09.12.2012, 10:01 hod.

Jenže Leoric signet je DALŠÍCH dejme tomu 20-30% XP, protože nemůžeš mít 2x Hellfire ring, a podle mě je zbytečný famit keye a ringy když hlavní co na tom potřebuješ je právě těch 35% bonus XP a to má každej hellfire ring, na co budu dělat X-krát Hellfire a budu doufat, že mi rollne dobrý staty, když pak udělám paragon 100 a bude mi to k ničemu? A CZEGameR, buď si ring jdi dropnout sám, což není zase takovej problém, chce to jen trošku víc trpělivosti nebo prostě skonči, nikdo není zvědavej na někoho kdo tady píše jak skončí s D3 když mu nikdo neprodá Leoric s 27% bonus xp pod cenou za 40M. :) takže man up!
Obrázek

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 09.12.2012, 10:22 hod.

stk píše:na co budu dělat X-krát Hellfire a budu doufat, že mi rollne dobrý staty, když pak udělám paragon 100 a bude mi to k ničemu?
toto si hádam nemyslel vážne, je strašne veľa hráčov na paragone 100 ktorý používajú stále hell ring keď majú fajný roll... keďže je to pri lepšej kombinácií rollu jednoznačne najlepší ring v celej hre, AS+CC+CD+200 primárny stat, toto sa kúpiť jednoducho nedá takže pre toto treba hell ringy kraftiť a nie chodiť obťiažnosť Normal a strácať čas farmou leonic's signet, proste bola to strata času aj pre patchom keď stál okolo 80m a tak isto aj teraz

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 09.12.2012, 10:30 hod.

jojo hosi ja leoric pouzivam a je to presne jak pise tady kolega, navic cca 30 pct, tzn kdyz bez nej udelas deset baru(level), tak s nim mas za ty same zabite monstra baru 13 a to je sakra rozdil, opet uvedu priklad, v patek jsem mel level 66, ted mam level 70, tzn ctyri levely za dva dny(kdyz zohlednim ze je 10 hodin a do vecera klidne jeste jeden level udelam, coz je cca. 130mega exp.)nejhezci je ze u toho nesedim od rana do vecera, ale standardni dobu. takze leoric je dobra volba a pamatuju si tady diskuzi, kdy vsichni do jednoho odsuzovali leoric(po prichodu hellfire ringu), ze je to na nic a ze prej hodnota klesne na nulu a takove kecy a ono ejhle? cena je tam kde byla, proc? protoze spousta hracu neni schopna si vyrobit hellfire vlastni. ja mam leoricy dva a mam radost, ze jsem to odhadl spravne a nechal si je a neprodal, jak to vsichni tehdy doporucovali.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 09.12.2012, 10:33 hod.

patho nejak jsem nezaregistroval, ze by si nekdo chvalil roll na hellfire ringu, znam lidi co jich maji pres 100 a ani jeden jak pises, takze ano, nos si ho dal az dolevelis, ale kdo trochu uvazuje, vi, ze to tak zhave s tema rollama neni.

stk
Quill Rat

Příspěvek od stk » 09.12.2012, 10:56 hod.

Myslel jsem to vážně! Hellfire ring je ztráta času, nemáš nic zaručený je to jen o náhodě a doufat, že mi to rollne IAS, CC a CD to prostě nemá cenu, radši si takovej ring koupím, a když bude mít místo 200 main stat 100 tak mi to žíly trhat určitě nebude... a farmení leoric signetu možná pro někoho je ztráta času, já jsem tomu věnoval cca 15 hodin a mám svůj 28% bonus XP a jsem nadmíru spokojen. Ale klidně si Hellfire crafti pořád dokola. :) Jak koukám na tvuj profil tak zatím se ti super hellfire ring nerollnul, tak až se ti rollne hoď ho semka :) Snad to bude dřív než budu mít 100 paragon o_O
Obrázek

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 09.12.2012, 11:00 hod.

Jestli to teda chápu správně, tak největší šance na nalezení tohoto prstenu je u Leorica na normální obtížnosti. Nebo se pletu :?: :idea:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

stk
Quill Rat

Příspěvek od stk » 09.12.2012, 11:05 hod.

Největší šance je v 2. Aktu v podstatě kdekoli, Normal, MP10 a pak běháš dokola nějakej run. Já běhal Vault of Assassin +Dalghur Oasis + Sewers of Caldeum + Ruined Cistern. A pak znova...
Obrázek

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 09.12.2012, 11:23 hod.

@fuxicek: to kolkátich poznáš čo majú viac ako 100 hell ringov? btw, kde máš cenu tak kde byla? veď padla mu cena po patchi o cca 55m, viem, že pred patchom stál najlacnejší 80m, aj to nie so silou, so silou to bolo cez 100m... teraz sú všetky okolo 25m, takže prečo ich predať pre patchom?? hádam na to prídeš, mohol si si zarobiť, len by si ho nepoužíval chvíľku, no stálo by ti to za tie milióny...
@stk: hej, prepáč mi, že nemám dobrý roll hell ringu... stačí sa pozrieť pár hráčom na paragone 100 a nájdeš veľmi veľa hráčov s hell ringom, nechce sa mi to behať, tak napr. aspoň jeden http://eu.battle.net/d3/en/profile/ping ... ro/2805257 (ak ich chceš viac, PM me, najdem ti ich ale myslím že ich najdeš aj sám ak sa ti chce) zase neberte doslova AS+CD+CC to som dal len príklad, stačí CD+CC prípadne k tomu average dmg a je to... držím palce aby si si takéto niečo s main statom kúpil na AH,musíš to vidieť na skorí update tvojého gearu...

stk
Quill Rat

Příspěvek od stk » 09.12.2012, 11:36 hod.

já nemusim updatovat gear :) ten co mám mi bohatě stačí na Alkaizer run a CD+CC ringy jsou poměrně levný na AH... nemusíš se omlouvat :) jen mě zajíma, za jak dlouho si craftneš takovej hellfire, kterej tě uspokojí nebo spíš kolik tím ztratíš času... btw na tom ringu co má ten 100 plvl barn je speciálního co přesně?
Obrázek

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 09.12.2012, 11:45 hod.

tak ja som nevedel, ze nepotrebjes lepsi ked si pisal ze taky aj na AH zozenes... ja tym nestracam cas, proste beham farmu a odskocim si na wardena, momentalne som uz dlho nebol na bossoch, vzdy si radsej nasetrim viac klucov aby som mal zarucenych viac hell ringov ale tak je to o nahode ako si aj pisal ale je tam moznost ultra ringu ktoru treba skusat ;)

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 09.12.2012, 11:54 hod.

ajajaj leoric, ktery mam(oba) se prodavaly pred patchem v rozmezi 20-30 euro, a dnes se prodavaji v tom samem rozmezi, to je jedna vec, ano znam konkretne 4 borce, co maji(nebo vyrobili a rozlozili) pres sto ringu(zadny neni cech), to je druha vec, ring, ktery jsi tu postl na tom typkovi je obycejny prumerny az podprumerny ring, proc ho nosi? nevim a ani me to nezajima, ja bych takovy balast na stovce nenosil.treti vec miliardy jsem protocil i bez prodeje nejakych ringu a to je treti vec a kaslu na to nehadam se nebo zase dostanu banan, kazdy at si dela co chce, ja napsal to co vyhovuje me tzn. leoric je bomba prsten na expeni, zvlaste kdyz mas top ruby, hell, leoric, na followerovi hell a leoric.

Borgi*
Doom Knight
BattleTag:Borgi#2969

Příspěvek od Borgi* » 09.12.2012, 14:28 hod.

Hráč - Hellfire ring + Leroic
Follower - Hellfire + Leroic

Každý bonus dobrý :)

Patho - Zatím máš nizký paragon, tak v tom takový rozdíl nevidíš, až budeš mít 70+ lvl tak budeš rád za každý bonus. I 20% z jednoho prstenu je znát.
Obrázek

Inferno (MP 10) - The Butcher, Belial, Azmodan, Diablo kills
http://youtu.be/w1mML-HlRAU

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 09.12.2012, 14:47 hod.

@ Patho - ani při perfect rollu to není zdaleka top ring. Jsou zde rare/setové/uniq ringy co budou vždy lepší.

* Leoric je na expení fajn, ale není to "must have" equip a někdo může preferovat lepší dmg (což také přinese rychlejší exp za mnohem menší peníz).

Patho
Gorebelly

Příspěvek od Patho » 09.12.2012, 15:34 hod.

@Borgi: ty ho aj používaš?
@Rakiii: máš SZ ^^

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 09.12.2012, 15:46 hod.

tak tak, kdyz jsem daval level na dva runy bez podpory expu ,to byla parada, ted mam maximalni podporu(vyjma cain setu) a delam to bud na pet delsich runu, nebo 12-15 alkaizer runu.

edit: jak jsem uvedl vyse level 71

CZEGameR
Quill Rat
BattleTag:CZEGameR#2409

Příspěvek od CZEGameR » 10.12.2012, 06:40 hod.

Takže abych to shrnul pánové. Nikdo z Vás mi konkrétně nepomohl, neporadil. Teď mě mrzí, že jsem do toho prvního příspěvku nenapsal, že o hellfire ringu vim. Nejsem takovej blázen abych u toho seděl 24 hodin denně a díval se jak mi pomalu lezou expy, když to jde mnohem rychleji v kombinaci s gemem v helmě, leroic's signetem a hellfire ringem. Docela smutný na tom je, že mi tesně před posledním patchem padnul litany of undaunted ring, s OP statama pro barbara. Kámoš mi řek, ať nejsem svině a prodam ho za lidskou cenu na AH. Prodal jsem ho za 20mil. Hned po aukci jsem se kouknul podle statů na ten samej ring a byl tam hozenej znova nějakym židem za 40mil až 180mil(buyout). Možná že to nějakej namistrovanej slovák co si tu léčí ego nechápe, ale mě nejde o to u toho sedět půlku života, když můžu naexpit 100 paragon za mnohem kratší dobu. Takže se tu můžete jako blázni hádat na 1000 vláknech o tom jestli je lepší hellfire ring nebo leoric signet,ale já se snažím sehnat leoric signet, i kdybych ho chtěl jenom tak, tak vás nemusí zajímat to proč ho chci. Jak jsem psal na začátku nikdo mi nepomohl, neporadil, akorát jste zaspamovali celé původní téma flamem o tom co je a neni lepší podle vašeho ega. Takže když už konečně opustíte herní prostředí Diabla 3, tak si laskavě vyndejte hlavu z řitě a zamyslete se nad tím co napíšete. Nehodlám tady vyhrožovat, nebo psát jak končím s diablem, ale hra ve který farmim 40mil. takovou dobu, kde se snažím ostatním hráčům v komunitě ať už české nebo mezinárodní pomáhat, kde se mi dostane toho že si na AH za goldy nemůžu koupit ani kyselé hov*o. Tak sorry, ale do této hry asi nepatřím. PS: Pro židy, za kolik by jste mi ten ring prodali hm? .. Za 200mil na AH ? který bych farmil asi tak rok.. nebo za 40€ček??? Na takovouhle komunitu teda z vysoka se!u. Totálně zkažená hra, největší výhody v ní mají nálezci bugů (od vydání na AH apod.) nebo bugy ve hře samotné (goblin bug), bugy na farmení, cheateři co používají boty na farmení. Židi ovládající AH, cheateři kteří klonují itemy/gemy. A pak členové komunity, kteří se jenom chlubí equipem, rollnutými itemy, postavou, ale sami mají přínos pro ostatní 0.... Takže pokuď někdo máte leoric signet, víte o něm, nebo jakkoliv mi můžete poradit/pomoc ho sehnat, napište SZ. Ostatní se tu hádejte co je lepší a hoňte si ega nad hrou ;)
Obrázek

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 10.12.2012, 06:52 hod.

Pro tvoje arogantní chování a vulgarity zamykám topic, flamovat a nadávat na komunitu si můžeš jinde. S citovým vydíráním tady nepochodíš, je tu dost hodných lidí, kteří jsou ochotní pomoci (viz. případ okradený Peckoslav) ale na to, že pokud ti nepomůžeme - skončíš s diablem - tu není nikdo zvědavý.

Pokud chceš Leoric koupit tady na fóru, tak si založ nové téma podle pravidel nejlépe bez výmluv, vydírání a za určitou cenu. Pokud bude někdo flamovat tam, tak se bude promazávat od spamu.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 10.12.2012, 11:33 hod.

Ono kdybys vystupoval trochu normalne, tak by ti mozna nekdo neco nabidl....
Dost lidi s kteryma hraju a bavim se s nima, maji ode me lepsi itemy za zlomek ceny, nebo za nic a zase naopak.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Zamčeno

Zpět na „Obchod“