DŮLEŽITÉ BACHA NA VYCHCANE ZLODEJE !!!!!!
Lidi varuju vás před hráčem s nickem Azzi.. tag Azzi#2104. Bohužel jsem byl bláhový a nechal jsem se obrat o prsten za 55 milionů.. Měl to všecko do puntíku promyšlený... Nejprve v menu kde jsem v trade chatu nabízel prsten mi odepsal, že by ho bral, ale za 50.. nato jsem mu odpověděl,že pod 55 nejdu, at si to rozmyslí rychle, protože zájemci byli tři, ale jelikož byl první poskytl jsem mu výhodu.. nato mi odpověděl, že to tedy bere. Ve hře pak když jsem otevřel trade okno, tak jsem mu tam vložil prsten on už tam napsal i sumu 55 mega a pak jakoby si to rozmyslel a zavřel okno. Napsal, že neví jestli není duplikovanej ten prsten ať ho vyhodím na zem (že prý duplikovaný věci nezáří). Odepsal jsem mu, že takovou blbost neudělám, on pak odběhl na okraj mapy a vyhodil svůj meč.. a pak my napsal, že už tak koupil štít a nechal se napálit.. Nato jsem mu odepsal že tedy jo.. Postavil se vychcaně do rohu, ve kterým se otvírá inventář a když jsem ho otevřel a pustil na zem (než jsem inventář zavřel) použil skok (barbar) a prsten mi ukradl. Popravdě takovýhodle hajzla bych mlátil od rána do noci a ještě bych ho strčil k negrům do cely.. jakej je rozdíl v takovýhle zlodějně a v tom, když vám někdo ukradne peněženku? 50 mega jsem šetřil dost hodin a převedeno na peníze by to bylo taky dost....
- J.U.R.D.A.
- Quill Rat
- BattleTag:Jurda#2273
Re: DŮLEŽITÉ BACHA NA VYCHCANE ZLODEJE !!!!!!

Promiň no je mi to líto ale to že ti řekne že dupované itemy nesvítí :-( už tohle je cypovina prního kalibru. a itemy na ukázku k posouzení dávam lidem na zem jenom když je znám dlouho.Rozhodně ne nikomu koho znam s chatu. :-/
Ještě na tebe mohl zkusit že chce ten ring hodit na zem kvůli porovnání statu :-( tohle vážně prostě je tvoje smůla a jeho chytrá hlava. Myslím si že tohle dělaj děti . Já si neumím představit sebe v 25 že bych tohle dělal :-/ asi jak v realu tak i ve hře ! :-(
Ještě na tebe mohl zkusit že chce ten ring hodit na zem kvůli porovnání statu :-( tohle vážně prostě je tvoje smůla a jeho chytrá hlava. Myslím si že tohle dělaj děti . Já si neumím představit sebe v 25 že bych tohle dělal :-/ asi jak v realu tak i ve hře ! :-(
Já mám podobnou zkušenost.
Dost často hradju s jedním dh, který se jmenuje faaamuus nebo tak nějak. Jednou takhle koukam přes ispect na jeho gear a řikam si dám mu takový jeden prsten, který se mi už dlouho válí v truhle http://eu.battle.net/d3/en/item/hierophants-seal, tak jsem mu napsal jestli se mu nehodí a poslal jsem mu ho chatu. Odepsal, že mu něco zvyšuje, tak jsem ho hodil na zem. Vzal si ho a za chvíli se mě ptal jestli za něj něco chcu. Já mu odepsal, že jestli dá nějakou tu goldu, tak se nebudu zlobit. Říkal že teď moc goldů nemá a tak mi ho mermomoci chtěl vrátit, jenže já ho vůbec nepotřebuju, řikam a ať si ho nechá, že mi něco dá až bude mít. On že ne, že takhle to nejde.
Rozloučil jsem se a odpojil ze hry (bylo už pozdě). Druhý den jakmile mě zahlédl že jsem online, připojil se ke mě a hned mi prsten vracel se slovy, že na něj šetří.
Hrozní lidi co?
))
Dost často hradju s jedním dh, který se jmenuje faaamuus nebo tak nějak. Jednou takhle koukam přes ispect na jeho gear a řikam si dám mu takový jeden prsten, který se mi už dlouho válí v truhle http://eu.battle.net/d3/en/item/hierophants-seal, tak jsem mu napsal jestli se mu nehodí a poslal jsem mu ho chatu. Odepsal, že mu něco zvyšuje, tak jsem ho hodil na zem. Vzal si ho a za chvíli se mě ptal jestli za něj něco chcu. Já mu odepsal, že jestli dá nějakou tu goldu, tak se nebudu zlobit. Říkal že teď moc goldů nemá a tak mi ho mermomoci chtěl vrátit, jenže já ho vůbec nepotřebuju, řikam a ať si ho nechá, že mi něco dá až bude mít. On že ne, že takhle to nejde.
Rozloučil jsem se a odpojil ze hry (bylo už pozdě). Druhý den jakmile mě zahlédl že jsem online, připojil se ke mě a hned mi prsten vracel se slovy, že na něj šetří.
Hrozní lidi co?

@Milion: Takové chování by mělo být normální, ale bohužel zdaleka není 

@Zarael no jo tak si mu udelal jeziska 

Achievements: 7400 (92%)
No uprimne na tohle "vychcanej" byt nemusis, staci jen najit nekoho dostatecne hloupeho. Promin.... 

Já už se mse rozhodl vždy prodávat jen přes AH, za těch 15% mi ta jistota stojí
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
asi tak. predavat to nahodnym okoloiducim je blbost najvysieho ranku. Ja len cez AH. Pokial je to crap vendor.