GTXWoxie je podrazak, bacha na nej
battle tag:
GTWoxie#2191
Tak panove mam pro vas zajimavej prispevek. V tabulce je hrac jmenem GTWoxie. Ne ze bych chtel pomlouvat nebo nekomu ublizit, nicmene nemam rad necestne jednani a nesnasim podrazy. Nicmene GTWoxie je bohuzel podvodnik a sketa, ktera me pripravila o cca 400m goldu. A to podrazem ktery jsem opravdu necekal. Jak to cele bylo:
Jednoho dne (dnes) jsem dropl krasne IK brneni s luxusnim rollem (200vit, 190 str, 78 res, 790 def) a bohuzel jsem se timto dropem onomu hraci pochlubil. Po stanoveni ceny cca 550m v AH mi napsal, ze by mel pro me kupce, ze je to jeho kamarad ze tridy ale ze se boji obchodovat s cizimi. A ze kdyz mu to brneni dam (s tim ze mi dal do zastavy ne zas tak spatny quiver) proda mu jej za 550m a za to cele dostane 50m provizi. Tak jsem na to (ja hlupak) pristoupil. Po predani itemu jsem byl odebran z pratel a samozrejme si se mnou zablokoval komunikaci (jak jinak)
tak. to by bylo asi tak vse. Nechci tady brecet jako maly fakan, chci vas jen upozornit na to, ze i v ramci ceske komunity Diabla 3 jsou smejdi a davejte si na ne bacha…
Hawk !
ZajdaCZE#1787
btw. kdybyste meli na nej ( GTWoxie#2191 ) kontakt (e-mail, skype, facebook, icq, postovniho holuba nebo potrubni postu), docela bych to ocenil….rad bych mu vysvetlil pravidla slusnyho chovani…kdyz to neudelali jeho rodice
praci cest a rukam klid…diky
a posledni vec, hodil jsem report na D3 black list... docela zajimavej web
http://www.d3blacklist.com/