problemi s PAyPal

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
16cmfan
Gorebelly
BattleTag:sestnastka#2408
Kontaktovat uživatele:
Re: problemi s PAyPal

Příspěvek od 16cmfan » 15.11.2012, 23:29 hod.

Jersi píše:no genialní, pokud to nejak nepomuze nekomu nabourat se mi na battle net tak je to super, jednochuche řešení pro lidi co nechcou kupovat kraviny a nepotrebuji k zivotu chytry telefon :)

diky moc, odkud je ten program btw, to asi neni origo od blizzu ne kdyz to nemaji na strankach ke stazení

Ten software by som neriešil, niej eoficálne podporovaný. Vieš čo, napís mi, môj BT más v profile. Zafarmím s Tebou rád. Mne tiež muselo pomáhať pár ľudí, aby som sa trošku postavil na "vlastné". :)

Ryliah
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od Ryliah » 16.11.2012, 08:48 hod.

To že nie je oficiálne podporovaný neznamená že je zakázaný alebo nebezpečný. Skús si prečítať Common Questions na stránke toho "softu". Proti TOS Blizzardu to nie je, čiže žiaden postih ti za to nehorzí. A toho že ťa niekto cez ten program okradne by som sa absolútne nebál, to už je 10x vačšia šanca že ťa okradne niekto z Diablofans komunity...dávaj si pozor hlavne na ľudí ;)
S4 Monk 1100+

Lanerot
Quill Rat

Příspěvek od Lanerot » 17.11.2012, 09:59 hod.

tak vzreseno stacilo ten pazpal ucet vzplnit ynovu a slo to :D v cem to bylo netusim ale de to

esopeso
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 19.11.2012, 13:48 hod.

Mno já mam podobný problém jako zde kolega. Psal jsem na Paypal ticket a oni mi napsali jako v tom smyslu. Ano víme že je to vaše karta ale je potřeba poslat na váš paypal učet nějaky penize abychom si vás ověřili.
Je divné že po nikom z mých známích toto paypal nechtěl ale po mě jo.Nechápem :-/ zkusim zminované postupy a uvidíme.
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Odpovědět

Zpět na „Obchod“