Ahoj,
chtel bych s nekym vymenit botky Ice Climbers (atributy nize) s majoritni co nejvyssi STR:
Diky
EU (SC) - vymena Ice Climbers
Re: EU (SC) - vymena Ice Climbers
Ja nechci byt hnusnej ale IC se strg byli 2x drazsi nez s cimkoliv jinym (nebo alespon kdyz jsem se naposledy dival)
aha, to dava smysl, kdyz za barba hraje nejvic lidi. nicmene kdyby mel nekdo zajem, rad bych vymenil, pac hlavni postavu mam barbara...hadesed píše:Ja nechci byt hnusnej ale IC se strg byli 2x drazsi nez s cimkoliv jinym (nebo alespon kdyz jsem se naposledy dival)
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
problem je v tom, ze iba barbarian ma primarny stat SILU. kazdy stat ma 2 charaktery, okrem sily. Vypliva z toho, ze v datadisku bude postava vyuzivajuca silu. predpokladam, ze nejaka odnoš Druida.
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:FatboySlim#2129
Postava v datadisku bude jednoznačně hodně speciální a bude vyžívat úplně všechny staty a každý ji posilní dvojnásob. A postava to bude ReptileSVK. Každý za ni bude hrát...ReptileSVK píše:problem je v tom, ze iba barbarian ma primarny stat SILU. kazdy stat ma 2 charaktery, okrem sily. Vypliva z toho, ze v datadisku bude postava vyuzivajuca silu. predpokladam, ze nejaka odnoš Druida.