Zdravím,
zakládám toto téma, protože sem tam se mi dostane do ruk předmět vyšší ceny. Budu sem dávat občas nějaký item většinou šperky a věci u kterých se špatně odhaduje co Vám vlastně přidají. Proto nabízím možnost přidat si mě do friendu a požádat o wisp dané věci díky čemu nádherně poznáte co Vám to přidá nebo ubere. ( kdyžtak moje maličkost http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kadd ... o/16682554) Chtěl bych taky poprosit o zamyšlení se nad cenou kterou mi nabídnete, zkuste si dannou věc porovnat v aukci. Opravdu nebudu prodavat věc za 10M za 1M díky foru ale vzhledem k aukci kde je 15% ztráta prodam předmet za 10M za 7M třeba.
Taky bych tohodle tématu využil k nákupu věcí pro svou postavu nic extra konkrétního nehledám a nebo to co hledám je v cenách 500kk+ ale kdyby někdo třeba našel nějaký item co jsi myslíte že je lepší než ten co mám klidne hodit link nebo idealně wisp ve hře a buď nebudu mít zájem nebo se bohatě odměním.
A nakonec drop surek na ringy je pochmurný tudíš jediné co se oplatí chodit je MP10 a tímto bych s zhruba týdením až dvou týdením předstihem chtěl nabídnout jedno místo v partě ( monk,wwbarb,tankbarb) tudíž je jasné, že zájem je především o WD, wizarda nebo DH zbytek asi nemá šanci (důvod je jednoduchý nemá co přinést) k tomuhle tématu můžete poslat PM s linkem na vaší postavu či cokoli dalšího. Používáme mumble takže by jste mohli mít funkční microfon,umět se chovat atd.
Jen doplním takovou maličkost pokud neodpovím navaší PM do 24hodin neznamená to, že jsem jí nečetl ale znamená to, že byla nevhodná či hloupá na to aby se oplatilo psát, že nemám zájem.
Děkuji za Váš čas a snad někomu nějaký item, výpomoc či cokoli jiného pomůžou.
EUROPE [SC] Prodej nákup sem tam nějakého itemu :)
Naposledy upravil(a) Kadd dne 09.11.2012, 09:48 hod., celkem upraveno 6 x.
Re: EUROPE [SC] Prodej nákup sem tam nějakého itemu :)
doplněn buyout
Re: EUROPE [SC] Prodej nákup sem tam nějakého itemu :)
Koupím Stone of Jordan
bonus vs elite 29+
lightning damage 6%
fists of thunder 10+
kdyby někdo měl dejte vědět .)
bonus vs elite 29+
lightning damage 6%
fists of thunder 10+
kdyby někdo měl dejte vědět .)