Byla přidána anketa, která pro mě bude jakousi zpětnou vazbou. Prosím hlasujte, díky!

Pokud jsi s power levelingem spokojený, doporuč mě prosím svým přátelům.

INFORMACE O POWER LEVELINGU:
Co se ceníku týče... Každý den se mi ozývá více a více lidí a já jsem nyní schopný udělat přesný ceník. Také jsem zjistil, že si ne-každý hráč rád pokecá, nebo přesně naopak - že kecá pořád a nehraje.

Klidná akce aneb V Tristramu se otevírá hospoda - 4m 1-60 (Doba levelingu - cca 8h) - Pouze víkendy a svátky (Ředitelská volna netoleruji)
Horlivá akce aneb Fallen Maniac si hladí břicho - 8m 1-60 (Doba levelingu - cca 6h) - Celý týden
Brutální akce aneb Ghom má zažívací potíže - 12m 1-60 (Doba levelingu - cca 4h) - Celý týden
Nemáš v danou dobu čas? Nevadí! Určitě se můžeme domluvit.
Pokud již máš pár levelů naexpených (25-XX), účtuji si 100k za level.
Peníze vybírám předem, po jistých zkušenostech už platba nebude po dosažení 60. levelu. Děkuji za pochopení...
Co se výbavy týče, půjčuji Cain's set. Mějte na paměti, že za vaše peníze, které si dávám stranou nakupuji výbavu, kterou potřebujete. Také šetřim na Leoric's ring/y, které budu také půjčovat, ale jen důvěrohodným jedincům.

Rád bych upozornil, že power leveling paragonů už podporovat nebudu, protože poslední dobou nemám moc času. To ale neznamená, že se prostě nemůžeme sejít a normálně zapařit.

DÁLE NABÍZÍM ZCELA ZDARMA:
>>> Rady jak do začátku tak do pokročilé fáze hry.
>>> Zabití libovolných bossů na jakoukoli obtížnost.
>>> Informace o lachtaní kultuře od počátku až do 21. století (Podmínkou sdělení těchto informací je přísaha mlčenlivosti).
To by bylo asi vše, případné dotazy prosím PM.