EU [SC]: Second hand shop - PRODÁNO

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Zamčeno
Ersagon
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ersagon#2167
EU [SC]: Second hand shop - PRODÁNO

Příspěvek od Ersagon » 20.09.2012, 18:40 hod.

Přeji pěkný den Všem.
Vítejte u skromného obchůdku s malým (za to kvalitním) sortimentem zboží.
Prodávám zde své věci, které jsem na sobě dodnes nosil a bez problémů kosil Inferno Act 3.
Jelikož jsou to věci obnošené a notně zašpiněné démonskou krví, jsou zde prodávány za opravdu výhodné ceny! (které si určíte sami !! :D )
Obchod bude probíhat tak, že napíšete jméno itemu a množství peněz. Bude to probíhat na bázi aukce, ponechám to tu do soboty 20:00, a poté rozešlu vítězům.

Zde je má skromná nabídka itemů:

A hned ze začátku můj oblíbený drtič hlav ! S touto palicí se budete prohánět na bitevním poli s naprostou lehkostí a žádná démonní lebka nezůstane celá !
Obrázek

Tato palice se může na první pohled zdát ošuntělá až slabá, ale nenechte se zmásti ! Na svém kontě má tisíce zabitých démonů a pár dalších jistě zvládne !
Obrázek

A teď je tu něco pro milovníky ostrých ostří. Tento skvost kosí nepřátele bez sebemenšího zaváhání a posílá je na onen svět rozsekané na drobno !
Vysvětlivka legendárního bonusu: S tímto bonusem udáváte nepřátelům kritická poškození v takovém měřítku, že se vždy skácí k zemi (400k-1m dmg)
Obrázek

Nakonec tu máme kvalitní rukávky z démonické kůže, které nepropustí žádný nežádoucí efekt a navíc příjemně hřejí (regen HP) ! Pozor jsou nepromokavé !
Obrázek

Pokud by zde byly nějaké nejasnosti, napište prosím a já je Vám rád vysvětlím... a nyní se pusťte do nakupování, přeji příjemnou zábavu ! >:D
Naposledy upravil(a) Ersagon dne 24.09.2012, 06:38 hod., celkem upraveno 1 x.

romanko1974
Quill Rat
BattleTag:romanko1974#2968

Re: EU [SC]: Second hand shop U Vousatého barbara

Příspěvek od romanko1974 » 23.09.2012, 15:39 hod.

dire pouder je volny?, bid 1M

Ersagon
Quill Rat
BattleTag:Ersagon#2167

Re: EU [SC]: Second hand shop U Vousatého barbara

Příspěvek od Ersagon » 24.09.2012, 06:38 hod.

romanko1974 píše:dire pouder je volny?, bid 1M
Bohužel už není, vše jsem už prodal, obchod trval pouze do sobotní 20:00, takže vše už pohltila aukce... Tak snad někdy příště

Zamčeno

Zpět na „Obchod“