Díky za tipv0kurka píše:nechtělo se mi to tu všechno sumarizovat do postu, tak jsem poslal pár soukromých zpráv s odhady. akorát imgshack neotevírám ;D

Díky za tipv0kurka píše:nechtělo se mi to tu všechno sumarizovat do postu, tak jsem poslal pár soukromých zpráv s odhady. akorát imgshack neotevírám ;D
doufám, že tvůj odhad bude správnýv0kurka píše:nechtělo se mi to tu všechno sumarizovat do postu, tak jsem poslal pár soukromých zpráv s odhady. akorát imgshack neotevírám ;D
on je asi troll, nebo nevím, co tím chtěl říct. samozřejmě, že se ten pásek cenově pohybuje v milionech.Ryliah píše:Avazy: Si si istý ? Lebo ked porovnám na AH aj o dosť s menšími staty sa ceny pohybuju v milionoch ... no nič tak ja to ráno hodín na minimal bid a uvidím za kolko sa to predá : )
si si isty, ze pre witch doctora?
nieco malo cez 100 000. je ich tam strasne moc a nema socketHorned píše:Konecne asi po padesati hodinach za posledni tyden neco "hnedeho"![]()
http://2i.cz/81f77a5083
Za kolik to tak strelit? Podle AH se to urcuje dost blbe...
Stery11 píše:Potřebuju poradit, jakou můžou mít cenu shoudlery tyto :
Armor 320
Inteligence 76
Vitalita 145
Fire rez 45
All rezist 68
Life 4%
Magic find 13
si si isty, ze pre witch doctora?
bez socketu cca od 2 do 3 milionovwofer píše:si si isty, ze pre witch doctora?podla mna pre wizzarda.
nj sekol som sa za kolko sa to da asi predat podla vas ?