EUROPE [SC]: Koupím výbavu pro Demon Huntera za 300M
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Ahoj,
protože jsem se rozhodl zainvestovat do své postavy, tak hledám následující vybavení dle zadaných specifik.
Pište nabízejte, nicméně nespamujte tu s nabídkami, které se nepodobají mým požadavkům.
U každé nabídky pište i cenu, pokud nechcete zveřejňovat, pište do PM.
Poptávka je citovaná z d2Jsp, kde ji mám také vyvěšenou, ale zatím nic nekupuji, pouze sbírám nabídky.
Díky
My DH needs:
AMULET must have:
- crit. dmg 80
- crit. chance 8
- dexterity 100
- vitality 100
PŘÍPADNĚ lepší věci než mám na sobě
MĚJTE NA PAMĚTI, ŽE NEŽ VAŠI NABÍDKU PŘIJMU TAK SLEDUJI CENY NA AH, tak prosím dávejte fér ceny
EDIT: aktualizováno 10.11.2012
protože jsem se rozhodl zainvestovat do své postavy, tak hledám následující vybavení dle zadaných specifik.
Pište nabízejte, nicméně nespamujte tu s nabídkami, které se nepodobají mým požadavkům.
U každé nabídky pište i cenu, pokud nechcete zveřejňovat, pište do PM.
Poptávka je citovaná z d2Jsp, kde ji mám také vyvěšenou, ale zatím nic nekupuji, pouze sbírám nabídky.
Díky
My DH needs:
AMULET must have:
- crit. dmg 80
- crit. chance 8
- dexterity 100
- vitality 100
PŘÍPADNĚ lepší věci než mám na sobě
MĚJTE NA PAMĚTI, ŽE NEŽ VAŠI NABÍDKU PŘIJMU TAK SLEDUJI CENY NA AH, tak prosím dávejte fér ceny
EDIT: aktualizováno 10.11.2012
Re: EUROPE [SC]: Koupím výbavu pro Demon Huntera za 100M
quiver - 15AS 10disc 6.5cc 76dex 129vit
boots - 12frw 154dex 80vit 43arcane 33all rez 170 life regen
12frw 159dex 29phys rez 42all rez 18gf
12frw 158dex fire rez
cloak
49dex 79vit 39all rez 8disc 4% dmg reduced 3 open sox (nějaké zelené krapy v něm)
47dex 60vit 63reg life 0.78hatred regen 8disc 3open sox
ring
3cc 24cd 68dex 11all rez .... ten ring co hledáš s AS by stál těch 100mil samostatně ...
mám i bow.. ale pokud chceš x-bow tak ani nenabízím ...
Pokud bude zájem dám i dobrou cenu.
boots - 12frw 154dex 80vit 43arcane 33all rez 170 life regen
12frw 159dex 29phys rez 42all rez 18gf
12frw 158dex fire rez
cloak
49dex 79vit 39all rez 8disc 4% dmg reduced 3 open sox (nějaké zelené krapy v něm)
47dex 60vit 63reg life 0.78hatred regen 8disc 3open sox
ring
3cc 24cd 68dex 11all rez .... ten ring co hledáš s AS by stál těch 100mil samostatně ...
mám i bow.. ale pokud chceš x-bow tak ani nenabízím ...
Pokud bude zájem dám i dobrou cenu.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
aktualizovány požadavky v 1. příspěvku
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Nerad ti do toho kecam, ale vybavu s tvymi pozadavky za 100M nesezenes:)To by lidi potrebovali rychle prachy.Vim jak je tezky sehnat poradnou chestku, amulet, a o zbrani co ty ches ani nemluvim ,
klidne muj prispevek smaz po precteni, ale DH na urovni neni zrovna levna zalezitost.
klidne muj prispevek smaz po precteni, ale DH na urovni neni zrovna levna zalezitost.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
tak to je mi jasné, hlavním požadavkem je ta zbraň a pak helma, kterou mám hodně špatnou
zbytek výbavy je docela ucházející, alespoň dle možností
zbytek výbavy je docela ucházející, alespoň dle možností
Jen ten amulet co požaduješ by stál na AH 200 mil. Ceny na AH jsou postavené na hlavu.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
zbran bych nejakou mel, bohuzel ne se zakladem crit.dmg ...pokud bys chtel, muzu ti postnout.Pak mam i amulet, ale ten ma dost velkou hodnotu, postnu ti tez...
Jinak chapu, ze kdyz clovek sklada postavu, tak ji sklada podle IDEAL STATS , pac kdyby si to vsechno sehnal, tak by to byl ultimatni DH...
Jenze po nerfu 1.04, neni treba Dh nejak buffovat..i muj zebrak MFDH dokaze zahrat 3.act s dobrym tankem, nebo s nejakym DPS wizardem, WD...
http://www.mediafire.com/view/?f6g8vv07ls0rgfs
http://www.mediafire.com/view/?mpw5udp2xnenh7i
http://www.mediafire.com/view/?5s59maln9lgxa7d
Jinak chapu, ze kdyz clovek sklada postavu, tak ji sklada podle IDEAL STATS , pac kdyby si to vsechno sehnal, tak by to byl ultimatni DH...
Jenze po nerfu 1.04, neni treba Dh nejak buffovat..i muj zebrak MFDH dokaze zahrat 3.act s dobrym tankem, nebo s nejakym DPS wizardem, WD...
- Peckoslav
- Minion of Destruction
jj přesně jak píšeš ideal stats tohle vlákno slouží i pro mě, že mám na jednom místě sumarizované co vlastně shánímJoshua88CZ píše:zbran bych nejakou mel, bohuzel ne se zakladem crit.dmg ...pokud bys chtel, muzu ti postnout.Pak mam i amulet, ale ten ma dost velkou hodnotu, postnu ti tez...
jinak:
amulet pěkný, můj sice nemá tak vysokou dex, ale v ostatním statech mám lepší
kuše mě ani jedna moc nezaujala, má aktuální má 160 dex, 1010 dps, 2.9 life steal a socket
každopádně díky za nabídku a čekám na další
Co se týká zbraně, tak slušně narolovaná Manticora by se šikla
co ta helma, nemá někdo novou či starou dex andarielku se socketem? pochopitelně levněji jak na AH
Naposledy upravil(a) dostav dne 12.09.2012, 14:20 hod., celkem upraveno 1 x.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
chybí jí socket, jinak pěkná, ačkoliv má dost vysoký fire dmg taken
- Peckoslav
- Minion of Destruction
stále sháním upgrade pro mého DH. Můj profil je v podpisu
Nyní bych potřeboval hlavně:
helma - Andarielka (může být i legacy) - 100 dexterity, max att.speed a socket jsou nutností
pásek - 170 dexterity, 100 vitalita, 70 all resisty
body chest/cloak - 120 dexterity, 100 vitality, 9 disciple, 3 sockety (mohou být i 2, pokud je výrazně vyšší dexterita)
quiver - 160 dexterity, 100 vitality, 15% att.speed, 9 max disciple, 9% crit.chance
Uvedené staty berte jako minimální!
U každé nabídky pište i cenu, ale počítejte s tím, že pokud je podobná věc na AH, tak chci platit méně než za co nakoupím na AH
Pokud máte jinou (zde neuvedenou) věc, která by mi boostnula postavu, tak klidně nabídněte.
Díky.
Nyní bych potřeboval hlavně:
helma - Andarielka (může být i legacy) - 100 dexterity, max att.speed a socket jsou nutností
pásek - 170 dexterity, 100 vitalita, 70 all resisty
body chest/cloak - 120 dexterity, 100 vitality, 9 disciple, 3 sockety (mohou být i 2, pokud je výrazně vyšší dexterita)
quiver - 160 dexterity, 100 vitality, 15% att.speed, 9 max disciple, 9% crit.chance
Uvedené staty berte jako minimální!
U každé nabídky pište i cenu, ale počítejte s tím, že pokud je podobná věc na AH, tak chci platit méně než za co nakoupím na AH
Pokud máte jinou (zde neuvedenou) věc, která by mi boostnula postavu, tak klidně nabídněte.
Díky.
Jestli ti můžu doporučit helmu, tak jedině Mempo of Twilight s DEX. V základu má 10% Life, Attack speed 8%, Ress All 70, Socket......
- Peckoslav
- Minion of Destruction
ale nemá crit.chance což pro DH založené na crit.dmg je horší. a co jsem koukal, tak s crit.chance a minimální dex (20-40) je cena v řádech 100m, jinak ale pěkná helmaBorgi* píše:Jestli ti můžu doporučit helmu, tak jedině Mempo of Twilight s DEX. V základu má 10% Life, Attack speed 8%, Ress All 70, Socket......
Proc radeji nekoupis "Natalkovej set"?
Plastenka, Helma, Boty a mas + 7 Critical Change + 130 dex.
Kdyz se dobre podivas, do 100 milionu sezenes vsechno i plastenku s Discipline a helmu s dalsi Critical Change.
Az pote bych se zameril na zbytek.
P.S. Jinak sorry za OT
Plastenka, Helma, Boty a mas + 7 Critical Change + 130 dex.
Kdyz se dobre podivas, do 100 milionu sezenes vsechno i plastenku s Discipline a helmu s dalsi Critical Change.
Az pote bych se zameril na zbytek.
P.S. Jinak sorry za OT
tiez sorry za OT, ale uz to vidim Xty krat u finca a nedalo mi to... je to critical CHANCE (sanca...) a nie critical CHANGE (zmena...)
Attack speed 8% ti ve výsledku přidá daleko větší dmg, než crit 4%. A u Mempa může být taky navíc crit chance - na random properities. Ale to už je pak helma snů, která se za 100m nedá koupitPeckoslav píše:ale nemá crit.chance což pro DH založené na crit.dmg je horší. a co jsem koukal, tak s crit.chance a minimální dex (20-40) je cena v řádech 100m, jinak ale pěkná helmaBorgi* píše:Jestli ti můžu doporučit helmu, tak jedině Mempo of Twilight s DEX. V základu má 10% Life, Attack speed 8%, Ress All 70, Socket......
Attack speed bych rozhodně nepodceňoval. Čím rychlejší útok, tím větší šance na crit
Diky, pisu siPunky píše:tiez sorry za OT, ale uz to vidim Xty krat u finca a nedalo mi to... je to critical CHANCE (sanca...) a nie critical CHANGE (zmena...)
@ Borgi* - s tím AS to nemusí být pravda ... mně 4% crit přidají víc damage než 8% AS ...
@ finc - 7cc a 130dex tě moc nevytrhne pokud i ostatní staty nejsou ucházející ...
@ finc - 7cc a 130dex tě moc nevytrhne pokud i ostatní staty nejsou ucházející ...
Rakiii: Pocitam jsem s tim, ze kdyz ma 100 milionu, tak si vybere ty setove veci, ktere maji vyssi staty. Zrovna ta plastenka z toho setu mi prijde vice nez dobra. S helmou je to sice horsi, ale i ta se da sehnat pekna. Boty a prsten jsou dosti drahe, ale take se daji poridit s peknymi staty. Snad jedina kus stoji za starou backoru. Navic co jsem koukal na nejlepsi DH ve svete, tak alespon 2-3 casti Natalky ma temer kazdy z nich. Radeji bych 100 milionu investoval treba do plastenky + bot nebo plastenka + helma. Nemyslim si, ze by Blizzard v nejblizsi dobe nejak vyrazne zlepsil itemy tak, ze by se to nevyplatilo do toho investovat.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
jinak upřesnění ohledné pásku - Inna´s Favor vidím jako jasnou volbu, včera jsem výhodně koupil kalhoty (díky Kuki ) a pásek s dexteritou a all resisty mi připadá jako nejlepší volba (aktuální crap pásek je jen velmi krátkodobé řešení), v zásadě se nebráním kvalitnímu rare pásku, eventuálně nejspíš hodně drahému witching hour s dexteritou
a u quiveru zase Dead Man´s Legacy - s crit.chance, disciple a att.speed 15%
O Nataly setu uvažuji také, ale nevím zda legacy (s regenerací 2 disc./s) nebo nový s +20 disciple
a u quiveru zase Dead Man´s Legacy - s crit.chance, disciple a att.speed 15%
O Nataly setu uvažuji také, ale nevím zda legacy (s regenerací 2 disc./s) nebo nový s +20 disciple