EU (SC) prodam legendarni mighty weapon, top staty,522 str..
Re: EU (SC) prodam legendarni mighty weapon, top staty,522 s
huh... tak konečně topic o top věci, která je skutečně top. gratuluju, kde jsi jí dropnul při jakým mf?
diky vzdycky sem mel smulu na ty dropy a ted najednou toto, dropnul jsem to vcera asi o pulnoci a nemohl jsem pak vubec usnout
A bylo to v jeskyni pred azmodanem z elite packu
edit: jo a MF sem mel neco malo pres 100 i se stackama
nutno dodat, ze to je jedina tak dobra vec, kterou jsem dropnul a to mam nahranych snad stovky hodin Ale stalo mi to za to, ten roll je opravdu spickovej
A bylo to v jeskyni pred azmodanem z elite packu
edit: jo a MF sem mel neco malo pres 100 i se stackama
nutno dodat, ze to je jedina tak dobra vec, kterou jsem dropnul a to mam nahranych snad stovky hodin Ale stalo mi to za to, ten roll je opravdu spickovej
Radím to co jsem radil u té kuše před patchem. Vem rozum do hrsti a zapomeň na CZ scénu - tohle je item, který si říká o aukci mimo "blizzard systems". Čím dříve tím lépe - můžeš vydělat, je na tobě kde a jak moc držím palce.
Pěkná, ale mám pár info:
1. Hraju 2h barbara (vzhledem k tomu, že tenhle jedinej char jí může používat) a pokud bych měl za nějakou 2h vypláznout jmění, rozhodně nebude bez crit. dmg - tzn. velké snížení ceny (rozhodně ne tisíce € - taková částka by platila, kdyby měla aspoň 200). Žádnej barbar s 2h buildem by do ní díky absence crit dmg nešel.
2. Na aukci jsem viděl podobnou (skorn) - staty:
1500 dps (+ nějaké drobné)
550 str
495 vit
187 crit dmg
socket
...takže máš konkurenci.
3. Kdyby bylo na mě, hodil bych jí do aukce za 250€ - mám zkušenost s prodejem té kuše (viz výše.) a je hroznej problém dojednat platební podmínky u zájemců). Kdo chce víc, nemá nic tady kupodivu platí.
1. Hraju 2h barbara (vzhledem k tomu, že tenhle jedinej char jí může používat) a pokud bych měl za nějakou 2h vypláznout jmění, rozhodně nebude bez crit. dmg - tzn. velké snížení ceny (rozhodně ne tisíce € - taková částka by platila, kdyby měla aspoň 200). Žádnej barbar s 2h buildem by do ní díky absence crit dmg nešel.
2. Na aukci jsem viděl podobnou (skorn) - staty:
1500 dps (+ nějaké drobné)
550 str
495 vit
187 crit dmg
socket
...takže máš konkurenci.
3. Kdyby bylo na mě, hodil bych jí do aukce za 250€ - mám zkušenost s prodejem té kuše (viz výše.) a je hroznej problém dojednat platební podmínky u zájemců). Kdo chce víc, nemá nic tady kupodivu platí.
diky za commenty, zkousel sem prodat za 650 m goldu a 1 den nic, tak jsem to zkusil dat a 250 euro a taky nic. Na ofic forech sem mel nejvetsi nabidku 40m goldu, ale je fakt ze prihazovali jenom 3 lidi. Tak jsem to zkusil dat za 185e a vypada to, ze se prodala, je v completed a pise to transaction: proccessing a tam kde ma byt ammount je napsany Auction is currently unde review prior to proccessing. If problem is found, poslou mail proste.
Nevite jak dlouho to muze trvat? A co si myslite o te cene, neni to zbytecne malo? Chtel sem to prodat co nejdriv, protoze jak pisete, zacina byt konkurence.
Nevite jak dlouho to muze trvat? A co si myslite o te cene, neni to zbytecne malo? Chtel sem to prodat co nejdriv, protoze jak pisete, zacina byt konkurence.
myslím, že to není zbytečně málo. jinak to trvá asi den až dva.
buď rád, žes to prodal, než se takovejch objeví více
buď rád, žes to prodal, než se takovejch objeví více
Tak tak - rozhodující je rychlost tady den i dva můžou hrát roli a cena spane klidně i o 150+ euro. Dobře jsi udělal:) Možná by se dal najít i lepší kupec, ale tak vzhledem k tomu, že to je bez starostí pohoda.
Pridal bych ještě absenci LS a to vubec nejhorší na téhle zbrani je, že se jedná o mighty weapon ... mace/axe kuli nevybalancované weapon specce vycházejí mnohem líp (bohužel). Jinak se povedl opravdu krásnej roll co se týká statů a dmg - navíc je to nejhezčí 2h ve hre (imo) :] - gratuluju k dropu i prodeji. Cena je urcite dobráThulle píše:. Žádnej barbar s 2h buildem by do ní díky absence crit dmg nešel.
Asoc
Já myslim, že 185E je krásná suma ..Jasný, že člověku vrtá v hlavě jestli to nemohlo bejt za víc, ale když si to vezmeš tak, že si vydělal něco přes 3000 hrou, která tě baví ..Co víc chtít ..Snad jen víc podobnejch věcí..
Hodně štěstí všem ostatním lovcům !
Hodně štěstí všem ostatním lovcům !
3000 Kč za den , pokud navíc pracuješ je myslím dost dobrý.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no nove legendarky pojdu na dracku. mne zatial nedropla ziadna. sice jedna hej, ale sucha, neupravena-povodna, ktora ma hodnotu 100 000 goldov.
A este technicka otazka: nie je to legendarny, ale setovy predmet.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Legendarni se oznacuji i setovy,smutny,ze to ani nevis,mas snad treba v AH moznost hledat setovy?Ne nemas, jen legendarni.ReptileSVK píše:no nove legendarky pojdu na dracku. mne zatial nedropla ziadna. sice jedna hej, ale sucha, neupravena-povodna, ktora ma hodnotu 100 000 goldov.
Gratulace k prodeji,zavist.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
taky gratuluji k prodeji, status processing je normální, většinou to netrvalo ani ty 2 dny než jsem peníze viděl na PayPalu. U těchto věcí je to hodně i o načasování a o štěstí, já několikrát předmět točil na AH několikrát (se stejnou cenou), než se prodal a to byl fuč třeba za 10 minut Prostě se přihlásil ten správný člověk co to potřeboval a bych ochoten to zaplatit