EU (SC) Ponukam sluzby za rozpravkove ceny
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Re: EU (SC) Ponukam sluzby za rozpravkove ceny
Jak koukam na ty ceny, tak potrebujes konkurenci, tak se tu nabidnu, jestli nevadi...
Jsem ochotny vycistit whimsyshire (staff of herdringdick nemam):
normal: 15 000 000 (MF 0)
nightmare: 25 000 000 (MF 0)
hell: 50 000 000 (musite ale pockat, az se na hell dostanu)
inferno: nemam staff, ale kdyz mi vyexpite postavu a koupite equip, tak za 100M vam to vycistim
Dale jsem ochotny zabit butchera na vsechny obtiznosti
butcher normal = 10 000 000 (MF0)
butcher nightmare = 15 000 000 (ale jeste ho moc nedavam, musite mit aspon 50lvl)
butcher hell = 30 000 000 (hned jak se tam dostanu)
butcher inferno = (viz inferno whimsyshire)
POZOR !!! pokud bude run na zabiti neuspesny, tak na druhe kolo mi musite koupit lepsi equip, jinak platite pokutu 50 000 000 !!!
No a v neposledni rade nabizim na pronajem jedno policko v truhle, cena 50 000 000 za hodinu
Pokud vas moje sluzby zaujaly, napiste.
Jsem ochotny vycistit whimsyshire (staff of herdringdick nemam):
normal: 15 000 000 (MF 0)
nightmare: 25 000 000 (MF 0)
hell: 50 000 000 (musite ale pockat, az se na hell dostanu)
inferno: nemam staff, ale kdyz mi vyexpite postavu a koupite equip, tak za 100M vam to vycistim
Dale jsem ochotny zabit butchera na vsechny obtiznosti
butcher normal = 10 000 000 (MF0)
butcher nightmare = 15 000 000 (ale jeste ho moc nedavam, musite mit aspon 50lvl)
butcher hell = 30 000 000 (hned jak se tam dostanu)
butcher inferno = (viz inferno whimsyshire)
POZOR !!! pokud bude run na zabiti neuspesny, tak na druhe kolo mi musite koupit lepsi equip, jinak platite pokutu 50 000 000 !!!
No a v neposledni rade nabizim na pronajem jedno policko v truhle, cena 50 000 000 za hodinu
Pokud vas moje sluzby zaujaly, napiste.
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Když na to má někdo prachy, tak si radši na AH koupí za 100k výbavu aby si to dal sám než aby platil tak nehorázné částky. Ale co.....třeba se někdo chytne. Někdo tu nabízel inferno butchera za 100k, belial, 500k, azmodan 350k, a diabla 400k. Takže ty ceny nevim no :DReptileSVK píše:no ved nova postava, truhlu zdiela, takze prachy su. Navyse mam MF 196 bez NV a preto ta cena.Joshua88CZ píše:typickej kazišuk , ale jinak co se tyce meho spamu, doporucuji provetrat hlavu, a navic nechapu, jak muzes chtit takove castky treba na normal obtiznost, kdyz dotycnej ty prachy nema kde vzit...zkus ubrat par nul v cene, a mozna budes mit vic zajemcu:POsiris píše:Já Butchera zabiju zadarmo na všech úrovních kdyby měl někdo zájem
Sry za spam. Muselo to ven.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
nechapem co sa vam to stale zda drahe. Ved milion sa da za 3-4 hodky farmenia v pohode nazbierat a to nehovorim o uspesnom predaji na AH.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Asi to nechápeš. Ten, kdo začíná hrát, nemá ne to, aby ti zaplatil milionové částky. A ten, kdo ty miliony má, si radši koupí za pár goldů equip a dá si to sám. To co nabízíš, by se dalo pochopit na infernu, kde tě equip stojí několik milionů. Takže místo equipu za 20M ti někdo zaplatí třeba 1M za beliala. Ale dál se stejně neposune, protože ten equip stejně musí koupit....
- satik
- Wraith
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Ja tu uz asi pred mesicem nabizel zabiti bossu na inferno - od butchera za 100k az po diabla za 1M, dneska uz maj skoro vsichni takovej equip, ze je ta cena jeste nizsi a hromada lidi uz ti to udela i zadarmo (treba i ja, protoze uz D3 moc nehraju).ReptileSVK píše:nechapem co sa vam to stale zda drahe. Ved milion sa da za 3-4 hodky farmenia v pohode nazbierat a to nehovorim o uspesnom predaji na AH.
Ty sice mas velky MF, ale farmit final bossy samostatne se nevyplati, mnohem lepsi je jen behat po elitkach s 5 valorama (pripadne bosse nakonec, jako takovej bonus), takze by to vyuzil spis nekdo kdo se zasek a za ty ceny by si nakoupil cely equip, ze by toho butchera dal bez problemu sam...
Tyhle ceny co napsal je čistý troll, jinak by lidi do topicku nepsali.Peckoslav píše:stop spamu, pokud služby od prodejce využít nechcete, tak nereagujte, on v případě nezájmu přijde na to (pokud bude chtít prodat), že musí jít s cenou dolů.
Lidi uvědomte si, že je to total troll topic a že si z vás dělá srandu... A čím víc mu sem budete psát, tím větší z toho má radost .
tak at ma radost aspon tady kdyz uz ne v zivote.
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych zájem o pár těch Star gemů, cena mi přijde fér.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Cena za star gemy fér? TROLL !
lidi, bylo by dobrý naučit se počítat!!!... když si vyrobíš star tak tě to přijde na +- 550k a tobě přijde cena 1,5M fér? je to trojnásobek
Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
Stejne stupidni, jako tohle tema, jsou ty vase reci o trolleni.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
On to snad mysli vazne.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
On to vážne nemyslí, robí si tu zo všetkých srandu a niektorí mu na to naletia. Preto by sa to tu malo asi vymazať. A aj keby to myslel vážne, tak by som to tiež vymazal, aby sa mu nepodarilo na tých cenách niekoho oklamať. Dosť hráčov, napr. aj ja, je ochotných pomôcť zadarmo. Aj s tým craftom, len nemám presne to, čo on..
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
No alespoň je nějaká sranda, když už hraní nikoho nebaví. Měl jsem raději napsat, že je to zlodějina, když i na AH stojí gem max 700k?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak kdyz budes neco chtit se ozvy, ja craftim vsechno.Petkoo5 píše:On to vážne nemyslí, robí si tu zo všetkých srandu a niektorí mu na to naletia. Preto by sa to tu malo asi vymazať. A aj keby to myslel vážne, tak by som to tiež vymazal, aby sa mu nepodarilo na tých cenách niekoho oklamať. Dosť hráčov, napr. aj ja, je ochotných pomôcť zadarmo. Aj s tým craftom, len nemám presne to, čo on..
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
:D:D to sem se hodne zasmal...to snad ani nemyslis vazne ne ? Tohle nemuze nikdo myslet vazne