EU[SC]CRAFT BOOTS/ BOTY 6 prop / EXALTED GRAND SOVEREIGN GR

Nabídky a poptávky po předmětech a vše týkající se obchodu.
Odpovědět
Paulik83
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
EU[SC]CRAFT BOOTS/ BOTY 6 prop / EXALTED GRAND SOVEREIGN GR

Příspěvek od Paulik83 » 25.07.2012, 10:22 hod.

Zdravím pařany. Našel jsem plánek na craft bot s 6ti náhodnými vlastnostmi EXALTED GRAND SOVEREIGN GREAVES. V podstatě nejlepší plánek co jde přečíst. Můžu ho prodat za 8-10 mil v aukci nebo ho přečíst. Dost přemýšlím o přečtení. Zajímalo by mě jestli by byl větší zájem ze strany hráčů na tomto foru o craft. Moje představa je že si samozřejmě každej donese potřebný materiaál na kolik pokusů bude chtít + goldy. jedna výroba stojí 28 skleniček inferno , 5 kapek , 8 tome of scenes a 87600,- goldu. Za jeden pokus bych chtěl asi 40.000,-goldu navíc, aby se mi aspon castecne vracela cena plánku. Byl by zájem ? Pokud se sejde cca 5-10 hráču co by častěji chtěli craftovat tak bych plan přečetl a službu bych dělal. Jsem online každej den cca od 17:30h do ? Inferno už mám komplet proběhlé takže by na to byl čas. Prosím o Vaše názory. PS: zadarmo to dělat nebudu. Žijeme v kapitalismu :twisted:

Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167

Re: EU[SC]CRAFT BOOTS/ BOTY 6 prop / EXALTED GRAND SOVEREIG

Příspěvek od Fru-fru » 25.07.2012, 10:49 hod.

Cena příjemná, určitě bych to zkusil, ale asi bych nebyl staly odběratel -gambling mě nebere;).
Jak by jsi zajistil aby měl člověk jistotu, že mu dáváš co jsi zrovna vyrobil a ne nějaký přebytkový crap z jiného craftu. Znáš to, lidi občas dělají v kapitalismu různé věci:wink: a člověku se nechce dělat hejla 8-) . Jestli nějaký Live stream? Díky

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Paulik83
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: EU[SC]CRAFT BOOTS/ BOTY 6 prop / EXALTED GRAND SOVEREIG

Příspěvek od Paulik83 » 25.07.2012, 12:17 hod.

Tak jak píšeš. Udělal bych live stream, aby měl dotyčný jistotu. Na dobré slovo by to bylo sice lepší, ale na to asi nikdo chtít nebude. Takže bych udělal live stream

Odpovědět

Zpět na „Obchod“