EU [SC] Drooz3R's Pawnshop [need & offer list],up 19.7.2012
Prodám dva itemy, nechce se mi to screenovat tak to jen napíšu.
Boty: 271 armor, +75 str, +109 dex, +38 poison resistance, +58 allres, ilvl 61
Shoulders: 375 armor, +56 int, +23 vit, +56 arcane resistance, +68 allres, incerease gold and health pickup by 5 yards, ilvl 63
Pište rovnou nabídky.
Boty: 271 armor, +75 str, +109 dex, +38 poison resistance, +58 allres, ilvl 61
Shoulders: 375 armor, +56 int, +23 vit, +56 arcane resistance, +68 allres, incerease gold and health pickup by 5 yards, ilvl 63
Pište rovnou nabídky.
Naposledy upravil(a) Drooz3R dne 19.07.2012, 18:05 hod., celkem upraveno 8 x.
Re: EU [SC] Drooz3R's Pawnshop [need & offer list]
Byl bych opatrnej se slovem "libůstka" - ale jinak GL
EDIT: Jaj máš pravdu - špatně sem to přečetl:)) tak to veliká omluva proto mě to tak zaujalo
EDIT: Jaj máš pravdu - špatně sem to přečetl:)) tak to veliká omluva proto mě to tak zaujalo
Naposledy upravil(a) Yaka dne 19.06.2012, 10:04 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: EU [SC] Drooz3R's Pawnshop [need & offer list]
Ať hledám, jak hledám...slovo libůstka vidim jen v tvym příspěvku
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: EU [SC] Drooz3R's Pawnshop [need & offer list], update 9
Jakou si představuješ cenu za tu sekyrku, cca? Kuji
Hele na AH jsou s podobnejma statama a DPS priblizne za 12-15M, v RMAH byla jedina srovnatelna (byly tam i lepsi ale za 200 euro) za 35 euro myslim. takze dejme tomu 8-12 milionu bych si za ni predstavoval, po srovnani s AH a RMAH. Jestli je to realna cena to nevim.
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
uh, za 2M-4M na AH sezenes srovnatelnouDrooz3R píše:Hele na AH jsou s podobnejma statama a DPS priblizne za 12-15M, v RMAH byla jedina srovnatelna (byly tam i lepsi ale za 200 euro) za 35 euro myslim. takze dejme tomu 8-12 milionu bych si za ni predstavoval, po srovnani s AH a RMAH. Jestli je to realna cena to nevim.
V tom pripade ne ted, ae jestli je to takhle tak se samozrejme posunu s cenou do tyhle relace, takze za ty 2-4 M
Stále více lidí začíná farmit inferno,takže zbraní stále přibívá a ceny těch průměrných jako je tato sekera ( ? ) stále klesají a budou klesat,za 5 M už koupíš meč s dmg 850-900 ,samotné LoH už na vysokou cenu stačit nebude.
No dobre, porad ale cekam na nabidku, kdyz s neukaze do tri dnu tak jde na AH jak jsem rikal.