Joshua z WoT CSA???Joshua88CZ píše:Tak RMAH sem dneska zprovoznil, trvalo to hodinu!a nakonec hned vydelek 2.34 Eura:), kdyby takhle kazdej den, tak sem spokojenej a hra si na sebe za par dni vydela.

Joshua z WoT CSA???Joshua88CZ píše:Tak RMAH sem dneska zprovoznil, trvalo to hodinu!a nakonec hned vydelek 2.34 Eura:), kdyby takhle kazdej den, tak sem spokojenej a hra si na sebe za par dni vydela.
jj,zdarec diky tobe taky dobrej dropsgtmajfoley píše:Joshua z WoT CSA???Joshua88CZ píše:Tak RMAH sem dneska zprovoznil, trvalo to hodinu!a nakonec hned vydelek 2.34 Eura:), kdyby takhle kazdej den, tak sem spokojenej a hra si na sebe za par dni vydela.
Tak aj ty si prepadol Diablu?
Tak gl v tejto hre zelam.
V Gold áno. V RMAH nefunguje predaj/kúpa komodít.TrackThor píše:jen bych se chtěl zeptat, 15% je i u gemů při prodeji?
nezavedloMarous píše:Nekde tady na foru sem cetl clanek,ze poplatek by se mel vybrat i za vec kterou clovek neprodal ale todle se nezavedlo ne?
a neobjevila se pak znova? v GAH to obcas blbne, ze ukaze uz nejakej bid, a pak treba dve hodiny tam ten bid neni (resp. zadnej), a pak se zase zahadne objevi...Peckoslav píše:Stalo se vám někdy, že na RMAH zmizela nabídka na Váš předmět? Někdo nabízel cca 5E na můj předmět a za chvíli se na to dívám znovu a je to bez nabídky.
Věřím, že jsem neměl vlčí mlhu, a že tam ta nabídka opravdu byla. Nebo existuje možnost stáhnout nabídku? Na GAH to nejde (myslím), má tedy RMAH jiná pravidla? Zatím jsem na RMAH pouze prodával..
A máš ten autentifikátor ?? Určitě to lze, já jsem to rozchodil takto... . Ale je potřeba ten autentifikátor. Kdyžtak napiš, odkaz na něj mám doma (až přijdu z práce tak pošlu.)... .Samariel píše:Muzete me nekdo poradit ohledne RMAH.Preklikl sem si v aukci na tuto moznost aby me to postupne odkazovala na potrebne stranky.Postupne sem si tedy zalozil PP na battlenet mi prosla nejaka kontrolni sms s cislem ale na PP mi nejde priradit kreditni karta je to nutne?Nechci si penize posilat ani jednim smerem jde mi ciste jen o ingame obchod bud prodat a koupit nebo si jen casem usporit na jine produkty od Blizz.Problem je takovy ze vse zalozene mam ale stejne kdyz kliknu na predmet vyjede me tam tabulka a nasledne me to opet odkaze na battlenet...
Samariel píše:Muzete me nekdo poradit ohledne RMAH.Preklikl sem si v aukci na tuto moznost aby me to postupne odkazovala na potrebne stranky.Postupne sem si tedy zalozil PP na battlenet mi prosla nejaka kontrolni sms s cislem ale na PP mi nejde priradit kreditni karta je to nutne?Nechci si penize posilat ani jednim smerem jde mi ciste jen o ingame obchod bud prodat a koupit nebo si jen casem usporit na jine produkty od Blizz.Problem je takovy ze vse zalozene mam ale stejne kdyz kliknu na predmet vyjede me tam tabulka a nasledne me to opet odkaze na battlenet...