Auction House(Aukční síň) info+ diskuze
Protoze i pri prodeji na paypal nese zodpovednost blizzard, nebo tam jsou nejake dalsi pravni problemy, pripadne "Anti Money Laundering", danove zakony, ohlasovaci povinosti u vetsich castek atd. Rozhodne to RMAH vraci az na druhou kolej za cernej trh (u TOP veci), nebo se zas zacne pouzivat SOJ mena (vymena 1k $ predmetu za 5x200$ predmety) a nasledny prodej..
Blizz nebude goldy prodavat, ale na goldy je uvalena dalsi 15% dan jako na material..Nelze tak TOP item prodat treba za 100mil goldu a ty nasledne prodat, protoze -15% za prodej v AH, dalsich -15% za prodej goldu a -15% za prevod na paypal..
Blizz nebude goldy prodavat, ale na goldy je uvalena dalsi 15% dan jako na material..Nelze tak TOP item prodat treba za 100mil goldu a ty nasledne prodat, protoze -15% za prodej v AH, dalsich -15% za prodej goldu a -15% za prevod na paypal..
Naposledy upravil(a) Gorelord dne 06.05.2012, 14:08 hod., celkem upraveno 1 x.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: RMAH Strategia hned po vydaní hry
Tak jak jsi to napsal tak je to dost matoucí. Prodáváš item za 1000g, pak ti to strhne 15%, potom prodáš 850g za 10$, a z těch 10ti$ teprve strhne blizz a paypall.Gorelord píše:Protoze i pri prodeji na paypal nese zodpovednost blizzard, nebo tam jsou nejake dalsi pravni problemy, pripadne "Anti Money Laundering", danove zakony, ohlasovaci povinosti u vetsich castek atd. Rozhodne to RMAH vraci az na druhou kolej za cernej trh (u TOP veci), nebo se zas zacne pouzivat SOJ mena (vymena 1k $ predmetu za 5x200$ predmety) a nasledny prodej..
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Jak si přišel na těch 39% ?
Když prodám item za 100$ - blizzard mi strhne 1$(poplatek za item) a 15% za dokončenou aukci a pokud budu chtít následně převést peníze skrz Pay-Pal tak dalších 15% ... Pokud to chápu správně tak by to mělo vypadat takhle
(100-1)*0.85*0.85= 71.5$ ...které mi přitečou na PP ... ale počítám PP má další poplatky ...
AH mi na začátku přišel jako docela dobrej nápad, ale bohužel je to jen další způsob jak ojebat lidi(hráče)
Když prodám item za 100$ - blizzard mi strhne 1$(poplatek za item) a 15% za dokončenou aukci a pokud budu chtít následně převést peníze skrz Pay-Pal tak dalších 15% ... Pokud to chápu správně tak by to mělo vypadat takhle
(100-1)*0.85*0.85= 71.5$ ...které mi přitečou na PP ... ale počítám PP má další poplatky ...
AH mi na začátku přišel jako docela dobrej nápad, ale bohužel je to jen další způsob jak ojebat lidi(hráče)
To je divny ze o tom nevis ani ty sam, authenticator nestaci, je potreba telefon:)
"Players who wish to use PayPal to charge up their Battle.net Balance or to “cash out” funds earned in the real-money auction house will be required to sign up for our Mobile Alerts SMS authentication service in Battle.net."
"Players who wish to use PayPal to charge up their Battle.net Balance or to “cash out” funds earned in the real-money auction house will be required to sign up for our Mobile Alerts SMS authentication service in Battle.net."
@Programos .. Taky by mne zajimalo, jestli bude stacit authenticator pro pouzivani PayPalu v ramci RMAH. Podle dostupneho infa to vypada, ze mobile alerts budou potreba.
http://us.battle.net/d3/en/services/auc ... use/how-to
You will be required to sign up for the Mobile Alerts service in order to use PayPal to buy or sell items in Diablo III’s real-money auction house.
http://us.battle.net/d3/en/services/auc ... use/how-to
You will be required to sign up for the Mobile Alerts service in order to use PayPal to buy or sell items in Diablo III’s real-money auction house.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 06.05.2012, 15:49 hod., celkem upraveno 1 x.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je hlavně důležitá tahle věta:
"As part of our commitment to account security, players who wish to use Diablo III’s real-money auction house may be required to use one of the following security measures:"
-battlenet authenticator
.přez mobil
.přez authenticator
.dial in(us only)
pomyslné nebo
-mobile alerts
EDIT: Takže by měla stačit buď nějaká metoda Authenticatoru a nebo mobile alerts.
"As part of our commitment to account security, players who wish to use Diablo III’s real-money auction house may be required to use one of the following security measures:"
-battlenet authenticator
.přez mobil
.přez authenticator
.dial in(us only)
pomyslné nebo
-mobile alerts
EDIT: Takže by měla stačit buď nějaká metoda Authenticatoru a nebo mobile alerts.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Nějak nechápu co proti těm mobile alerts máte. Já si to nalinkoval na battle.net účet především proto, abych si mohl bez nějakých oplétaček s občankou odebrat ztracený / rozbitý authenticator. Jinak nastavení kde je jasně napsáno kdy to posíla smsky vypadá takhle:
http://img220.imageshack.us/img220/466/mobilealerts.jpg
Není to věc co by nahrazovala authenticator. Je to upozornění na mobil, že se vám s účtem děje něco nepatřičného, aby jste ho měli šanci co nejdřív zablokovat / změnit heslo, nebo tak něco.
Edit: rozhodně to tedy nebude vyžadovat zadání kódu z mobilu při zakládání aukce, nebo co to tu naznačujete.
http://img220.imageshack.us/img220/466/mobilealerts.jpg
Není to věc co by nahrazovala authenticator. Je to upozornění na mobil, že se vám s účtem děje něco nepatřičného, aby jste ho měli šanci co nejdřív zablokovat / změnit heslo, nebo tak něco.
Edit: rozhodně to tedy nebude vyžadovat zadání kódu z mobilu při zakládání aukce, nebo co to tu naznačujete.
@Geolord: a to je který případ z těch vyjmenovaných?
Odemčení zablokovaného účtu
odebrání ztraceného authenticatoru
recover account name
nebo snad reset password
edit: nebo mi prosím ukažte kde je napsáno že mobile aletrs budou posílat nějaké kódy na RMAH. Já prostě vidím snahu o nalinkování authenticatoru, NEBO mobile alerts z toho důvodu, aby neřešili tisíce ukradených účty s věcma prodanýma na RMAH. Že by měli nějaké potěšení z šikanování hráčů tím, že budou dokolečka opisovat kódy se mi nezdá.
Odemčení zablokovaného účtu
odebrání ztraceného authenticatoru
recover account name
nebo snad reset password
edit: nebo mi prosím ukažte kde je napsáno že mobile aletrs budou posílat nějaké kódy na RMAH. Já prostě vidím snahu o nalinkování authenticatoru, NEBO mobile alerts z toho důvodu, aby neřešili tisíce ukradených účty s věcma prodanýma na RMAH. Že by měli nějaké potěšení z šikanování hráčů tím, že budou dokolečka opisovat kódy se mi nezdá.
Naposledy upravil(a) PSK dne 06.05.2012, 18:11 hod., celkem upraveno 1 x.
Tenhle:
"You will be required to sign up for the Mobile Alerts service in order to use PayPal to buy or sell items in Diablo III’s real-money auction house."
"You will be required to sign up for the Mobile Alerts service in order to use PayPal to buy or sell items in Diablo III’s real-money auction house."
no tady se píše že musíš mít mobile alerts aktivované, nic o tom, že by ti přes ně posílali kódy.Gorelord píše:Tenhle:
K pouzivani RMAH a PayPalu staci pouze aktivovat, a šlus, stačí jednou opsat smsku, poprvé a naposled. Dle mého názoru.
edit: to nic nemění natom že mě tím omezují a musím kvuli nim někoho obtěžovat a pujčit si telefon, mobil nemám, neuznávám, štvou mě taky s timhlectim
edit: to nic nemění natom že mě tím omezují a musím kvuli nim někoho obtěžovat a pujčit si telefon, mobil nemám, neuznávám, štvou mě taky s timhlectim
Naposledy upravil(a) Drakkari dne 06.05.2012, 18:15 hod., celkem upraveno 1 x.
V tom vasem prikladu je pak ta sluzba jeste zbytecnejsi nez se zda:)
No to si povíme až se ti rozbije authenticator a nebudeš si moci vzpomenout jak se jmenoval pes přítelkyně babičky tvého kamaráda, nebo jakou sis tam dal kontrolní otázku. Navíc pak po člověku chtějí ještě občanku a kdo ví co ještě. Pokud nemáš authenticator tak se pak nerozčiluj, až najdeš jednoho dne postavy nahatý a bez peněz.Gorelord píše:V tom vasem prikladu je pak ta sluzba jeste zbytecnejsi nez se zda:)
Myslel sem ve spojeni s RMAH a nutnosti mit kvuli RMAH tuhle sluzbu aktivovanou. Jakou ma tato sluzba prinos? Pro lidi s authenticatorem je to ve spojeni s RMAH zbytecnost a pro lidi bez authenticatoru to zadnou vyssi bezpecnost neprinese (jak sam pises)
@Gorelord no to jsem už psal, je to jako když máš na chatě alarm, co ti pošle textovku, když se ti tam někdo vloupává. Zavoláš fízly. V tomhle případě má blizzard nejspíš dojem, že si zapněš browser, skočíš na europe.battle.net a zmáčkneš na ten kouzelný odkaz:"I think my account may have been hacked.". Oni zablokují account a stopnou aukce které tam jsou vložené atp. Nevím samozřejmě jaký mají scénář, ale jistě je jak pro ně, tak pro hráče výhodnější překazit řádění zloděje hned v počátku.
Jak pasivni SMS sluzba pozna ze se na uctu pohybuje nekdo jiny nez ja? Vybrani veci je pak otazka minut. S RMAH ta SMS sluzba podle tveho popisu nema stale nic spolecneho (pokud nebudou chodit overovaci kody) a presto je to vyzadovano. Vyhodnejsi je zlodeje nepustit do chaty (overovaci sms kod pred vstupem) nez mit alarm ktery nepozna kdo se v chate pohybuje..
Pro majitele authenticatoru by to bylo jako mit alarm nekde, kam na 100% nema pristup nikdo jiny nez majitel..
Pro majitele authenticatoru by to bylo jako mit alarm nekde, kam na 100% nema pristup nikdo jiny nez majitel..
@Gorelord to "Your login is flagged for suspicious login activity" - to je když se připojuje člověk z jiného počítače / jiného státu atp. Při čem všem se ten flag aktivuje z pochopitelných důvodů Blizzard nezveřejňuje. Krom toho zloděj při úspěšném přístupu zpravidla okamžitě mění heslo, aby ho majitel "nevyrušoval".
Samozřejmě že je lepší zloděje dovnitř vůbec nevpustit a proto si myslím, že finálně bude platit to co je i ve faq: "As part of our commitment to account security, players who wish to use Diablo III’s real-money auction house may be required to use one of the following security measures: Battlenet authenticator (physical / mobile / dial), Mobile Alerts. Tedy že bude stačit mít jedno, nebo druhé.
Samozřejmě že je lepší zloděje dovnitř vůbec nevpustit a proto si myslím, že finálně bude platit to co je i ve faq: "As part of our commitment to account security, players who wish to use Diablo III’s real-money auction house may be required to use one of the following security measures: Battlenet authenticator (physical / mobile / dial), Mobile Alerts. Tedy že bude stačit mít jedno, nebo druhé.
podle mě bude RMAH využívat třeba i Blizzard a bude zde prodávat noliferům třeba předměty který ve hře normálně nenajdou... co si o tom myslíte? řek bych že je to dost pravděpodobný...
Todle blizz dementoval uz davno.. hodne lidi by tim nastvali
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear