Follower a debata o nich
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Pro dosažení co nejvíce MF, počítá se i MF a GF z itemů followera? A nebo se potom počítá pouze, pokud monstrum zabije follower?
.
.
.
Mě přijdou celkem použitelní, templar mě healuje, je to v pohodě... Jiné nepoužívám.
EDIT: Tak připočítává, ale jen 20%
.
.
.
Mě přijdou celkem použitelní, templar mě healuje, je to v pohodě... Jiné nepoužívám.
EDIT: Tak připočítává, ale jen 20%
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Re: Follower a debata o nich
zdarec nevíte jestly je už vyřešen problém s templářem při nasazování štítů.Četl jsem že kvůly bugu nešla hra dohrát a že docházelo k nemožnosti se lognout do hry.
Sir Šimpi
bylo to jenom u DH a je to uz fixnutysirsimpi píše:zdarec nevíte jestly je už vyřešen problém s templářem při nasazování štítů.Četl jsem že kvůly bugu nešla hra dohrát a že docházelo k nemožnosti se lognout do hry.
ahoj,
stala se mi včera nemilá věc..když hraju s enchantress nebo žoldákem, tak nedostávají exp. S templářem je to v pohodě...
Nevíte co s tím?
stala se mi včera nemilá věc..když hraju s enchantress nebo žoldákem, tak nedostávají exp. S templářem je to v pohodě...
Nevíte co s tím?
ake veci im davate maju aj pre mna nejaky vyznam npr magic find, gold...resist...
Já osobně u nich mám +20% MF a +20% GF. Někde sem vyčetl (ale neber to za fakt, raději si to ověř), že to je strop který folowrovi systémem dovolí (mám to na prsten + prsten). Zbytek je pokud možno Vitalita + Armor.
U přítelíčků mi nejde o dmg, ale aby žili = "zdržovali" co nejdýl :-D.
edit: Nic jiného se z nich (aspon o tom nevím) k tobě nepřičítá, kromě pasivních skillů, pokud jim je navolíš (enchanterka +rychlost utoku, zloděj +crit šance, templář +regenerace života a +regenerace many/etc)
U přítelíčků mi nejde o dmg, ale aby žili = "zdržovali" co nejdýl :-D.
edit: Nic jiného se z nich (aspon o tom nevím) k tobě nepřičítá, kromě pasivních skillů, pokud jim je navolíš (enchanterka +rychlost utoku, zloděj +crit šance, templář +regenerace života a +regenerace many/etc)
- R-2
- Fallen Shaman
- BattleTag:Arto#2669
Dobrý den,
měl bych dotaz - není prosím někde překlad vlastností (skill) fololowerů? Díky
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.
WD - forever [/size]
WD - forever [/size]
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/followerR-2 píše:Dobrý den,
v preklade som to nevidel, ale pravda je ze som to ani nehladal... pokial to nikde nenajdes a staci ti to len tak "hovorovo" prelozit aby si pochopil co ktory skill robi, tak sa ozvi, ti to prelozim
ahoj,
blbá otázka, ale chtěl bycch se ujistit..když followeri umrou tak buffy ( +3% attack speed nebo +3% crit chance) zmizi nebo ho mám porad?
na nejmenovaném forum jsem to docetl..a mě se to zdálo dost divně...
díky
blbá otázka, ale chtěl bycch se ujistit..když followeri umrou tak buffy ( +3% attack speed nebo +3% crit chance) zmizi nebo ho mám porad?
na nejmenovaném forum jsem to docetl..a mě se to zdálo dost divně...
díky
Ty pasivky co davaji mas i kdyz je mobove poslou na odpocinek.
Dokonce zůstane pasivka, i když ti followera uvězní Diablo do klece
Jakého pomocníka pro wizarda?
Vidím to na templáře jako tanka.Věci na str a vit.
Skily heal,Intimidate,Charge,Guardian
Co vy na to?
Vidím to na templáře jako tanka.Věci na str a vit.
Skily heal,Intimidate,Charge,Guardian
Co vy na to?
Myslím, že pro jakýkoliv range char je templář best...
Templář je taky nejlepší follover co se týče magic a gold findu, jde na něj nacpat nejvíc díky štítu (25/20).
kromě tuny armoru a HP může mít i masivní block, ten můj má myslím 38% a se stormshieldem by mohl mít min. 44%. Nevíte někdo kolik je max + block u reliců???
- R-2
- Fallen Shaman
- BattleTag:Arto#2669
Ahoj všem,
jaké buildy používáte na followers?
Já používám jen Templáře (hraji Monka a Wizz) a to:
Heal
Intimidate
Onslaught
Guardian
pěkný den R2
jaké buildy používáte na followers?
Já používám jen Templáře (hraji Monka a Wizz) a to:
Heal
Intimidate
Onslaught
Guardian
pěkný den R2
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.
WD - forever [/size]
WD - forever [/size]
tak neviem ci to upravovali alebo co, ale ten skill co ma enchanterka a dviha AS je "funkcny" len pokial je ona na zive... pritom bonus na armor od nej plati stale, tak neviem ako je je toAlterEgo píše:Ty pasivky co davaji mas i kdyz je mobove poslou na odpocinek.
Myslím, že max. Block Chance u Temlářovo Reliců je +12%.Nekronaut píše:kromě tuny armoru a HP může mít i masivní block, ten můj má myslím 38% a se stormshieldem by mohl mít min. 44%. Nevíte někdo kolik je max + block u reliců???