Jsem tak v menu, připravuju se na hraní na HC, že si dám progress selffoundu a najednou prd ho, hláška že jsem se již přihlásil z jiného místa či co. A logout.
Chci se přihlásit a napíše mi to error, incorrect password ..
Nasledně vidím oznámení na emailu, BLizz mi napsal
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username tomvalla@gmail.com. The e-mail address v***@hotmail.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change
Ihned jsem udělal Recovery Account a čekám co bude, ale jak vidno přišel jsem takřka o vše

Měl jsem na softcoru miliardu goldů, kolem 8 x 500 Fiery, lepší gemy, Tos, itemy ... vše je v čoudu, až na nějakej ten zlomek.
To samé i na HC, přišel jsem tam o miliardů goldů, fiery, gemy v čoudu, itemy ... ach jo.
Zatím tam mám všechny postavy ... ale je to jako po hurikánu.
Nějak to nechápu, ale nejde se normálně připojit, jen když z PC z aplikace Battlenet Beta dám Play diablo 3, tak jsem ve hře ... tak tu spoušŤ vidím.
Přišel jsem i o friend list.
Pokud mi zmizí i postavy, tak se na to můžu vykašlat, Blizz těžko dělá to, že by mi vrátil vše jako když je to u Windowsů, že si vrátím bod obnovení

A to jsem si tak v poklidu večeřel, z minuty na minutu přejde chuť na všechno.