Jak se pripravit na loot 2 a datadisk - spekulace
Zdravim, vydani noveho patche a datadisku se (snad) blizi a tak by me zajimalo jak se na tyto udlaosti pripravujete (jestli nejak).
Napr.:
- Expite co nejvice postav na paragon 100, abyste pak meli lepsi vychozi pozici nebo je to podle vas hloupost?
- Prodavate vse co mate nebo radeji ted levne nakupujete s tim, ze zlato pak stejne bude k nicemu?
- Setrite si brimestony a demonicke esence nebo v klidu kraftite?
- Hrajete vubec nebo uz jen cekate na datadisk?
Delate proste neco po zverejneni informaci o lootu 2.0 a datadisku jinak nez predtim?
Ja si treba postavy expim, ale ani ne tak kvuli te lepsi vychozi pozici po patchi, ale spis, aby me hrani tak nejak nevyslo v nivec, proste mi libi, jak mi naskakuji levely a mam z toho lepsi pocit, nez kdyz jedu postavu 100 a nevidim zadne jeji zlepsovani. Kdyz to pak v tom novym patchi zhodnotim, bude to jen plus. Brimstony i esence si schovavam, ale nepredpokladam, ze by mi pak k necemu velkemu byly. Nekraftim, protoze uz nepredpokladam, ze bych vykraftil nejake lepsi veci nez mam. Zlataky v klidu utracim za lepsi veci a za zbytek pak asi koupim sutry.
Napr.:
- Expite co nejvice postav na paragon 100, abyste pak meli lepsi vychozi pozici nebo je to podle vas hloupost?
- Prodavate vse co mate nebo radeji ted levne nakupujete s tim, ze zlato pak stejne bude k nicemu?
- Setrite si brimestony a demonicke esence nebo v klidu kraftite?
- Hrajete vubec nebo uz jen cekate na datadisk?
Delate proste neco po zverejneni informaci o lootu 2.0 a datadisku jinak nez predtim?
Ja si treba postavy expim, ale ani ne tak kvuli te lepsi vychozi pozici po patchi, ale spis, aby me hrani tak nejak nevyslo v nivec, proste mi libi, jak mi naskakuji levely a mam z toho lepsi pocit, nez kdyz jedu postavu 100 a nevidim zadne jeji zlepsovani. Kdyz to pak v tom novym patchi zhodnotim, bude to jen plus. Brimstony i esence si schovavam, ale nepredpokladam, ze by mi pak k necemu velkemu byly. Nekraftim, protoze uz nepredpokladam, ze bych vykraftil nejake lepsi veci nez mam. Zlataky v klidu utracim za lepsi veci a za zbytek pak asi koupim sutry.
Re: Jak se pripravit na loot 2 a datadisk - spekulace
užívám si s přítelkyní 

Tak já se tedy snažím udělat tu stovku hoodně dlouho sem nehrál a z letargie mě probral až oznámený datadisk. Esence neschovávám ale ani je nespotřebovávám předpokládám že stejně bude něco nového a co sem viděl z obrázku tak tam byli nějaké dvě nové věci na tu transmutaci a předělání statů. Peníze se snažím šetřit ale spíš na gemy protože s itemama už to hrotit nebudu, když je datáč za humny a stejně miliardu na novou zbraň fakt nenašetřím. Takže hraju hraju ale nejedu na krev.
Já se nijak nepřipravuji dal jsem si od D3 pauzu, všechny věci co jsem chtěl prodat v AH jsem prodal, nevidím důvod honit se za expy takže jen čekám až to přijde, ale těším se.
Momentálně jsem ve fázi, kdy si:
1. na HC
vše prodáno, prozatím ponechány goldy
vylevlování Barbara na selffound hraní (momentálně noAH hraní)
Můj WD paragon 100 odpočívá
Nechávám si Fiery a ToS + gemy v truhle
2. na SC
skoro vše prodáno, prozatím nechávám goldy
Vylevlené postavy 3x PL 100
Čtvrtá postava je WD, kde jsem si nakoupil levný equip, se kterým dávám mp3 na infernu a nikam již nespěchám extra.
Jinak platí to, že si nechávám gemy a fiery a ToS ...
Uvidíme :-)
1. na HC
vše prodáno, prozatím ponechány goldy
vylevlování Barbara na selffound hraní (momentálně noAH hraní)
Můj WD paragon 100 odpočívá
Nechávám si Fiery a ToS + gemy v truhle
2. na SC
skoro vše prodáno, prozatím nechávám goldy
Vylevlené postavy 3x PL 100
Čtvrtá postava je WD, kde jsem si nakoupil levný equip, se kterým dávám mp3 na infernu a nikam již nespěchám extra.
Jinak platí to, že si nechávám gemy a fiery a ToS ...
Uvidíme :-)

No že goldy budou k ničemu bych tak určitě netvrdil - ono povyšování gemů, craft a vše podobné nebude asi úplně zadara
A itemy se budou prodávat dál, akorát mimo aukci a už ne tak jednoduše (využívat to ale nebudu). Takže mít na kontě třebas 200M nebude myslím na škodu, bude alespoň na opravy
JInak paragonování je to jediné, co momentálně hra nabízí - drop je crap a najít jen trochu smysluplný item je neskutečná klika
Gear si nechávám u postav co plánuju pak hrát (barbar, WD/wizard), přecijen s něčím se začít musí, nahatej bych toho moc nezabil
Essence nějaké v zásobě mám, podobně tome of secrets, brimstone, materiál či gemy, ale craftím taky - ty amulety mi ale nejdou
O víkendu bude čtvrtej PL100, tak vzhůru do pátého

JInak paragonování je to jediné, co momentálně hra nabízí - drop je crap a najít jen trochu smysluplný item je neskutečná klika

Gear si nechávám u postav co plánuju pak hrát (barbar, WD/wizard), přecijen s něčím se začít musí, nahatej bych toho moc nezabil

Essence nějaké v zásobě mám, podobně tome of secrets, brimstone, materiál či gemy, ale craftím taky - ty amulety mi ale nejdou

O víkendu bude čtvrtej PL100, tak vzhůru do pátého

Nedělám vůbec nic protože není jisté zda se nezačne na novém ladder a vše bude odznova
včetně paragonu, jak jsem viděl na jednom screenshotu.

- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
A ač jsme se v mnoha ohledech s javurkem na hodnocení např D3 neshodovali, tak na tomto se shoduju maximálně a podepisuji se pod tuhle větu 

TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Moc to neřeším. Nakoupím jen nějaké zdroje na craft (recepty a materiál), možná gemy a pár itemů do sbírky (žádné spekulace, jen proto, že později bude obchodování a shánění itemů o něco složitější). Podle mě expy hodnotu neztratí, ale také si nemyslím, že nějakou výraznější získají.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sirius#2877
Podle mě by měli celou databázi Diabla restartnout. Nikdo by neměl postavy, věci, goldy, prostě nic a jelo by se od začátku. Poklidně si hraju pro zábavu:-)
ted prave rikali,ze se snazili o to,aby goldy "neurcovali silu postavy",takze za goldy pravdepodobne nepujde piridit nic kloudnyho,ani nebudou potreba v nejakym velkym mnozstvi
J to vidím tak že rozhodně začnu od nuly. Protože tohle vypadá že bude úplně o něčem jiném.
Tohle si nedovolí. Vezmi třeba následující příklad: Pár dní před ukončením aukce si budu chtít na poslední chvílí koupit ultra equip. Nakoupím goldy za 1000 euro, koupím equip. A za týden nemám nic.
Já už jsem si ale udělal takový malý reset sám. Hraju už jen HC selffound. Hra mám hned úplně jiný rozměr.

Sirius píše:Podle mě by měli celou databázi Diabla restartnout. Nikdo by neměl postavy, věci, goldy, prostě nic a jelo by se od začátku. Poklidně si hraju pro zábavu:-)
Jelikož jsem se vždycky k tomu snažil přištupovat jako pouze ke hře a tudíž jsem si řekl, že do toho nevrazím ani korunu, což jsem taky udělal, takže to nějak nehrotím a nehoním expy nebo cokoliv jiného.
Ale co jsem včera viděl u ségry manžela jeho barba na Xboxu, tak přemýšlím, že si rozjedu nejspíš monka na xboxu, když jsem viděl ty itemy, tak ty PC jsou proti tomu, opravdu směšné. Já mám nahrano taky několik stovek hodin a nepadlo mi pomalu nic použitelnéhoho, on má jednu postavu na paragonu 7 a padnul mu třeba Tal rasha amulet s 5% arcane dmg, 400 něco inteligencí, přes 200 vit., 10.5 CCH a asi přes 80% CD. Má Echo sice bez lif. stealu, ale s velkým base dmg, socketemm. Na ramenou vile wardy, v druhé ruce má zbraň co má socket a trifectu (as, cd a cch) a takhle bych mohl pokračovat. Celkově má barba s okolo 200k dmg, 7k armor a 80k life na 7. paragonu. Hlavně to je uplně jiná radost, když člověku padne nějaká legenda.
Nechci to rozpoutat žádné OT, jen jsem napsal, že přejdu asi na kozolovou verzi a jaké důvody k tomu mám.
Ale co jsem včera viděl u ségry manžela jeho barba na Xboxu, tak přemýšlím, že si rozjedu nejspíš monka na xboxu, když jsem viděl ty itemy, tak ty PC jsou proti tomu, opravdu směšné. Já mám nahrano taky několik stovek hodin a nepadlo mi pomalu nic použitelnéhoho, on má jednu postavu na paragonu 7 a padnul mu třeba Tal rasha amulet s 5% arcane dmg, 400 něco inteligencí, přes 200 vit., 10.5 CCH a asi přes 80% CD. Má Echo sice bez lif. stealu, ale s velkým base dmg, socketemm. Na ramenou vile wardy, v druhé ruce má zbraň co má socket a trifectu (as, cd a cch) a takhle bych mohl pokračovat. Celkově má barba s okolo 200k dmg, 7k armor a 80k life na 7. paragonu. Hlavně to je uplně jiná radost, když člověku padne nějaká legenda.
Nechci to rozpoutat žádné OT, jen jsem napsal, že přejdu asi na kozolovou verzi a jaké důvody k tomu mám.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rawm ... o/57389964
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.
PS: Skyrim1988 je bůh.
Zase jsem ve hře. Prosím přidejte si mě, nemám s kým hrát.

PS: Skyrim1988 je bůh.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:25 hod., celkem upraveno 1 x.
Hlavne nekoupim zajice v pytli. 

28 Plevlu mne deli od toho abych mnel 5 SC postav na 100 Paragonu, do prichodu Datadisku jeste spousta casu na jejich dokonceni takze expeni nehrotim a vytvaret nove postavy jen za timto ucelem nehodlam ... Hodne se mi libi myslenka MP10 no AH HC challenge pro cisty pozitek ze hry.
Nepamatuji se, ze by se po vydani hry nekoho Blizzard ptal zda-li muze nerfnout AS nebo pozdeji prijit s MP a z puvodnich Legend tak udelat Legacy ... Doufam, ze s prichodem datadisku se ze soucasnych high-end itemu stanou low-start itemy a spolecne se zrusenim AH se vyhladi veskere stopy po resellerech a boterech ... Jako tresnicka na dortu by bylo zruseni Goldu na jinou menu
...
Nepamatuji se, ze by se po vydani hry nekoho Blizzard ptal zda-li muze nerfnout AS nebo pozdeji prijit s MP a z puvodnich Legend tak udelat Legacy ... Doufam, ze s prichodem datadisku se ze soucasnych high-end itemu stanou low-start itemy a spolecne se zrusenim AH se vyhladi veskere stopy po resellerech a boterech ... Jako tresnicka na dortu by bylo zruseni Goldu na jinou menu

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Nechápu proč všichni tak hrotí vymaxovat paragon levely. Stejně bude s ros spuštěněj ladder, kde bude určitě separátní Paragon a věřím že většina lidí bude hrát tam.
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:27 hod., celkem upraveno 1 x.
Viděl jsem jeden screen kde bylo napsáno sezóní paragon level- takže když vemu jak to bylo v d2, tak to pořád nemění nic na tom co jsem napsal. Ano, po konci sezóny se ti to přičte na celej paragon level, jenže v nové sezóně pojedeš zas paragon odznova...