Tak mam zase po nějaký době 2 otázky, nejsem schopnej si to tu vyhledat, pokud o tom byla řeč, protože je toho tu moc a hlavně se mi do toho plete D2.
1) Proč si myslíte, že v D3 nejsou runy a vyjadřoval se k tomu nějak Blizz, co si pamatujete ? Už 100% nebudou nebo by je mohli vecpat i do trojky včetně runových slov ?
2) Myslíte, že bude někdy možný hrát D3 s maphackem, aniž by za to byl ban ? Včera jsem si při hledání Kulleovi hlavy uvědomil, že je to pěkně blbej dungeon, když pospícháte a nemáte mh.
Na oboje očekávam negativní odpověď, ale ocenil bych vysvětlení, popř. aspoň vaše doměnky a neověřené názory, vše vítám...
Čauves .)
2 otázky
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Re: 2 otázky
1. Už taky netuším ale mám za to že nechtěly kvůli tomu že by goldy ztratily cenu
2. Maphack určitě nikdy nebude (legální)protože i ve dvojce za to byl ban
2. Maphack určitě nikdy nebude (legální)protože i ve dvojce za to byl ban
maphack stejne ani nebude,protoze se mapa nacita na serveru
Ve skutečnosti maphack těžko, ale je možné, že se to objeví jako stat na nějaké věci v datadisku(viz datamining)
ItemPassive_Unique_Ring_637_x1 -The world map is always revealed. -Mapa světa je vždy odhalena
ItemPassive_Unique_Ring_637_x1 -The world map is always revealed. -Mapa světa je vždy odhalena
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
to by bylo husty runy vs. goldy je asi fakt no, ale zase by v tom byl potencial pro dalsi dropovani, xx novych run a xx novych slov byla nejvetsi motivace pro hrani d2 (resp. na serverech vsichni jeli runewords)
Jay zrušil runy protože mu RWs přišly matoucí a složité, místo toho dal runy ke skillům.
R.I.P. 27.3.2014