Co dělat dál?
Zdravím, právě jsem dohrál Diablo na Inferno, vím trošku pozdě, ale dřív jsem se k té hře nedostal.
Každopádně co by mě zajímalo, co mám dělat dál? Nechci se pouštět do nějakejch paragon progressu, když pořádně nevim jak na to, a nějak bezcílně zabíjet mobky se mi taky nechce, pokud už jsou tu tyhle otázky zodpovězené tak mi klidně házejte linky na topicy, hlavně mi jde o to jaké bosse farmit abych se dostal k nějakým solidním itemům, kde farmit goldy a kde naopak farmit paragon levely. Koukal jsem různě po youtube, ale všechny věci už tam jsou pouze na MP10, já osobně mám EQ teď tak maximálně na MP2 takže bych ocenil nějaké rady přiměřené mému levelu.
Prostě mi jde o to na co se zaměřit v late game contentu, jelikož Diablo 3 se nedá hrát jako žádná jiná hra se kterou mám zkušenosti,
Děkuji za všechny rady, názory apod.
Tady je odkaz na mého Monka: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Silv ... o/30151956
Každopádně co by mě zajímalo, co mám dělat dál? Nechci se pouštět do nějakejch paragon progressu, když pořádně nevim jak na to, a nějak bezcílně zabíjet mobky se mi taky nechce, pokud už jsou tu tyhle otázky zodpovězené tak mi klidně házejte linky na topicy, hlavně mi jde o to jaké bosse farmit abych se dostal k nějakým solidním itemům, kde farmit goldy a kde naopak farmit paragon levely. Koukal jsem různě po youtube, ale všechny věci už tam jsou pouze na MP10, já osobně mám EQ teď tak maximálně na MP2 takže bych ocenil nějaké rady přiměřené mému levelu.
Prostě mi jde o to na co se zaměřit v late game contentu, jelikož Diablo 3 se nedá hrát jako žádná jiná hra se kterou mám zkušenosti,
Děkuji za všechny rady, názory apod.
Tady je odkaz na mého Monka: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Silv ... o/30151956
Re: Co dělat dál?
Asi ti nic jiného nezbyde, v Diablu 3 není nic jiného než paragon leveling. Na žádné bose se nechodí, protože z nich nic nepadá. Chodí se furt dokola v A1 Fastering Woods, Fields of Misery a Weeping hollow, jak na legendárky, tak na goldy, tak na paragony. Pak si můžeš zkusit Uberbosse a pak jedině plnit achievmenty.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
a nebo si pripravit dalsi chary na datadisk,naexpit dalsi 4 classy az do inferna chvili zabere...
To je další věc co by mě zajímala, myslíte že datadisk bude jen volitelným vylepšením nebo styl WoWka "U must have it to play". Tak jako tak si to koupím, dlouho jsem se Diabla 3 bál, ale chytlo mě to neskutečně.
BTW: Alfajk - Neříká ti něco můj nick? S hráčem který měl podobný nick jsem kdysi hrál tuším WoWko nebo LoLko. :-D A že by to byla shoda jmen se mi nezdá.
BTW: Alfajk - Neříká ti něco můj nick? S hráčem který měl podobný nick jsem kdysi hrál tuším WoWko nebo LoLko. :-D A že by to byla shoda jmen se mi nezdá.
jo wowko jo,to budu ja
datadisku bude dobrovolnej,jako u wowka,kdyz ho mit nebudes,bude to pro tebe porad stejny jako ted
datadisku bude dobrovolnej,jako u wowka,kdyz ho mit nebudes,bude to pro tebe porad stejny jako ted
silverpaw: Je vidět že jsi asi wowko na offiku nikdy nehrál protože tam datadisk nemusíš mít abys mohl hrát a stačí ti klidně i pre-tbc a můžeš hrát i teď sice tam kolem tebe budou běhat pandy nebo dk atd ale nemůžeš mít nic co je z datadisku vejš a stejně tak bude i diablo 3 s datadisku můžeš ho mít ale nemusíš jen pro tebe nebude přístupné nic z datadisku.
opravdu jen chvili - v solo modu (bez protahovani, ale s vyuzitim aukce) maximalne dva dny, takze nevim...Alfajk píše:a nebo si pripravit dalsi chary na datadisk,naexpit dalsi 4 classy az do inferna chvili zabere...
presneji 5h bez vyuziti aukce a za pomoci obycejneho cain setu jednoho gemu a popripade s hellfire ringem ale to uz je jen takovej bonus malej (samozrejme powerlvlingem nikoliv solo)
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Powerlvlingem se nam podarilo neco kolem 3 hodin, ted nevim presne.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Je videt, ze jsi nepochopil jak to s tim must have datadiskem myslel.negris píše:silverpaw: Je vidět že jsi asi wowko na offiku nikdy nehrál protože tam datadisk nemusíš mít abys mohl hrát a stačí ti klidně i pre-tbc a můžeš hrát i teď sice tam kolem tebe budou běhat pandy nebo dk atd ale nemůžeš mít nic co je z datadisku vejš a stejně tak bude i diablo 3 s datadisku můžeš ho mít ale nemusíš jen pro tebe nebude přístupné nic z datadisku.
Po vydani datadisku ve WoW je stary content v zasade vzdy mrtvy, ze si tam v podstate uz vubec nezahrajes, protoze stare raidove instance chodi pak maximalne high lvl chary jen jako takovou exkurzi, nebo tam farmi nejake specificke dropy.
alterego: tak se má vyjádřit trochu jinak a ne stylem že to musíš mít jinak chodí se to dost i tak protože já už nešel dál než na wotlk a nebyl tam žádnej problém chodit raidy a bgčka. ale dost o tomto už to jde do off
Silverpaw
záleží, co jsi od hry očekával a očekáváš ... to je těžko, sto lidí, sto chutí.
Někdo to hraje pro to, aby byl co nejrychleji co nejlepší, aby si vydělal prachy ( ?) , někdo zabíjení nepřátel kloubí hraním v partě fajn lidí, se kterýma skypuje (můj případ) ... někdo to dělá třeba pro splnění achievů (taky jednu dobu já ) atd atd...
záleží, co jsi od hry očekával a očekáváš ... to je těžko, sto lidí, sto chutí.
Někdo to hraje pro to, aby byl co nejrychleji co nejlepší, aby si vydělal prachy ( ?) , někdo zabíjení nepřátel kloubí hraním v partě fajn lidí, se kterýma skypuje (můj případ) ... někdo to dělá třeba pro splnění achievů (taky jednu dobu já ) atd atd...
Jen pro upřesnění, WoWko jsem hrál jak na private serveru tak asi 5 let na Hellscremu a Grim Battolu. Myslel jsem to tak, že po vydání expanze se stane prostě to, že minimálně několik měsíců jsou všichni na datadisku, není žádná podpora starších datadisků a nemůžeš být v žádné oblasti TOP ani nic podobného.
Jinak díky za rady, co se týče toho co očekávám od hry, tak si chci natahat ten 100PL a pak kdoví. V momentální chvíli je ale pro mě primární záležitostí nabrat EQ na MP10
Jinak díky za rady, co se týče toho co očekávám od hry, tak si chci natahat ten 100PL a pak kdoví. V momentální chvíli je ale pro mě primární záležitostí nabrat EQ na MP10