Patch 1.0.8A - zrazu nedávam ani MP8
Zdravím, po včerajšom update na 1.0.8A som zaregistroval akoby oslabenie mojej postavy. Hrával som bežne na MP10 , pri elitkách som zomieral výnimočne, väčšinou pri nejakom zákernej kombinácii affixov, ved to poznáte.. A zrazu, zomieram častejšie, dokonca aj na nižších MP, potiony užívam častejšie (predtým som pri jednej hre nazbieral aj 30+, no pri dnešnom hraní som len za hodinu minul 20)... Gear ani skilly som vôbec nemenil, je to neskutočne frustrujúce, hlavne teraz keď je to výročie od vydania a je tam nejaký ten bonus, až som stratil chuť do hry
Neviem či mám len neskutočnú smolu, alebo sa niečo po tom patchi zmenilo. V changelogu som nič nenašiel. Chcel by som vedieť vaše názory na túto vec.
Zabudol som dodať: som WW Barb, 165k unbuff (aj ked 95% času som v Berskerker mode takže je to 268k unbuff)
Neviem či mám len neskutočnú smolu, alebo sa niečo po tom patchi zmenilo. V changelogu som nič nenašiel. Chcel by som vedieť vaše názory na túto vec.
Zabudol som dodať: som WW Barb, 165k unbuff (aj ked 95% času som v Berskerker mode takže je to 268k unbuff)
Re: Patch 1.0.8A - zrazu nedávam ani MP8
To spíš bude náhoda že jsi neumíral už předtím.
R.I.P. 27.3.2014
ja som na to cumel tiez na offic stranky ci tam nie je nieco pisane, lebo presne rovnaka vec bola u mna... sice som neumieral, ale HPcka mi neskutocne padali a vela krat som mal na male... no ale nic som nenasiel a kym to mam hratelne... tak nejak som to neriesil dalej
u me zadna zmena,neni problem ani mp10...
tak neviem no, celý mesiac posledný na mp10 v pohode a zrazu zo dňa na deň takýto rozdiel?NargarotH píše:To spíš bude náhoda že jsi neumíral už předtím.
u mne je změna v dropu s vyššim MF mi za cca 5 hodin padly 2 legendy - brimstone, tomu říkám posum vpřed !
jojo zvýšil se počet brimstonů to je fakt, to chce potlesk a respekt
no,vazne se zvysil pocet brimstone,pada to jak na bezicim pase
tak to padalo vzdy, sak oni tam pridali nejakych 30%MF ci kolko a to je uplne nepodstatne
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Šlape to furt stejně. A rozhodně líp než těm našim hokejistům
Taky jsem při MP10 jatkách nezaznamenal s Hammer/rend barbarem žádnej rozdíl v obtížnosti, brimstone padá pořád hromada, jen na Field of misery najdu běžně 5 a více kousků
Jo, také mi připadá že všichni bossové pili hopsinkovou šťávu, po novém patchi jsou silnější a chytřejší a kdyby bylo MP100,tak se tam budou cpát nováčci taky.
Frekvence dropu legend a setových předmětů hodně záleží na tom kolik potvor zkosím za minutu. Do jak silnýho MP vlezu, takový mi padaj věci, ale samozřejmě jen při dodržení určité frekvence mrtvol za minutu, jinak totiž kvalita dropu silně klesá.
matzanivs#2766
Frekvence dropu legend a setových předmětů hodně záleží na tom kolik potvor zkosím za minutu. Do jak silnýho MP vlezu, takový mi padaj věci, ale samozřejmě jen při dodržení určité frekvence mrtvol za minutu, jinak totiž kvalita dropu silně klesá.
matzanivs#2766
Tiez citim rozdiel ako keby som bol slabsi, ale skor to je tym ze je na mape viac mobov a viac hitov dostavam.
Z druhého konce MP. Hraju jen drop a mám postřeh z MP 0 - 1. Za mě po 1.08 viditelné zjednodušení. Dřív jsem dostával na MP1/ACT1 pěknou sodu a nyní se pohybuju s dobrou jistotou, že neripnu po všech ACTech. Jsem si tím naprosto jistej, to usnadnění bylo úplně hmatatelný.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Koukam jednou se breci ze to je moc jednoduchy a inferno uz neni inferno a najednou je to moc tezky... Jen at je to co patch to naka vyzva..treba mp10 a ne jen vic life, ale poradnej dmg a treba jeden skil navic jako bonus..
klido pido,ale at je to odmenujici,treba dvojnasobnej drop legendarek nebo tak neco...stavajici podoba mp10 se proste nevyplati hratmartinCG píše:Koukam jednou se breci ze to je moc jednoduchy a inferno uz neni inferno a najednou je to moc tezky... Jen at je to co patch to naka vyzva..treba mp10 a ne jen vic life, ale poradnej dmg a treba jeden skil navic jako bonus..
presne tak...ted je jedina odmena za MP10 to ze se ti vali na zemi vic crapu..je toho tam tolik, ze uz pomalu nemuzes kolikrat sebrat to co potrebujes..sileny!!!
MP10 se naopak od patche vyplatí, na množství exp i dropu už není diskriminace oproti nízkým MP. Ovšem že se vydropuje akorát víc odpadu je fakt
S těmi itemy bych taky vraždli - tisíc modrejch a bílejch nápisů že přes ně není vidět a jak přes to chodím, nechtěně to i sbírám - co by komu udělalo, kdybych si v menu mohl navolit nezobrazovat (a zakázat sběr) šedá/bílá/modrá
Jinak vyšší obtížnost jsem nepocítil, ale kámoš s DH má dojem, že mu víc berou všemožné ohýnky
S těmi itemy bych taky vraždli - tisíc modrejch a bílejch nápisů že přes ně není vidět a jak přes to chodím, nechtěně to i sbírám - co by komu udělalo, kdybych si v menu mohl navolit nezobrazovat (a zakázat sběr) šedá/bílá/modrá
Jinak vyšší obtížnost jsem nepocítil, ale kámoš s DH má dojem, že mu víc berou všemožné ohýnky
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
ja davam MP10 s prstom v nose, takze...