Hrál jsem CM wize, přišel nerf wicked windu, šup zlepšit gear, přišel nerf storm chaseru, šup zlepšit gear. Rozhodl jsem se, že budu hrát archona a podřídil tomu celý gear, všechen čas, spoustu peněz. A Blizzard přijde a řekne „sorry jste moc silní a nerfneme Vás“. Je přece jasné, že ten, kdo má 10 000,- v gearu, že bude lepší, než lidi s gearem za 100m goldů a ten, kdo dal za jedno echo tolik, co by dal za auto bude úplně jiná liga… Jak tohle můžou srovnávat a brát šmahem? Znám spoustu barbů, či wizu, kteří nedokáží udržet wotb nebo archona nebo cm wizů, kteří nedokáží permafreeznout elity - je to o gearu. Proč plošně nerfují vše, co se používá, místo toho, aby buflli desítky skillů a run, které se nepoužívají? Proč místo nerfu wotb nebuffnou ostatní klasy, aby mohli farmit mp10, jak barbové? Proč lidem tvrdí, že nehýbou s dropem? Nebo, jak můžou za platícími zákazníky přijít a říct „sorry, všechen gear, který máte můžete vyhodit, protože přijdeme s novými legendárkami“. Jak můžou takhle vyjebávat s platícími zákazníky? Proč neřeší černý a šedý trh s gearem, s goldama? Kvůli tomu stojí průměrnej kus gearu 25 miliard goldů a ceny se furt zvyšují. Blizzardu jde především a jenom o prachy, přesvědčil jsem se o tom už několikrát a když člověk nemá jistotu něčeho stálého, nevím zda mám chuť to ještě hrát, i když mě to furt hodně baví. Má cenu tím ztrácet čas?
PS: Oni vlastně nikdy za nic neřeknou ani to "sorry"

Jaký máte názor vy na politiku Blizzardu?