Druhá velká pochvala ode mě samozřejmě patří taky Identify all a craftování, urychlí to hodně času a je to pohodlnější.
A taky další změny, ale tohle je to nej

pokud si dobře vzpomínám, chaos se farmil pravidelně. nicméně souhlasím v d3 je a4 trochu "out"firdecek píše: I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista...
docela jsi me pobavil na mephista chodim pravidelne a to samy paty actfirdecek píše:Podle mě je IV akt "nefarmitelný"I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista... Navíc je i dost krátky, takže i když se zvýší počet mobů, stejně se bude farmit A1-3. Toť ale pouze můj skromný názor
No právě, myslel jsem tím to, že většina chodí na A5 a Mephista v D2 na úkor A4.. možná jsem to jen blbě napsalDeathHero píše:docela jsi me pobavil na mephista chodim pravidelne a to samy paty actfirdecek píše:Podle mě je IV akt "nefarmitelný"I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista... Navíc je i dost krátky, takže i když se zvýší počet mobů, stejně se bude farmit A1-3. Toť ale pouze můj skromný názor
Prosim admina uz o ban tohoto cloveka. At si jde urazet a trollovat konecne jinam. Ostuda tohoto webu, ze se tady tohle neustale toleruje. DekujiDrakkari píše:no spis to je dusledek nejake mentalni poruchy to se neda jinak chapat toto