EU-US-ASIA Servery
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Jak to vůbec je? Jak je možný že se mi EU server brutálně kouše , laguje (lagy až 30 sekund) neustálej Client Lost Network Connection ? To je tak ten server zaneřáděnej ? Nebo Blizz na něj peče? Počítač mám sice krám krámu , Dual core 2,7 MGHZ 2 GB ramky a grafárnu Geforce GT 520 1 GB ale Wow hraju na plný , COD4 na plný , kdysy dávno i Crisis a Gear Of War s Devil May Cry 4 .Diablo 3 hraju na minimum na to opravdové minimum a je i vyplej zvuk Zkoušel sem US a i Asia servery ani škub,žádný lag a ztráta připojení.Určitě bude vyrovnaná zatíženost serverů .... dále jsem koukal na Aukce , dal sem si jen tak namátkou Immortal King's Eternal Reign se staty si velmi podobnými a i cenové rozdíli jsou nezkutečně rozdílné ...na EU začínala na 3.5 M ...US na 3.0 M no a Asia tam sem myslel že snad blbě vidím tam začinala chesta na 750 000 snad i slepšími staty str 145 ,vita 61, all ress 75,, armor 250 ,+ 3 sockety ..... Tak nějak mít nervy na rozehrání další postavy tak táhnu tam ale už sem bohužel daleko a neni čas na další rozehrání .Jaký je váš názor? Nebo pokud budou rady nebo triky jak dosáhnout toho aby to nelagovalo budu jedině rád . Mimochodem Internet je taky šleha 2 mb/s což je na facku ale to stačí ne? Když se mi US a Asia nekouše
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: EU-US-ASIA Servery
Mi povidej posledni dobou ob den kazdych 10s lag, obcas se to kousne uplne na pul minuty.
A to mam D3 na ssd a hraju to na i7,gtx660,16gb ram a 40mb kabel.
Nechapu, zapnu battlefield a no problem.
Kdybch hral sc, tak me to tak nevadi, ale hc....
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
A to mam D3 na ssd a hraju to na i7,gtx660,16gb ram a 40mb kabel.
Nechapu, zapnu battlefield a no problem.
Kdybch hral sc, tak me to tak nevadi, ale hc....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Takže v tom nejsem sám ... No tohle HC hračům vůbec nezávidím , nevím co s tím ze zoufalosti bylo i přeinstalování,defragmnetace disku , vyčistění všech zákoutí na PC od prachu , zesílené chlazení na základovce i na grafice , virová preventivní prohlídka a nic , furt se to kouše . Mě ten Blizz vážně jednou dožene k tomu že mě dopálí a ja si pujdu skočit do řeky abych se schladil
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Neviem co myslite pod pojmom sekanie, no ja mam taky divny microstuttering miestami... proste FPS mam stale 60 no ten obraz divne seka
Pocitacom to urco neni ... mam 3960X na 4800 MHz... a k tomu 680 GTX. SSD disk je samozrejmost... DIablo III ma svoj vlastny SSD a druhe SSD mam system.
Pocitacom to urco neni ... mam 3960X na 4800 MHz... a k tomu 680 GTX. SSD disk je samozrejmost... DIablo III ma svoj vlastny SSD a druhe SSD mam system.
- Kuki10
- Globální moderátor
Predstav si to tak, ze kazdych 10s jakoby malinkej zaskub, driv to nedelalo, to me drbe nejvic.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- azaxsyndrom
- Gorebelly
No a každá pul vteřinka -vteřinka v Plague, arcane nebo desacratoru znamená někdy ENDE :/
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Tohle je zvláštní chtělo by to zjistit co máte společného "HW, drivery, programy ....."
Kdyby to byl problém EU serveru tak to bude dělat všem, ale když hrajeme s Kukim spolu on píše, že se mu to seká a já mám vše v pohodě.
Přitom má Kuki o hodně lepší PC než je můj NTB, dia a systém má na SSD to já ne a i připojení má lepší než já.
Možná bych zkusil restartovat kompl a po jeho naběhnutí pochcípat všechny programy co běží "antivir, firewall .... cokoli co běží a běžet nemusí". Pak bych zapl dia a testnul jestli bude stejnej problém. Pokud ano tak je chyba někde jinde. Pokud ne postupně bych přidával programy, které standartně běží a tím by se dalo zjistit co to dělá.
Kukimu to začalo dělat co vím až s novým počítačem. Takže bych nehledal chybu někde na serveru, ale v tom novim kompu.
Kdyby to byl problém EU serveru tak to bude dělat všem, ale když hrajeme s Kukim spolu on píše, že se mu to seká a já mám vše v pohodě.
Přitom má Kuki o hodně lepší PC než je můj NTB, dia a systém má na SSD to já ne a i připojení má lepší než já.
Možná bych zkusil restartovat kompl a po jeho naběhnutí pochcípat všechny programy co běží "antivir, firewall .... cokoli co běží a běžet nemusí". Pak bych zapl dia a testnul jestli bude stejnej problém. Pokud ano tak je chyba někde jinde. Pokud ne postupně bych přidával programy, které standartně běží a tím by se dalo zjistit co to dělá.
Kukimu to začalo dělat co vím až s novým počítačem. Takže bych nehledal chybu někde na serveru, ale v tom novim kompu.
Naposledy upravil(a) Tapeworm dne 25.02.2013, 14:57 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Nejlepsi je, ze jednou to dela a jednou ne a to uz jsem vcera zkousel nastaveni zvuku, videa, vypnout veskery programy co bezely...
Ping mam stabilne 30 v dia 60-70.
Za chvilu vemu celej kompl a chlestnu ho z okna a bude svatej klid a pokoj.
Nejvic me stve, ze s timto na hc proste nevlezu ani omylem....a hrat sc?ne diky.
Tape ja uz vcera zkousel uplne vsechno a jak jsi pak odesel, tak me tonuplne koplo ze hry a uz jsem se ani nelogl.
Jenze jak si mam vysvetlit, ze jeden vecer no problem a druhej to tu zas je....
Ping mam stabilne 30 v dia 60-70.
Za chvilu vemu celej kompl a chlestnu ho z okna a bude svatej klid a pokoj.
Nejvic me stve, ze s timto na hc proste nevlezu ani omylem....a hrat sc?ne diky.
Tape ja uz vcera zkousel uplne vsechno a jak jsi pak odesel, tak me tonuplne koplo ze hry a uz jsem se ani nelogl.
Jenze jak si mam vysvetlit, ze jeden vecer no problem a druhej to tu zas je....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
A není možné, že máš sdílenou linku s někým kdo ji prostě někdy vytěžuje a někdy ne ??
Už D2 bylo náchylné na kvalitu připojení a jeho stabilitu a D3 bude to samé.
Když jsem hrával D2 tak mi normálně stahování všechno jelo bez přerušení ale diablo mi padalo. Pak jsem zjistil, že mám špatnej router, kterej má milisekundové výpadky připojení. Žádné hře ani programu to nevadilo, ale diablo to seklo. S novím routerem všechno šlapalo OK.
Už D2 bylo náchylné na kvalitu připojení a jeho stabilitu a D3 bude to samé.
Když jsem hrával D2 tak mi normálně stahování všechno jelo bez přerušení ale diablo mi padalo. Pak jsem zjistil, že mám špatnej router, kterej má milisekundové výpadky připojení. Žádné hře ani programu to nevadilo, ale diablo to seklo. S novím routerem všechno šlapalo OK.
- Kuki10
- Globální moderátor
Prave router mam novej kvuli vdsl....
Jsem si stahl cosi na mereni pingu a po celou dobu bylo na grafu 30ms ani se to nehlo.
Este muzu zkusit vypnout wifi, esi tam neni napichla nejaka homoklada...to me sakra nenapadlo...
To zkouknu jak dojdub a esi tam bude nekdo napichlej, coz je divny, mame par sousedu a mam tam celkem slusny heslo, ale i to jde obejit...
No kazdopadne bejt problem v tomhle, tak bych byl moc zlej.
Jsem si stahl cosi na mereni pingu a po celou dobu bylo na grafu 30ms ani se to nehlo.
Este muzu zkusit vypnout wifi, esi tam neni napichla nejaka homoklada...to me sakra nenapadlo...
To zkouknu jak dojdub a esi tam bude nekdo napichlej, coz je divny, mame par sousedu a mam tam celkem slusny heslo, ale i to jde obejit...
No kazdopadne bejt problem v tomhle, tak bych byl moc zlej.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Pokud máš možnost vyzkoušel bych i jinej router "úplně jinej tip než máš".
Jak jsem psal mám jen ADSL ale router se čas od času odpojoval opravdu na zlomek sekundy. Ani programy ne měření připojení to nezaznamenaly, ale D2 ano. Pak sem se o tom problému dočetl někde na netu, pořídil jinej tip a bylo hotovo všechno šlo OK.
Jak jsem psal mám jen ADSL ale router se čas od času odpojoval opravdu na zlomek sekundy. Ani programy ne měření připojení to nezaznamenaly, ale D2 ano. Pak sem se o tom problému dočetl někde na netu, pořídil jinej tip a bylo hotovo všechno šlo OK.
Též se zeptám. U providera žádný problém ale poslední dobou mám latency 200-300 a dříve to bylo max 75. Kruci co je ?! :-(
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Tape vyzkoušel sem tvojí radu , vypínám firewall a antivirák když jdu hrát ..vlastně furt , a i ty programy které nepotřebuji vypínám , ale zkusil sem je pak za chodu zase zapínat a různě kombinovat ...ale je to na chlup stejnej problém ať se děje co se děje , furt to laguje a sekáse a padá . Sice nemám SSD disk jako ostatní ale uvažuji nad ním už delší dobou ale když se to děje i Kukimu kterýho má a po přečtení ba dokonce několikanásobně lepší sestavu ,nevím kde je chybka ale modlím se aby co nejrychleji zmizela
- Kuki10
- Globální moderátor
Jako esi dneska prijdu dom a nebude to delat a zitra zas jo, tak uz fakt netusim.
Schvalne zkusim Asia a americkej server.
Schvalne zkusim Asia a americkej server.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- azaxsyndrom
- Gorebelly
okey ...to jsem zvědavej ... dej pak vědět ... pač jestli ty jiný servery půjdou jako hodinky tak je Evropskej pořádnej vrakáč
-
- Burning Soul
Jen dotaz dělá vám to u každého charu nebo jen u vyexpeného charu na infernu. Pokud u všech a na jinejch serverech ne tak je problém v evropskej serverech a hodil bych to na blizz. Pokud vám to dělá jen u charu na infernu tak se to otestovat nedá, nebo dá jen by jste museli i na americe nebo na asii doexpit char a testovat na inferno. Ono inferno má dost odlišnejch nastavení od ostatních obtížností takže ten problém může být jen tam.
Testněte jestli když vám to dělá na infernu jestli vám to dělá i na jinejch obtížnostech.
Testněte jestli když vám to dělá na infernu jestli vám to dělá i na jinejch obtížnostech.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Tape Normál ,Nightmare,Hell , Inferno , hrával sem jen Barbara a ted sem zkoušel i jiný postavy proletěl sem to až na 60 level a problem nezmizel , a za každou to samé na jakkékoliv obtížnosti ale jen na EU , na US mám DH a jede krásně , to samé na Asia serveru kde mám Barbarku a taky , běží to krásně.
- Kuki10
- Globální moderátor
Zeby problem jen eu serveru a jen u nekoho?
To jsem zvedav.
To jsem zvedav.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Tak pak už zbejvá jedině se obrátit na BLIZZ. Pokud to jinde jede OK pak není problém v počítači ani připojení.
Zvláštní je jediné a to, že ten broblém není plošný, ale jen u někoho.
Začal bych bombardovat blizz. Případně udělal i nějaké video ze hry, aby bylo vidět co to dělá a dopsal bych tam, že na US a Asii tenhle problém není.
Zvláštní je jediné a to, že ten broblém není plošný, ale jen u někoho.
Začal bych bombardovat blizz. Případně udělal i nějaké video ze hry, aby bylo vidět co to dělá a dopsal bych tam, že na US a Asii tenhle problém není.
Mozno blizz odpojil/ odklonil (smerom na ps3) neake nevyuzivane serveri a teraz to tie zbyvajuce nestihaju.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.