D3 je momentálně během čekání na nový patch trochu nudné a tak by to mohlo být celkem zajímavé zpestření (možná až moc

Hledám 3 hráče, kteří MUSÍ mít svoji Infernal Staff of Herding (inferno diff), měli by být schopni dost rychle zabíjet na MP1-3 a mít vyšší MF.
Princip: spočívá v tom, že každý farmí ve vlastní hře a pokud narazí na Unique monster (fialové jméno), tak zavolá ostatní. Jsou to totiž pouze Unique monstra co dropují Spectrum (případně Horadic hamburger). Jelikož MF/NV není zas až tak rozhodující na drop legendary itemu, tak není potřeba každou hru nabírat NV5.
Co je Spectrum: má base dmg 39.2 a šance že rollne vyšší dmg (100-700dmg) je baj voko tak 1:6-8. Cena Spectrumu s 600dmg na Eu AH je momentálně kolem 50m+, u 400dmg nějákých 18-19m+, ale klidně může mít i 700dmg+ a tam už je cena přes 100m, záleží na momentálním stavu AH protože na AH je těchto itemů docela málo. Co se týče Horadic hamburgeru tma je cena mnohem vyšší, ale taky vzácněji tento item padá.
Délka runu by byla třeba hodina nebo dvě, záleží na domluvě, ne/rozdělení výdělku z prodaných Spectrumů/Horadic hamburgerů taky.
Takže kdo by měl zájem/dotaz tak napište sem.
Můj tag: Bauer#2707
popř. odkaz na Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baue ... o/21035231
Pokud jsem to omylem hodil do špatného topic/vlákna, tka mě neukamenujte, dík