Diablo 3 Demo
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Ahojte, chtěl bych zkusit demo tehle hry, jestli si ji zakoupit, ale k demu je potřeba pozvánka od někoho kdo si zakoupil plnou verzi.
Prosím Vás, nenašel by se někdo, kdo má plnou verzi a svou pozvánku ještě nikomu nedal ? Jedná se asi o nějaký licencční kód. Předem mockrát děkuji
Prosím Vás, nenašel by se někdo, kdo má plnou verzi a svou pozvánku ještě nikomu nedal ? Jedná se asi o nějaký licencční kód. Předem mockrát děkuji
Re: Diablo 3 Demo
Myslím že už potřeba ta pozvánka není... stačí si regnout účet a někde na webu Bnetu by mělo být něco o started edici.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Tak už jsem to rozjel, díky. Chtěl jsem se jen zeptat, není do Diabla 3 čeština ?
CZ není, a asi nikdy nebude.
Hrál jste někdo Demo - Starter edition? Jak vypadá plná hra ve srovnání s demem? O víkendu jsem demo vyzkoušel a dohrál volnou část (zabil jsem krále kostlivců). Co mě celkem zaskočila byla obtížnost. Po celou dobu jsem nepřišel o výraznější množství života (asi 3x jsem se napil lektvaru) a hra mě v podstatě nenutila zlepšovat postavu a používat schopnosti! Je to stejné i v plné hře? V demu jsem nenašel volbu nastavení obtížnosti, je tato možnost ve full verzi? Díky za odpovědi.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
tak normál a nightmare projdes poslepu.
Na hellu už přitahuje a inferno už je celkem hrad ale pokud budes nakupovat na aukci tak bude i inferno easy...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Na hellu už přitahuje a inferno už je celkem hrad ale pokud budes nakupovat na aukci tak bude i inferno easy...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
a když si nastavíš MP10 tak budeš mít plný ruce práce aj na Normalu
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jo to jsem zapomněl dodat.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
A abych hrál jiné obtížnosti, musim projít ty lehčí, nebo můžu někde nastavit a hrát rovnou třeba na hell?
Co je MP10? - Áha, už jsem to našel, je to monster power...ok, vyzkouším to...;-) Díky.
Co je MP10? - Áha, už jsem to našel, je to monster power...ok, vyzkouším to...;-) Díky.
Jo musíš to projít postupně a MP je Monster Power a nastavuješ si tím ješte sílu monster, ale více se dočteš zde http://www.diablofans.cz/monster-power.html
Díkes, včera jsem to ještě na hodinku vyzkoušel a je to lepší...teďka musím občas i couvnout, abych nabral dech. Jenom mi vůbec neubývá odolnost věcí, které používám (zbraň, armor, ...).
Durability klesá dycky o 10% po smrti...