(it's all about the) money

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
eltazar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tazrius#2439

Příspěvek od eltazar » 16.01.2013, 13:31 hod.

jsem tak čerstvá 60tka, že mi ještě nestihly uschnout paragony, tak se zeptám jako lumka co potřebuje poradit - kde lidi sakra berete ty goldy??? za 1h hraní vydělám tak 70-80k, se štěstím, a když vidím ty výkupní ceny v aukci chce se mi brečet... momentálně mám asi 300k g, a za to si koupím prd. A2 inf. dávám kromě molten-fire chain elitek relativně v pohodě, když si nedám pozor tak chcípnu, to je jasný, ale stejně mi nejde do hlavy, kde mám sebrat prachy na nějakej slušnej EQ.

abych se tedy konečně vymáčknul - co pporadíte, jak nafarmit co nejvíc love za co nejkratší dobu?

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Re: (it's all about the) money

Příspěvek od Ragnarok » 16.01.2013, 13:33 hod.

Musis farmit, farmit, farmit. Staci se podivat jak se hraje Alkaizer run. Nizke MP a farmit.

Penize vydelas tak, ze neco najdes a prodas na AH. Navic se zvysujicim se Paragon Levelem ti roste i gold find a casem budes penize farmit skutecne rychle. Vsechno to chce jenom cas. A ver mi, ze to jde :)
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

eltazar
Quill Rat

Příspěvek od eltazar » 16.01.2013, 13:46 hod.

jo tak s AH je mi to jasný, ale nepadá mi vůbec nic, co bych tam mohl prodat... nepočítám čučky za 50k.

přidružený dotaz, jaký je max. paragon lvl?

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 16.01.2013, 13:49 hod.

100. Ale dosazeni teto urovne stoji spousty casu. Mezi 80-100 uz je ten potrebny objem expu extremne vysoky a nevyplati se venovat tolik casu expeni. Navic od takoveho 70 levelu se da vcelku slusne dosahnout cap na Magic Find (pomoci gearu a followera) aniz by nejak vyrazne trpel cely equip.
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

RaBsarge
Quill Rat

Příspěvek od RaBsarge » 16.01.2013, 13:50 hod.

Co hraješ za postavu ?

Já DH, v partě chodíme MP 2 a za hodinku hraní nafarmím asi +/- 200k goldů, takže to není tak hrozné.

Hoď odkaz na svůj Bnet, přidám si tě ve hře, popřípadě mám tady několik itemů které nemají super cenu ale mohl by se ti nějaký hodit :)

No otázka je... jestli nepadá něco co bys tam mohl hodit, nebo jestli poznáš to o co by měl někdo zájem

Max paragon 100

eltazar
Quill Rat

Příspěvek od eltazar » 16.01.2013, 14:03 hod.

jsem Baba, acc Tazrius 2439. s rpg hrami mám poměrně dost zkušeností, tak si troufnu tvrdit, že jsem neprodal vendorovi nic, co bych na aukci neprodal za desetinásobek :)

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 16.01.2013, 18:45 hod.

Nič sa neboj. Časom sa to bude zlepšovať, vyššie paragon levely mimo iného znaenajú aj viac goldov a šanca na lepší drop. Na slušný equip aby si mohol farmiť act 3 na MP0 ti bude stačiť naškrabať pár milionov. Na vyšších paragonom s vysokým gold findom časom nafarmiíš za hodinu aj viac ako 500k goldov + itemy ;)
S4 Monk 1100+

tomisco
Doom Knight
BattleTag:tomisco#2845

Příspěvek od tomisco » 16.01.2013, 20:37 hod.

eltazar: Krome vytrvaleho farmeni a navysovani paragonu je to i trochu i o stesti v dropu. Vyexpil jsem Monka, na Infernu se nechal protahnout rovnou do 3. aktu a do hodiny mi na MP1 padla Manticora, kterou jsem obratem prodal na AH za 10 M. Sice jsem uz mel dopredu pripravenou vybavu, ktera mi hned na zacatku sedesatky davala pres 70 k dps, ale ta teoreticka sance, ze ti hned po par hodinach na Infernu neco pekneho padne, je i u tebe.

Kapo614
Wraith
BattleTag:Kapo#2713

Příspěvek od Kapo614 » 16.01.2013, 20:42 hod.

ja som mal stastie celkom, stastie, po dlhom hrani mi konecne na paragone 10 padol legendary item a predal som ho za 17 milionov 8-)

amenra
Quill Rat
BattleTag:amenra#2626

Příspěvek od amenra » 17.01.2013, 00:22 hod.

mozem darovat nejake itemy

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 17.01.2013, 07:08 hod.

Kdyz si uvedomite ze funguje nejaka poptavka a nabidka v aukcnim dome a u nekterych komodit i slusna likvidita, tak je to stejne, jako byste spekulovali na burze, přes vanocni svatky jsem se tomu trochu povenoval a vydelal jsem přes miliardu goldu, pokud se ptate na cem, tak na esencich, brimstonech, a tome of secret. Proc vam to vyzrazuju? Je to jednoduche, cim vice lidi bude takto obchodovat, tim vice se bude hybat kurz techto komodit a budou likvidnejsi, samozrejme, k tomu abyste otocili tak velke objemy komodit uz potrebujete mit slusne penize + dostatecnou rezervu na nakupy itemu, ponevac se muze stat, ze ona cena vami nakoupeneho materialu nepujde nahoru ale dolu a to je potom uz jina pisnicka. Preberte si to jak chcete, hlavne mi potom nenadavejte, ze jste něco nakoupili a prodelali na tom.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

limu
Wraith

Příspěvek od limu » 17.01.2013, 09:49 hod.

fuxi - udělal jsi čistej zisk z těchto transakcí miliardu?

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.01.2013, 10:00 hod.

Ja aktualne za 160m brimstony, kez by ta cena sla jak tnkrat na 300k.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 17.01.2013, 10:21 hod.

Jo přes miliardu, ale nechtejte po me presne cenove hladiny vhodne k nakupu a prodeji, to uz nikomu nereknu, ale treba tome of secret jsem měl tolik, ze jsem měl uplne plnou bednu a inventare u všech postav, co mám zalozene a jeste asi 40 slotu v aukcnim dome, takto jsem to otocil nekolikrat, u brimstoneu to same a s essencema taky, ale chce to hodne casu a hodne pevne nervy, ponevac kdyz jde cena dolu .....

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 17.01.2013, 10:58 hod.

Já už nehraji a taky jsem nikdy moc peněz neposbíral, jen dva předměty jsem prodal víc jak za milion (oba kolem 6m). Teď jsem se to dočetl, že lidi blázní kvůli kraftění, tak jsem prodal nasbírané gemy a další ingredience - milion a půl bylo hned na světě. :)

inox
Fallen Shaman
BattleTag:inox#2628

Příspěvek od inox » 17.01.2013, 11:22 hod.

včera mi začínající hráč s paragonem 8 prodal skorna unid za 2 mega... mno vyšel mi z něj skorn za 150 milionu fast trade... každej neak začinal.. hraj hraj hraj...denně jen sbíráním goldů a prodáváním žlutejch crapů vyděláš meloun minimálně. dobré itemy v dneční době stojí pár set tisíc.. opravdu už DOBRÉ itemy. Chod do aukce, zjistiti si jake itemy maji cenu jaké ne, aby jsi neprodal dobrý item. přeji mnoho štěstí při dropech. Inox

limu
Wraith

Příspěvek od limu » 17.01.2013, 11:30 hod.

fuxi - nechci žádné návody, nemam čas ani náladu honit se za goldem. Jen mi přišlo šílené udělat čistej zisk miliardu na těhle transakcích. Ale když je někdo šikovný a má na to čas, proč ne. A to ty asi očividně jsi, tak že - dobře ty.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.01.2013, 11:32 hod.

Fuxi za kolik jsi kupoval brimstony?
Ja mam v nich cca 180m aktualni hodnoty kupoval jsem je za 30-40k ale cena nejak zatim nechce jit nahoru.:-(

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 17.01.2013, 12:01 hod.

Stačí jen malý náznak o budoucím vylepšení craftu v nějakém bluepostu a cena stoupne. Před tou poslední mánií stál brimstone asi 7K, potom vylétl krátkodobě tuším až okolo 100K a ustálil se na dnešních hodnotách. Pokud v 1.07 nebude pro brimstony žádné uplatnění, cena zase půjde dolů.

Jinak to že se obchodováním všeho druhu dají vydělat daleko větší peníze než dropem je jasné. Teď jde jen o to, jak to koho baví, kolik na to má času a zda na to má hlavu.

fuxicek
Burning Soul

Příspěvek od fuxicek » 17.01.2013, 12:49 hod.

Jen na brimstonech jsem udelal nekolik obchodu po sobe a kazdy měl cisty profit kolem 170 mio, k tomu ToS a par esenci a miliarda byla jak vino, ale nakupni ceny presahovaly ctricvrte miliardy. Byl to takovy dobry adrenalin, samozrejme jsem to nenakupoval najednou, ale kupni cenu jsem prumeroval nekolika nakupy a dopredu jsem si stanovil profit take a dal jsem to na sell, to bylo prekvapeni, ze zatimco jsem to mnozstvi nakupoval dva dny, prodane to bylo jednou do hodiny. Ted jsem trochu vypadl, ponevac se pred patchem sili, ale az se to ustali, znovu naskocim a snad nejakou miliardu jeste udelam. A jak jsem na ty obchody prisel? Sledoval jsem stream jednoho borce a on měl asi 15 mld goldu, rikam si jak to nasbiral a potom rozklikl truhlu a byla plna brimstonu, tak mi bylo jasne ze s nima kupci a taky ze jo.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“