Nezdá se mi funkčnost Diabla
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abel
4aute hosi taky jste si všimli toho že poslední dobou nepadají zádné klíše a žádné ithemy na ponny level? minulý týden server haproval a behem toho mi spadli 4zelené veci za sebou a od te doby nic mi nepadá.. žádné klíče, legendárky...
jenom chci podotknout že o 2. klíč jsekm se snažit tak 20x za sebou a nic.. nevímte jestli je tro vše moje doměnka a nebo opravdu je tam něaká chyba...
díky za rychlé odpovědi..
jenom chci podotknout že o 2. klíč jsekm se snažit tak 20x za sebou a nic.. nevímte jestli je tro vše moje doměnka a nebo opravdu je tam něaká chyba...
díky za rychlé odpovědi..
Re: Nezdá se mi funkčnost Diabla
na akom MP si sa snazil?? ked ide o tie legendarky tak dnes mi padli za 1 run 3 legendarky takze nikde chyba neni
-
- Quill Rat
mp3 a velor na max
tak sa necuduj ze ti to nepada ja ked som chodil na MP 5 mi nechcelo padat az ked som presiel na MP 7-8 mi to zacalo padat zakazdym
mp7 a klice padaji... mp9 a klic mi pdal vzdy
Hele soráč ale už se fakt musím smát lidem co tady pořád brečí, že nic nepadá Jo, je to určitě bug.
Klíče padají podle MP, MP 0 - 5%, MP 1 - 10%, MP 2 - 20%..............MP 10 - 100%. MF nemá na drop kíčů vliv. akorát musíš mít NV 5.
Sorry ale kdybys radši neodpovídal...na tohle se dotyčný přece neptal.Kaplan007 píše:Hele soráč ale už se fakt musím smát lidem co tady pořád brečí, že nic nepadá Jo, je to určitě bug.
Co se týče dopu klíčů v ACTu2 tak jsem měl stejný problém...na MP5 mi klíče ne a ne padnout a nebyl jsem v tom jediný.Na MP7 to padá v pohodě takže když pro klíče do actu 2 tak na MP7+ :-) Vůbec bych se nedivil kdyby drop klíčů v ACTu 2 byl opravdu nějaký bug... protože lidí co mají v ACTu 2 problém najít klíč není málo.
klic v A2 skutecne pada nejak min,nevim proc,ale urcite to neni jen smula nebo nahoda,protoze to by byla sakra velka nahoda...
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
...At to tady zase nekdo nepovazuje za nejakou wtf omg lame teorii, jen tak pro pobaveni podotykam:
Kdyz jsem se ptal jednoho rusaka z friendlistu P 100, jak mu padaji klice, tak mi poslal asi 80 klicu z actu1, a 80 klicu z actu3.
Z actu2 nemel zadny. A jezdi to vyrovnane a dost casto.
Co se mne tyce, tak ja nemam problem, ale ubery moc casto nejedu...
Kdyz jsem se ptal jednoho rusaka z friendlistu P 100, jak mu padaji klice, tak mi poslal asi 80 klicu z actu1, a 80 klicu z actu3.
Z actu2 nemel zadny. A jezdi to vyrovnane a dost casto.
Co se mne tyce, tak ja nemam problem, ale ubery moc casto nejedu...
Tak na to nemam slov mne v acte 2 padaju kluce tak isto ako aj v ostatnych actoch aleje pravda ze to treba hrat na MP 7 a viac abyste maly istototu zevam to padne skoro urcite
-
- Quill Rat
Hoší díky za info. Já vím že na mp10 to bude nejvetší pravděpodobnost. Ale ruku na srdce lidí co jedou na MP10 je málo a bývají to často Warrioři... Já jsem šunka Wizzard 60(13). Jenom že před těmi seky serveru mi padalo tak všechno normálně. Tak asik fakt mám nízkou pravděpodobnost. Pro Gibbering Gemstone už jsem byl tak 30x.
Jenom se optám ještě když jsou tu lidi co tomu rozumí víc než já.. Ponny level stojí za to nebo je to prostě jenom taková p*čo já si od toho slibuju že by tam mohlo něco hezkeho spadnout
Jenom se optám ještě když jsou tu lidi co tomu rozumí víc než já.. Ponny level stojí za to nebo je to prostě jenom taková p*čo já si od toho slibuju že by tam mohlo něco hezkeho spadnout
NO myslím, že v ponny levelu ti nic nepadne, prostě jenom mlatíš poníky. Ale je fakt, že jsem se snažil složit hůl a vzdal jsem to chybí mi jeden předmět z aktu3 a byl jsem tam 20x a proste mi to nepadlo.
Jestli jde o kliče tak je to opravdu kravina, ale měl jsem v truhle 6infernal, a přestali mi uplne padat klice (MP3-MP6) a když jsem je použil tak zase začali na MP3 jsem měl úspěšnost 3/4.
Pak jsem měl v truhle od každýho cca 7 klíčů nic nepadalo udělal jsem infernal a začaly zase padat.
Jestli jde o kliče tak je to opravdu kravina, ale měl jsem v truhle 6infernal, a přestali mi uplne padat klice (MP3-MP6) a když jsem je použil tak zase začali na MP3 jsem měl úspěšnost 3/4.
Pak jsem měl v truhle od každýho cca 7 klíčů nic nepadalo udělal jsem infernal a začaly zase padat.
Co se týče těch poníků...těžko říct...mám kámoše kterému tam padly leg.kalhoty které prodal za několik desítek M ale to byla spíše náhoda. Co se týče hustoty mobů (experience) není to také žádná sláva takže poníci se opravdu nevyplatí. Na začátku kdy diablo vyšlo to bylo jiné kafe... protože i z mraků padaly předměty (tenkrát padla někomu z fóra tak luxusní kuše)...pak přišel nerf a od té doby z mraků padá většinou jen zlato.
Jen pro zajímavost...Nedávno jsem složil tu slavnou hůl, tak jsem vyrazil na poníky...nevím proč ale na inferno MP5 mi padl sword, item lvl 25...Nevím jak to s dropem u poníků je ale na inferno by měly padat předměty 58+ jestli tohle byl nějaký bug nebo z poníků může padnout cokoliv...pokud může padnou jakýkoliv leg. předmět tím hůře.
Jen pro zajímavost...Nedávno jsem složil tu slavnou hůl, tak jsem vyrazil na poníky...nevím proč ale na inferno MP5 mi padl sword, item lvl 25...Nevím jak to s dropem u poníků je ale na inferno by měly padat předměty 58+ jestli tohle byl nějaký bug nebo z poníků může padnout cokoliv...pokud může padnou jakýkoliv leg. předmět tím hůře.
Ja som bol včera s partou na Keywardena v A3 MP10 a čudujte sa svetu padol
Wizard 92k DPS CM build...
K tým poníkom, áno bol som tam s kamarátom a padla mi tam legendárka, no hneď išla na "salvage" takže žiadna sláva bol som tam MP5
Ono keď je MP už na 1 tak by mali byť všetci moby lvl63 a vypadávať predmety ba mali od 60-63 ilvl takže neviem prečo vypadol takýto malí ilvl, ak to tam nie je tak naprogramované, tak išlo zrejme o chybu..
ale palicu som nikdy nezložil, tiež mi chýba z A3 tá časť...kdesi bolo aj napísané že je tam veľmi malá šanca na drop..
Wizard 92k DPS CM build...
K tým poníkom, áno bol som tam s kamarátom a padla mi tam legendárka, no hneď išla na "salvage" takže žiadna sláva bol som tam MP5
Ono keď je MP už na 1 tak by mali byť všetci moby lvl63 a vypadávať predmety ba mali od 60-63 ilvl takže neviem prečo vypadol takýto malí ilvl, ak to tam nie je tak naprogramované, tak išlo zrejme o chybu..
ale palicu som nikdy nezložil, tiež mi chýba z A3 tá časť...kdesi bolo aj napísané že je tam veľmi malá šanca na drop..
V ponny levelu padal Horadric Hamburger (nevím jestli ještě padá). Nejhustější zbraň lvl 30.
Ahoj, chci se zeptat na drop "Gibbering Gemstone" je potřeba 5NV? Nebo na to nemá vliv. A dropuje to na všech obtížnostech, nebo jen na infernu? Jestli je třeba lepší jít Hell s MP10, než Inferno s MP4.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Bez to na normal, je jedno kde a jaky mp jdes.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
ok dík
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Gemstone ti dropuje z fialové elity jen se ti musí spawnout a je fuk kolik mas MF nebo NV ...
Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Xperia S pomocí Tapatalk 2