Zmizení předmětu z aukce
Dnes v noci mi od zapnutí hry v aukci nefungovaly asi hodinu záložky Auctions a Completed, pořád se načítaly. Když to konečně šlo, zjistil jsem, že mi z aukce zmizely Ice Climbery s dexteritou, vitalitou a pickup radiem, které mi padly před pár dny a na aukci jsem je prodával už asi potřetí. Z Completed mi zmizelo i veškeré info o předešlém neprodání Ice Climbers, přičemž včera to tam ještě bylo. Docela mě to rozezlilo, jelikož nedisponuji stamilióny goldů, abych nad ztrátou itemu za 15-20 miliónů mávnul rukou. Stalo se to také někomu?
Naposledy upravil(a) tomisco dne 30.12.2012, 13:52 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Zmizení předmětu z aukce
Jo a mně zmizely z aukce Lacuni za 50 mega.... Ještě včera tam byly... A dokonce i ve výpisu z aukce to vypadá, jak kdybych je nikdy ani nekoupil a přitom jsem je koupil před cca týdnem
EDIT: Tak se asi jedná o problém většího rozsahu :-) http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 659?page=1
EDIT: Tak se asi jedná o problém většího rozsahu :-) http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 659?page=1
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mě zmizel Windforce a to se o něj prali slusně
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Dneska ráno mi to občas psalo nějakou hlášku ve smyslu "nemůžu načíst info o financích" a večer jsem taky pár neprodaných itemů neměl v položce completed, prostě 3 věci se neprodaly a nebylo tam nic unsold. Pár hodnotných věcí jsem tam ráno znova pověsil, tak doufám, že se neztratí
Jsem na tom stejně, zmizelo mi pár itemů ve RMAH od 3 do 50 €, takže sdílím vaše nasrání -.- ještě ve dvě ráno tam ty věci byly. Pfff
Taktéž mám problém, večer jsem přihazoval na aukci s tím, že brzkých ranních hodinách kolem 2 - 3 ráno tam item stále byl a nikdo vyšší částku nenabídl. Říkám si "joo" to bude moje, dneska se vzbudím, mrknu na aukci, zbraň nikde, goldy nikde.. předmět v aukci neexistuje...... za**ané je to....
Tak se taky pridavam vecer sem daval plnou palbu na GAH, tj 10 veci, dnes sem to rano zapnul a je tam jen 8 veci, zbyle 2 veci nikde a prachy taky. Asi 15M v haji.
Zajímalo by mě co se s tím dá dělat.....
Taky, jeden item na SC a jeden na HC.
no, nevím, ale mám ten pocit, že stáhnu zbytek věcí co mám GAH aj RMAH dokud se to nějak "nevyřeší" ://
tak jsem zjistil, že mi zmizely věci aj z GAH .. FFFUUUU
Já pokud najdu něco cenýho tak už to snad na ah radši dávat nebudu a prodám to přes trade nebo d2jsp, radši přijít o goldy vlastní blbostí než failem blizzu.
edit: možná se takhle rozhodli řešit inflaci itemů
edit: možná se takhle rozhodli řešit inflaci itemů
Ti co přišli o stamiliony goldů ted musejí snad lámat disk
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Přišel jsem o jeden amulet.
Včera večer tam bil s BIDem 1,5MiO a 19h do konce. Dneska ráno už tam nebyl a ani žádný prachy sem nedostal. Sice by se asi o moc víc než tam bylo večer nevyškrábal, ale i tak to člověka štve.
Pro jistotu jsem z AH všechno stáhnul a počkám až se to vyřeší.
Včera večer tam bil s BIDem 1,5MiO a 19h do konce. Dneska ráno už tam nebyl a ani žádný prachy sem nedostal. Sice by se asi o moc víc než tam bylo večer nevyškrábal, ale i tak to člověka štve.
Pro jistotu jsem z AH všechno stáhnul a počkám až se to vyřeší.
Zmiznutie predmetov z AH
cawte...dnes sa mi stala taka "mila" vec....idem pozret na veci co predavam na ah a 4 na HC mi zmizli a 1 na sc...pritom som ich tam dAval vcera vecer...nechapem tomu ako sa to mohlo stat...ma niekto podobny problem alebo vie o nom nieco viac z inych for ???
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
No me zmizelo skoro 200mega... :-D tak pevne verim ze chyba bude opravena a goldy uvidim... Nic jineho ani nezbyva ze :-D
No podle mě to už neuvidíš .. jako všichni ostatní
no ak to nevysvetlia alebo nevratia vsetko do poslednej veci a goldu je treba zvazit zalobu na blizz...nie je mozne aby len tak mizli veci bez vysvetlenia...asi sa poradim s mojim pravnikom
Tak už to začali řešit... ale zatím neví vůbec nic
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 473?page=6
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 473?page=6
ano, na tohle je pár vláken na oficiálním fóru, je to řádově 10-12 hodin stará záležitost...kámošovi, se kterým hraju, tak zmizela mantikora, veškerá historie (chtěl to prodat a párkrát to nikdo nekoupil), úplně všechno co se toho itemu týče. Pravděpodobně je to nějakej bug a není to záležitost jedinců. Kámoš má autentikátor a do hry se mu nikdo nenaboural, čili je to chyba mechaniky jako takový. Link na tech fórum s vyjádřením
Lurdlespora už tu je, ale bohužel ani nikde jinde bližší informace neexistujou, tak musíme počkat
Edit: osobně by mi zajímalo, jak to chtějí řešit, protože itemy se za žádnejch okolností podle politiky blizzardu nevrací. To budou zase fora plný naštvanejch lidí, ani se nedivím...jedna dobrá zpráva za druhou...
Lurdlespora už tu je, ale bohužel ani nikde jinde bližší informace neexistujou, tak musíme počkat
Edit: osobně by mi zajímalo, jak to chtějí řešit, protože itemy se za žádnejch okolností podle politiky blizzardu nevrací. To budou zase fora plný naštvanejch lidí, ani se nedivím...jedna dobrá zpráva za druhou...