Neuvěřitelné!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Fatboy_Slim
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:FatboySlim#2129
Neuvěřitelné!

Příspěvek od Fatboy_Slim » 23.11.2012, 23:23 hod.

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Re: Neuvěřitelné!

Příspěvek od Thulle » 23.11.2012, 23:45 hod.

Hodně dobrej, 2 hodiny se soustředit.

Akorát ty kecy jsou hrozný, ale chápu, že je to součást jeho marketingu :-)
Obrázek

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 24.11.2012, 00:26 hod.

to tam sedí jeho babička?
Obrázek

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 24.11.2012, 06:07 hod.

nie matka

Necituj prosim predchozi prispevek - Kuki10

Attia
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Attia » 24.11.2012, 08:43 hod.

nevim co znamená NAKED v D3 ale já vždycky myslel že to znamená nahatý, jinak řečeno bez JAKÝKOLI výbavy včetně zbraně...díky tomu že měl tu nejdůležitější věc z výbavy nasazenou tak mi to zas tak neuvěřitelný nepřijde...

trochu jsem se zklamal, myslel jsem že se kouknu jak se daří NAKED event lidem z D3 oproti D2 ale zatím teda nic moc...čekal Naked event a tohle to nebylo...škoda...

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 24.11.2012, 08:50 hod.

Nemám ho rád :)
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 24.11.2012, 09:19 hod.

Attia píše:nevim co znamená NAKED v D3 ale já vždycky myslel že to znamená nahatý, jinak řečeno bez JAKÝKOLI výbavy včetně zbraně...díky tomu že měl tu nejdůležitější věc z výbavy nasazenou tak mi to zas tak neuvěřitelný nepřijde...

trochu jsem se zklamal, myslel jsem že se kouknu jak se daří NAKED event lidem z D3 oproti D2 ale zatím teda nic moc...čekal Naked event a tohle to nebylo...škoda...
problém je v tom že naked postavy z dia2 byly stále docela silné díky rozděleným skill pointům a bodům ve statech. v d3 se tvůj dmg odvíjí od nasazené zbraně.

taky ho nemám rád, každopádně tohle je slušný achievement.
nevím, co sem napsat

RezZ3t
Gorebelly
BattleTag:RezZ3t#2871

Příspěvek od RezZ3t » 24.11.2012, 09:39 hod.

Attia píše:nevim co znamená NAKED v D3 ale já vždycky myslel že to znamená nahatý, jinak řečeno bez JAKÝKOLI výbavy včetně zbraně...díky tomu že měl tu nejdůležitější věc z výbavy nasazenou tak mi to zas tak neuvěřitelný nepřijde...

myslíš že dh muže střílet bez kuše ?
unit:zealot

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 24.11.2012, 10:34 hod.

Počuj hral si vobec niekedy v poslednej dobe D3 ?

Každopádne dať Diabla na Inferne MP10 len so zbraňou v ruke je úspech, chalan má nejaký ten skill ;)
S4 Monk 1100+

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 24.11.2012, 11:09 hod.

proto jsem psal že nevím co znamená NAKED v D3. Neříkám že to co udělal bylo snadný, jen že jsem si myslel že NAKED = nahatý a to úplně, takže to že měl nasazenou vlastně nejdůležitější část vybavení mi přijde že nemá nárok na to vydávat se za NAKED pokořitele...

Je mi jasný že DH nemůže střílet bez kuše, ale to nemůže ani bowazonka v D2. Naked event je o tom že si vybereš ten char který může tu hru takhle dohrát. Pokud vím že barbar v D2 nemá šanci dohrát hell beze zbraně, tak ho nehraju naked, ale hraju třeba assu která tu možnost má. To stejný platí u D3. Pokud se chceš pyšnit titulem žes pokořil nahatej celou hru, měl by sis k tomu vybrat adekvátní postavu.

Pokud v D3 nejde hrát beze zbraně žádnou postavu ani build tak pak nemůžeš tvrdit že tu hru pokořil bez vybavení. Zatím je nejlepší, protože nikdo D3 nedohrál jen se zbraní, ale není to prostě NAKED pokoření D3.

Ještě jednou zdůrazňuju, netvrdím že to co udělal je lehký a snadný, jen že tohle NENÍ pokoření D3 ve stylu NAKED eventu.

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 24.11.2012, 11:12 hod.

Je kasne ze je to tazke ale nech to skusi dat s meeli championom napr. S barbarom to potom bude skiller ked toto da a nie len utekat a nechat nech ho nici nieco ine
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 24.11.2012, 11:14 hod.

Nevi nekdo tedka jakej na char dmg uplne bez niceho?

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 24.11.2012, 11:17 hod.

Já myslim, že tohle je "tak trochu" odpověď na všechny vzkaty, že nemá vůbec žádný skill :-).

Jinak smaozřejmě v d3 je být full naked úplně nesmysl. Můžete si tak zkusit zabít i Diabla normal (MP0) :-). Vzhledem k tomu, že veškerá damage jde ze zbraně, tak to prostě není možné. Maximálně nějakou oklikou typu "skoro zabít oblečen", pak sundat vybavení a nechat ho dodělat třeba hydrou apod. Ale to je spíš obcházení pravidel.

Na druhou stranu bych si ale full naked kill předtavoval bez toulce, který má na rameni... pouze se zbraní. Jeho DPS by mu kleslo pravděpodobně na méně než 1/3 toho současného. To by byl z mého pohledu opravdu pravý naked kill. Ale respekt před ním!

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 24.11.2012, 13:03 hod.

to že to je těěžký mu nikdo nebere. Jen prostě NAKED by mělo být opravdu NAKED. To je jako kdybych se vsadil že si stoupnu doprostřed náměstí plnýho lidí úplně nahatej a došel tam v trenkách a uplatňoval si nárok na to že tam stojím úplně nahatej.

Poku ale NELZE hrát D3 beze zbraně za žádnej class, tak je pak jasný že je tohle v rámci možností téměř "Naked" event.

jinak nevíte jestli zabíjel nahatej jen diabla nebo takhle prošel celou hru? nebo jen celý inferno?

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 24.11.2012, 13:57 hod.

Ja som ho rad maval , ale iba dovtedy dokedy nevyzebral od ludi goldy a nekupil si zato gear

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 24.11.2012, 14:11 hod.

Prečo ? Akurát využil sprostosť ľudí. On si z toho všetkého robil srandu, dokonca reportoval jedného za to že mu chcel darovať iba 500k :)
S4 Monk 1100+

gos
Fallen Shaman
BattleTag:mosko#2985

Příspěvek od gos » 24.11.2012, 14:32 hod.

Ked ti dam do ruky mec a nebudes mat nic viac, budes sa citit obleceny? Vidno ze o D3 vies ho*no, bez zbrane mas dps 7,35, diablo ma 276m HP, to by ho zabijal minimalne 10 a pol hodiny. Ale v skutocnosti by to bolo mnohonasobne dlhsie. (tyzden, dva)
A plati to pre vsetky postavy. Tu si nerozdelujes skill pointy a ah herna mechanika je uplne ina.
Naposledy upravil(a) gos dne 24.11.2012, 14:45 hod., celkem upraveno 6 x.

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 24.11.2012, 14:36 hod.

Attia píše:to že to je těěžký mu nikdo nebere. Jen prostě NAKED by mělo být opravdu NAKED. To je jako kdybych se vsadil že si stoupnu doprostřed náměstí plnýho lidí úplně nahatej a došel tam v trenkách a uplatňoval si nárok na to že tam stojím úplně nahatej.

Poku ale NELZE hrát D3 beze zbraně za žádnej class, tak je pak jasný že je tohle v rámci možností téměř "Naked" event.

jinak nevíte jestli zabíjel nahatej jen diabla nebo takhle prošel celou hru? nebo jen celý inferno?
Ako tu spomínal predomnou gos. Stupneš si doprostred námestia a dám ti do ruky opasok :) Budeš oblečený ? Už keď sa tak rád chytáš za slovíčka...
S4 Monk 1100+

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 24.11.2012, 15:42 hod.

zbraň je pro postavu stěžejní item, proto sem ho přirovnal k trenkám, který jsou pro mě taky stěžejní kus oblečení co se týká nahoty...pokud by si se bavil tom jestli bych si stoupl nahatej jen s opaskem, pak bych se bavil o tom jestli by on toho diabla sundal jen s rukavicema například...musíš vzít v potaz důležitost toho danýho předmětu. Já osobně bych si doprostřed náměstí jen s opaskem nestoupl, protože to je na mě moc HC...ale stejně tak pochybuju že by on toho diabla zabil kdyby měl jen třeba ty rukavice a neměl tu zbraň...v D3 neřešíš nahotu jako takovou, ale tím slovem naked se myslí jet bez itemů, a pokud máš na sobě v D3 oblečený nejdůležitější item, což je pro postavu zbraň, je to jako bych já v realu měl oblečený trenky protože to je zase pro mě nejdůležitější item v realu co se týče nahoty.(ale to už se opakuju)

co se týče toho co vím o D3, nikde sem neprohlásil že jsem znalec D3, proto jsem se výše ptal, jestli je KAŽDEJ class v D3 závyslej na zbrani. Pokud ano, tak pak není co řešit a v rámci možností je tohle svým způsobem skoro naked event...pokud ale JDE nějakej class v D3 hrát beze zbraně, pak tohle NENÍ naked event. Jak psal někdo nade mnou, měl k tomu nějakej spešl toulec. už tohle mu shazuje další body k dokonalosti naked eventu.

já nepopírám že to bylo lehký, ale že to není naked se vším všudy. ale to už se zase opakuju protože tohle jsem psal výše.

jste jak malý haranti kterým někdo šáhne na hračku :-D já se jen normálně zeptal :-D taky ti nenutím nějaký keci o ho*nech atd...;-)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 24.11.2012, 15:53 hod.

A dost.
Prestante tu resit takovy detaily.
Kdo s tom nesouhlasi, at se nevyjadruje.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Obecně“