Ahoj, chtěl bych se zeptat nějaké rady na tyto 2 bossáky.
Mám monka, vybavenej je slušně, DPS 47k, bohužel se mi nedaří tyto bosse kuchnout, umřu vždycky až na rage, a uberu jim sotva pulku, hraju to na mp5, a ostatni dvojce sundam bez problemu, jenže tahle dvojice, to je zážitek
Věčně stojím v bublině, když se mi podaří z ní vylézt tak mně zase sigebreaker chytne do kleští, a tak dokola, více času sem bud ve vzduchu nebo v bublině, nevím jak je zdolat, dát si mene mp je k ničemu, mozňá bych je dal na haluz ale pak pochybuji ze mi padne organ
Ve vice lidech asik neni problem když každej zabaví jednoho bosse ale takhle na solo
Gorash, odesláno z Iphone, pomocí TapaTalk
Uber bossové Khule+Sigebreaker
Re: Uber bossové Khule+Sigebreaker
Najdi si partu. To je asi nejlepší co můžeš udělat. Na MP5 máš IMO málo DPS. My to hrajem tak, že jeden zabaví Siege a ostatní killnou Zoltuna. Potom už je to napohodu.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
No já je nemůžu solo zdolat ani na MP3 takže asi tak...chce to partu... a možná trochu vybroušenej build. na youtubu jsem někde viděl monka, který si tyto dva dal na MP10 solo....s wizzem jsem bohužel podobnou ukázku zatím neviděl...
Jo jo, je tam dost místa, jeden si hraje se sekáčem, další pižlaj Zoltana, na MP4 jsme to dávali ve čtyřech i s dvěma slabejma hráčema pohodově
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no jedine s partou, alebo MP1. To vies, ked si tam sam obaja utocia na teba. Ked ste tam 4rja vacsinou idu po tom co je najblizsie. a damage 47k je biedny az katastrofalny a absolutne nedostatocny pre MP5.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Posílám jedno vtipné videjko, když se wizz zkouší probojovat na uber bossy:
http://www.youtube.com/watch?v=xMfWTOJKvPQ
Doporučuji první polovinu videa přeskočit, je to dost jednotvárné
http://www.youtube.com/watch?v=xMfWTOJKvPQ
Doporučuji první polovinu videa přeskočit, je to dost jednotvárné
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
sa nejako uzdravil na konci ten siegebreaker.
Ad to video - frost wizardi jsou do party pro tohle dost žádaný, ale upřímně, mně by takhle hrát fakt nebavilo