ponny level
Ted kdyz je MP a da se farmit prvni akt a aji se tam farmi klice tak me tak napada nevyplati se chodit delat stacky treba do ponny levelu ?
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: ponny level
no tak diky..to sem fakt nevedel ..me spsi zajimalo jak se to vyplati jestli tam je dost elitek a dost blizko od sebe..byl sem tam jednou a to jen na hell
Podle mě nevyplatí, jsou tam ty elitky docela rozstrkaný a ta mapa svým tvarem celkově nenahrává rychlýmu projití... nejlepší na NV v prvním aktu je podle mě Fersting woods, kde snadno dosáhneš 4 nebo pěti stacků, popřípadě dodělat pátej stack v kryptě na Cemetery...Reve píše:no tak diky..to sem fakt nevedel ..me spsi zajimalo jak se to vyplati jestli tam je dost elitek a dost blizko od sebe..byl sem tam jednou a to jen na hell
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ponny level urcite nie. Najrychljsie Festering woods + catedral level 3. skoda, ze elitny skeleton v cementery ma uz len 15% sancu, ze sa vygeneruje. joo a bomba je tiez sweeping hollow (lokacia hned pred cementery, alebo hned za dedinou)
Souhlas...
Prvni port: Festering woods... tam najit cestu do crypt... po ceste se vetsinou jedna az dve elitky najdou
Druhy port: Fields of Misery... nastackovat zbyle valory... zabit klicnika
Prvni port: Festering woods... tam najit cestu do crypt... po ceste se vetsinou jedna az dve elitky najdou
Druhy port: Fields of Misery... nastackovat zbyle valory... zabit klicnika
mám otázku: už někdo dropnul v ponny levelu legendárku či setovku?
- gajdy314710
- Quill Rat
- BattleTag:mattfenix#2851
- Sharis
- Quill Rat
Před patchem 1.0.5 jsem tam dropnul dvě nebo tři legendárky. Skorn a nějakej 60tkovej crap.
It is hot down here