Jen pro angličtináře

http://imageshack.us/a/img689/8853/infographic.jpg
Osobně s tímto závěrem plně souhlasím.
Co mi padá? Leda internetDeejv píše:Njn quetaku zajimavy že když du stebou tak ti to pada
"vymysleli" ho tak, aby dobře kooperoval s AH. nebo jinak řečeno, nutil k používání AH. to se děje. takže jim to vlastně "funguje".Aragorn píše:Jo, pod tohle se muzu podepsat na 105 % a jen pokracovat v krouceni hlavou, jak ten loot/itemization system vlastne vubec mysleli, ze jim bude v D3 fungovat..
to je bohužel iluze, kterou jsem ještě donedávna žil. říkal jsem si, jak tam bude ten trh lepší a nakoupím si relativně levně lepší věci. pak jsem strávil pár hodin na aukci a sice jsem nakoupil relativně lacino relativně dobrý věci, ale stálo mě to velký úsilí, ale především jsem byl v šoku, když jsem si některé kousky porovnával se SC AH. jasně, HC trh je menší, ale nejen nabídka, taky poptávka, takže mi přijde dost divný, když na HC AH stojí některý itemy několikrát víc jak na SC.Mr_Perfect píše:Jednoduchá rada - pojďte hrát HCTam AH není tak podělán jako na SC a navíc tam vůbec není to zlo v podobě RMAH...
vysvětluju si to tak, jak je to napsaný. kdyby neusměrňovali drop, AH by ztratilo význam. proto musej padat většinou srance. musí se přeci chránit ekonomika! oh wait...Quetak píše:teď sem narazil na toto
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5151724113
pořád přesně nechápu co tím chtěl říct, ale něco mi tam smrdí, je to už dost starej post, jak si ho vysvětlujete?
ani ne. jak jsem to několik dní sledoval, tak lidi sice prodávaj různý šmejdy za různý ceny. a stejně jako na SC nejlepší věci zmizí do hodiny. jenže na HC jsou ti prodejci asi natvrdlí. je tam nižší konkurence, takže si asi myslej, že to za tu cenu jednou prodaj. co jsem si 4 nebo 5 dní vyhlížel itemy, tak žádný neztratil nijak výrazně na hodnotě. sice to nikdo nekupoval, ale na aukci se vracel obvykle za stejnou cenu, za jakou se prodával předtím, když se neprodal... jestli je to pozitivum, tak to pak chápu, proč nehrajuRakiii píše:@ v0kurka - to mi přijde spíše jako pozitivum. Pro prodejce určitě. To co by na sc nikdo nesebral , může mít na HC pořád slušnou cenu.
Jo takže je to přesně tak jak sem si myslel a doufal, že to chápu špatně... D3 drop je jen velkej podvod nic víc, tímhle u mě blizz padnul hodně nízko. Fujv0kurka píše: vysvětluju si to tak, jak je to napsaný. kdyby neusměrňovali drop, AH by ztratilo význam. proto musej padat většinou srance. musí se přeci chránit ekonomika! oh wait...
Omyl, všechno se dá změnit. Jde jen o to chtít.DeathHero píše:Tam kde jsou prachy nehledejte moralku nema smyl se tu dohadovat o vecech ktere nemuzeme zmenit.