Co od Diabla3 očekáváte?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
v0kurka
Burning Soul
Co od Diabla3 očekáváte?

Příspěvek od v0kurka » 11.09.2012, 11:48 hod.

blystar píše:Ani v podstatě nevím proč to tady dávám, pač tu nikdo nemá peníze .. lock prodáno 90 euro
Nedá mi to a rád bych na tohle reagoval. Uvedu moji okamžitou asociaci - proč bych si měl kupovat item za 100 milionů? A teď ani nekritizuju nehoráznou inflaci, kdy dochází k dramaticky rychlému znehodnocování. Totiž nekupování takovýchto kousků považuju za známku přísně racionálního uvažování. Přemýšlel jsem, jak tento topic pojmenovat. Co já očekávám? V tuhle chvíli mě mrzí, že forum nepodporuje spoilery, abych vás ušetřil pohledu na tenhle wall of text.

Očekávám, že mě hra bude bavit. Zábavu lze definovat mnoha způsoby a hráči se v tom budou zřejmě dost lišit. Já bych si přál radost z dropu jako v D2, kdy jsem si bez většího obchodování mohl obstojně vybavit postavu. V tomhle D3 zatím docela zaostává. Současný model mi nevyhovuje a čekám úpravu, jestli mám u hry dlouhodobě zůstat.

Dále bych si přál nosit výbavu, kdy budu mít nejlepší poměr cena/výkon. Proč bych měl mít itemy v hodnotě miliard goldů, když to přinese zoufale malý užitek navíc ve srovnání se 100x levnější výbavou. Jako součást tohoto počítám i určitou výzvu, procházet hrou s relativně slabším gearem mi dělá větší radost, jak kdybych to krájel v Alkaizerově gearu - co by mě na tom pak bavilo, to nevím. Aby se ze mě stala mašina na dropy, to není můj cíl. Raději budu v lowendu a přebytky místo nesmyslně drahých upgradů uplatním pomocí RMAH. Možná se vám to bude zdát divné, ale mít top výbavu by mi asi neudělalo takovou radost jako stovky eur na účet. Zde musím zdůraznit, že v osobním životě nemám potřebu takového přivýdělku, takže potřebnějším to musí dělat násobně větší radost a přinášet ještě větší užitek jak mně. Ale stanovit si to jako alfu a omegu hry může být problém, protože je tu až moc velký faktor "náhody", i když se občas zadaří, avšak ne každému. Původně jsem neplánoval z Diabla nějak profitovat, ačkoli někteří moji známí a kamarádi právě v tomhle viděli příležitost. Dnes už většina z nich ani nehraje.

Nepotřebuju, aby nad mým profilem, potažmo gearem, slintali stovky závistivců, kterým to sebere chuť hrát (na tohle jsou experti na ofik foru:D). Hraju to, sobecky, pro vlastní zábavu. Ne abych někomu imponoval.

Na druhou stranu chápu, že pro někoho může být výzva poskládat si nějaký hezký set. Nic proti tomu. Já si raději zapnu Hardcore, tam vidím větší výzvu, i když s tím postupným nerfováním inferna to trošku ztratilo kouzlo. Přece jen ocenil bych trošku větší vliv toho, že umím hrát, než že u toho strávím tisíce hodin, ale představu jak toho docílit ve hře typu DIablo nemám. Někdo chce být třeba připraven na PVP, to mě osobně moc nezajímá. V D2 mi to přišlo jako failíček a nikdy jsem tomu nepřišel na chuť. WOW jsem hrál celkově asi 2 hodiny, takže nevím, jak pozitivně se to může promítnout do D3.

Ačkoli si uvědomuju, jak je to prázdné a bezúčelné, tak se mi líbí huntit achievmenty. Právě to mě přimělo hrát trošku i ten hardcore, který mi poskytl příjemný únik od SC. Mohlo by jich být více, snad přijde rozšíření, ale některé je už i tak relativně obtížné sehnat. Btw. zajímalo by mě, jestli někdo našel v Desolate Sands všech 10 Ancient Devices, přijde mi to trošku drastické a dřív dohraju HC inferno (zvlášť než to zase boostnou na adekvátní obtížnost).

Je to zvláštní, ačkoli je svět Diabla3 relativně malý, vzhledem k délce vývoje je až drasticky malý, tak mi nevadí ho procházet opakovaně a necítím z toho rutinu či stereotyp. I když ta generace prostředí je naprosto mizerná a v 90% případů vím přesně kudy jít nejkratší cestou k dalšímu vchodu. Argumenty proti jsou opravdu silné, ale dokud mě to bude bavit, tak se rád nechám pohlcovat. Zatím mám do detailu prostudované jen dvě postavy, tak snad do datadisku stihnu zbylé tři, když všem přijdu na chuť :D

Rád si přečtu vaší motivaci k hraní, stejně tak mě zajímají i názory, proč mít gear za stovky milionů.

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Re: Co od Diabla3 očekáváte?

Příspěvek od Kuki10 » 11.09.2012, 12:08 hod.

v0kurka píše:
blystar píše:Ani v podstatě nevím proč to tady dávám, pač tu nikdo nemá peníze .. lock prodáno 90 euro
Nedá mi to a rád bych na tohle reagoval. Uvedu moji okamžitou asociaci - proč bych si měl kupovat item za 100 milionů? A teď ani nekritizuju nehoráznou inflaci, kdy dochází k dramaticky rychlému znehodnocování. Totiž nekupování takovýchto kousků považuju za známku přísně racionálního uvažování. Přemýšlel jsem, jak tento topic pojmenovat. Co já očekávám? V tuhle chvíli mě mrzí, že forum nepodporuje spoilery, abych vás ušetřil pohledu na tenhle wall of text.

Očekávám, že mě hra bude bavit. Zábavu lze definovat mnoha způsoby a hráči se v tom budou zřejmě dost lišit. Já bych si přál radost z dropu jako v D2, kdy jsem si bez většího obchodování mohl obstojně vybavit postavu. V tomhle D3 zatím docela zaostává. Současný model mi nevyhovuje a čekám úpravu, jestli mám u hry dlouhodobě zůstat.

Dále bych si přál nosit výbavu, kdy budu mít nejlepší poměr cena/výkon. Proč bych měl mít itemy v hodnotě miliard goldů, když to přinese zoufale malý užitek navíc ve srovnání se 100x levnější výbavou. Jako součást tohoto počítám i určitou výzvu, procházet hrou s relativně slabším gearem mi dělá větší radost, jak kdybych to krájel v Alkaizerově gearu - co by mě na tom pak bavilo, to nevím. Aby se ze mě stala mašina na dropy, to není můj cíl. Raději budu v lowendu a přebytky místo nesmyslně drahých upgradů uplatním pomocí RMAH. Možná se vám to bude zdát divné, ale mít top výbavu by mi asi neudělalo takovou radost jako stovky eur na účet. Zde musím zdůraznit, že v osobním životě nemám potřebu takového přivýdělku, takže potřebnějším to musí dělat násobně větší radost a přinášet ještě větší užitek jak mně. Ale stanovit si to jako alfu a omegu hry může být problém, protože je tu až moc velký faktor "náhody", i když se občas zadaří, avšak ne každému. Původně jsem neplánoval z Diabla nějak profitovat, ačkoli někteří moji známí a kamarádi právě v tomhle viděli příležitost. Dnes už většina z nich ani nehraje.

Nepotřebuju, aby nad mým profilem, potažmo gearem, slintali stovky závistivců, kterým to sebere chuť hrát (na tohle jsou experti na ofik foru:D). Hraju to, sobecky, pro vlastní zábavu. Ne abych někomu imponoval.

Na druhou stranu chápu, že pro někoho může být výzva poskládat si nějaký hezký set. Nic proti tomu. Já si raději zapnu Hardcore, tam vidím větší výzvu, i když s tím postupným nerfováním inferna to trošku ztratilo kouzlo. Přece jen ocenil bych trošku větší vliv toho, že umím hrát, než že u toho strávím tisíce hodin, ale představu jak toho docílit ve hře typu DIablo nemám. Někdo chce být třeba připraven na PVP, to mě osobně moc nezajímá. V D2 mi to přišlo jako failíček a nikdy jsem tomu nepřišel na chuť. WOW jsem hrál celkově asi 2 hodiny, takže nevím, jak pozitivně se to může promítnout do D3.

Ačkoli si uvědomuju, jak je to prázdné a bezúčelné, tak se mi líbí huntit achievmenty. Právě to mě přimělo hrát trošku i ten hardcore, který mi poskytl příjemný únik od SC. Mohlo by jich být více, snad přijde rozšíření, ale některé je už i tak relativně obtížné sehnat. Btw. zajímalo by mě, jestli někdo našel v Desolate Sands všech 10 Ancient Devices, přijde mi to trošku drastické a dřív dohraju HC inferno (zvlášť než to zase boostnou na adekvátní obtížnost).

Je to zvláštní, ačkoli je svět Diabla3 relativně malý, vzhledem k délce vývoje je až drasticky malý, tak mi nevadí ho procházet opakovaně a necítím z toho rutinu či stereotyp. I když ta generace prostředí je naprosto mizerná a v 90% případů vím přesně kudy jít nejkratší cestou k dalšímu vchodu. Argumenty proti jsou opravdu silné, ale dokud mě to bude bavit, tak se rád nechám pohlcovat. Zatím mám do detailu prostudované jen dvě postavy, tak snad do datadisku stihnu zbylé tři, když všem přijdu na chuť :D

Rád si přečtu vaší motivaci k hraní, stejně tak mě zajímají i názory, proč mít gear za stovky milionů.
Musim s tebou souhlasit....
Ackoliv je diablo porad stejny, tak svym zpusobem, je kazdej start mapy unikatni....
Pokazdy, kdyz to zapnu, tak jsem stejne natesenej, jak kdyz vyslo.:-)
Tohle umi malo her, opravdu malo...co se tyce rmah, tak tam obcas neco prodam a prodavam tam prebytky goldu a pokazdy mam z toho velkou radost.:-)
Motivaci k hrani mam timto obrovskou a navic chci mit vsechny postavy na 60 jak sc tak hc....
Na sc mam zatim dve na hc ani jednu, takze to je taky jeste na dlouho.....
A navic, aby zadne postave nedelalo problem farmit kdekoliv solo, coz zatim spolehlive jen wizz, ale barba uz je hotovej z 90%.:-)
Bohuzel vetsinu gearu jsem koupil na ah, jen minimum droplo me, nebo nekomu v parte, to je na tom nejsmutnejsi....
Dalsi cil co mam v planu, tak dojet postavu ciste jen z dropu, ale to je beh na dlouhou trat...
Co se tyce miliardovych gearu, tak tam je to u kazdyho hodne individualni, tezko to nejak posuzovat, ale nekdo dokaze dohrat diablo s normal gearem, nekdo na to potrebuje epic gear....
Co se tyce PvP, tak to zatim vubec neresim, kdovi jak to dopadne a ladit ted gear na PvP me prijde zbytecny, ale zase vec nazoru....
Snad jsem reagoval na vse, kdyby ne, tak doladim.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 11.09.2012, 12:47 hod.

Vesměs souhlas s vokurkou. Jen se pozastavím nad gearem za "stovky milionů". Než jsem začal hrát D3, tak jsem si říkal, že všechno co se dá prodat za pár desítek eur a víc střelím na RMAH a to nikoliv z důvodu hrabání eur (nemám zapotřebí), ale proto že pro mě virtuální předmět nemůže mít takovou cenu. Tedy zamýšlel jsem se nad tím čistě pragmaticky. Teď už ale lituju mého jediného na RMAH prodaného předmětu (49Eur v době kdy milion stál o dost víc), protože za goldy za něj utržené bych teď měl o dost lepší výbavu. Mně teď padnout suprově rollnutá manticora, tak si jí fakt nechám a na 250E se vy****. A proč? Protože zrovna to pro mě dělá tu hru zajímavou, vypiplat si gear a to nejlépe z dropnutých věcí. To, že poskládat si výbavu z dropu je buď nemožné, nebo na opravdu dlouho je jiná věc a je to k zamyšlení.

Jinak člověk je tvor hrabivý a ne nadarmo jsou nejoblíbenější témata jako "Legendární drop - pochlubte se", "No legendary club", "Magic find" a mnoho dalších. Na tom ta hra stojí a stát bude.
Naposledy upravil(a) Nekronaut dne 11.09.2012, 13:20 hod., celkem upraveno 1 x.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 11.09.2012, 13:06 hod.

napisem to v minulom case... ako maly fagan som hraval spolu s kamosom d1... potom o par rokov neskor uz sam na vlastnom pc d2... ked malo vyst d3, par ludi s ktorymi som hraval za posledne roky niektore mmo ma nahovarali, nech kupim trojku aj ja, ze neolutujem... cez amazon to bolo nejakych 36eur, tak som si povedal ze preco nie, aspon to vyplni ten cas pri cakani na guild wars2... a naozaj, nelutoval som, tie necele 4 mesiace hra bavila celkom dobre, ci uz zo zaciatku game play, neskor v podstate uz len AH vacsinou, ale bavila... teraz zapnem uz len sporadicky, lebo vyslo spominane gw, ale urcite sa s dalsim vacsim patchom, datadiskom k diablu vratim... neocakavam od nich nejak nic, pretoze viacerymi ludmi spominane pvp ma u d3 absolutne nezaujima... jedine, pokial by hru spravili opat trosku tazsou, aby to bola nejaka vyzva, popripade pokial by skilly prekopali tak aby napr barb nebol odkazany na 2-3 funkcne buildy... ku gearu za stovky milionov sa vyjadrit neviem, najdrahsia vec co mam na postave je mozno za 2-3 miliony... vyznam v tom nejak nevidim, kedze je to lahko hratelne aj v geare za par M a ani vizualne nie su top itemy nejak mega odlisne... osobne ma hra viac bavila ked som mal problemy prechadzat act3, o to ale lepsi pocit bol s kazdym novym dosiahnutym waypointom... cize za mna, keby mi droplo nieco co ma cenu, resp da sa predat napr za 100m, tak to riesim urcite cez rmah, aj ked o peniaze nejak nejde, nevidim ale zmysel vylepsovat postavu, ktora s lahkostou prechadzat hrou od zaciatku do konca s tym co ma aj teraz

Fugassssssss
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:WUB WUB WUBSTEP

Příspěvek od Fugassssssss » 11.09.2012, 13:11 hod.

To s tim dropem je škoda v d3. Moc zdejši carpinustv nesleduju, ale někdo v nějakým z nich tuším řikal (ajey ?), jak bylo na d2 luxusni, že když hráč, který měl dobrej gear (nebo byl štědrej), tak horší itemy daroval kamošum/začinajicim hráčům. Toto v d3 úplně odpadá a je to šit.

Sice je k diablu 3 potřeba stálej net, ale přijde mi to mín multiplayer hra jak diablo 2!

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 11.09.2012, 13:24 hod.

Diablo 2 jsem hrál jen tak pro zábavu, žádné přehnané očekávání, jednou za čas jsem to zapnul a opravdu mě to bavilo, postupně jsem si farmil itemy, gamblil ve vesnicích, hrál s kámošema a vyměňoval gear.

V D3 mám odehráno 200 hodin a upřímně mě to s každým lognutím přestává bavit méně a méně. Legendary mi nedropla okolo 100 hodin a použitelný item tak 50. Za celou hru jsem dropnul 2x legendárky na low level. Paragon system mě nemotivuje k dalšímu hraní, protože MF se zdá v tomto úplně irelevantní.

Když dropnu něco použitelného, tak to šlo z 80% na RMAH. Většinu gearu jsem nakoupil na aukci - a to je hlavní problém diabla3.

Ta aukce hráče fixuje k jejímu využívání - nebo jste se poprvé logli a řekli si, že jí nebudete využívat? (Ne, protože nikdo netušil, jaký bude mít globální používání aukce následek). Hlavní zábava v D2 byla farmení itemů, které byly MĚ SAMÉMU prospěšné.
Pomalu začínám na D3 zanevřívat. Jedinou šancí je opravdu dobré zpracování PvP.

A pokud jde o mě. Vůbec nejlepší by bylo, kdyby se aukce (RMAH i GAH) otevřela na 1 den v měsíci - ta hra by dostala úplně jinou dynamiku.

Jediná věc, proč D3 ještě hraju jsou večerní streamy carpinus teamu, kdy si to ke grindění zapnu a poslouchám. Když ukončí stream, tak vypnu.
Obrázek

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 12.09.2012, 07:22 hod.

Kuki10 píše:Ackoliv je diablo porad stejny, tak svym zpusobem, je kazdej start mapy unikatni....
Pokazdy, kdyz to zapnu, tak jsem stejne natesenej, jak kdyz vyslo.:-)
Tohle umi malo her, opravdu malo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Papagaj
Gorebelly
BattleTag:Papagaj#2656

Příspěvek od Papagaj » 12.09.2012, 07:45 hod.

Fugassssssss píše:To s tim dropem je škoda v d3. Moc zdejši carpinustv nesleduju, ale někdo v nějakým z nich tuším řikal (ajey ?), jak bylo na d2 luxusni, že když hráč, který měl dobrej gear (nebo byl štědrej), tak horší itemy daroval kamošum/začinajicim hráčům. Toto v d3 úplně odpadá a je to šit.

Sice je k diablu 3 potřeba stálej net, ale přijde mi to mín multiplayer hra jak diablo 2!

Co prosim ta v Diablo 3 odpada? Mam zacinajuceho kamosa monka, momentalne ma lvl 50 a ked som mu podaroval 1000 DPS 1H so soketom s lvl requirment znizenym na lvl 45, tak skoro dostal za tym kompom orgazmus.

Uz som to tu pisal mnohokrat no napisem to znovu. Plno ludi absolutne nechape zakladne principy tejto hry. Su to krive a neschopne lamy a jedine v com im karta ide je zakladanie QQ topikov :)

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 12.09.2012, 08:09 hod.

Z počátku byl systém buildů značně nevyvážen, například pro WD. Hrál jsem za něj jako první charakter a tím jsem si dost ztížil a trochu i znechutil hraní. Co mě ale opravdu na hře vadí je neschopnost generovat mapy zcela náhodně, pokud už to mám po několikáté prochozené, jdu na jistotu a to je něco, co mě nepřitahuje. Ohledně AH a RMAH, to je opravdu zklamání, jak tento přídavek hru slušně pohřbil. Nechápu, že pokud existuje mantinel na RMAH (250), proč neexistuje i na AH? Narazil jsem na achievment, na který musím nasbírat 100,000,000. Takovou částku ale nikdy na účtě mít nebudu v celku. Osobně mi přijde směšné prodávat a ohodnocovat předměty, sám jsem rád, že mám v goldech 2 M. Hrozně rád bych AH zničil, ale na to nemám nijak použitelný drop.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 12.09.2012, 08:20 hod.

st.ranger píše:Narazil jsem na achievment, na který musím nasbírat 100,000,000. Takovou částku ale nikdy na účtě mít nebudu v celku.
To tuším nemusíš mít najednou na účtě, stačí jich tolik jen průběžně nasbírat.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 12.09.2012, 08:25 hod.

Nekronaut píše:
st.ranger píše:Narazil jsem na achievment, na který musím nasbírat 100,000,000. Takovou částku ale nikdy na účtě mít nebudu v celku.
ano. počítá to pouze nasbíráné itemy ze země a MOŽNÁ z questů. nejedná se o výdělky při prodeji na AH a nemá to co dočinění s aktuálním stavem tvého konta.

st.ranger
Gorebelly
BattleTag:stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 12.09.2012, 08:48 hod.

Nekronaut píše:
Nesprávně jsem to napsal. Pochopil jsem, že se to počítá sbíráním, ale hodlal jsem při tom reagovat na předměty na AH za takovou částku.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 12.09.2012, 09:36 hod.

docel jsem se těšil na nějaký pořádně megalomanský názor, ale zatím tu působíme jako banda "žebráků" :D nic proti nám, jen tu chybí do placu nějaký pořádný rozhazovač.

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 12.09.2012, 09:49 hod.

moje ocakavania od d3:

prejst inferno za vsetky postavy...solo
mat vsetky postavy v top geare...miliardove hodnoty
mesacne zarobit aspon 3500 eur na predaji v RMAH
vyplnenie volneho casu

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 12.09.2012, 09:51 hod.

v0kurka píše:docel jsem se těšil na nějaký pořádně megalomanský názor, ale zatím tu působíme jako banda "žebráků" :D nic proti nám, jen tu chybí do placu nějaký pořádný rozhazovač.
Však jich tu pár je, ale asi se bojí lynče :D
ReptileSVK píše:moje ocakavania od d3:

vyplnenie volneho casu
Lol ty seš pásek :lol: :lol: :lol:

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 12.09.2012, 10:02 hod.

vyplnenie volneho casu
to jsou očekávání, a jak se ti to daří realizovat? ;D jinak se mi líbí, že máš svoji vizi!
Nekronaut píše:
to se mi nezdá. za jiný názor není důvod lynčovat, jen bych chtěl poskytnout jiný pohled, na který sám nemůžu přijít :( něco jako kupuju jeden item za 100 milionů, protože je 10x lepší jak item za 10 milionů... ne teď to zlehčuju, ale tohle je sarkastickej pohled, přes kterej se nemůžu přenést.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 12.09.2012, 10:10 hod.

Mně to připadá jako v reálu. Stejná kára s výbavou stojí 2 mega a opravdu je díky pár "zlepšovákům" o tolik lepší, než ta za 1mil? Prostě přidáš adaptivní tempomat a šup 50tis. To že v mých očích je adaptivní na dvě věci a že mám raději normální je subjektivní. Prachatej člověk/hráč prostě bude platit čím dál tím víc za čím dál tím míň aby nějak progresoval. Celkem logické.

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 12.09.2012, 10:11 hod.

D2 jsem hral asi 4 roky online s kamosema. Bavilo me na tom findit itemy a nasledne s nema kseftovat za runy, gemy, goldy, atd. A stejne tak me to baví v D3. V D2 sel kazdej po runach. Kazdej byl rad, kdyz mu neco dobryho padlo a nasledne to smenil za runu a skladal RW. Citim to v D3 stejne, akorat nemenim za runy, ale za goldy, za ktere si nasledne muzu koupit co chci. Gear za stovky milionu bych chtel. Je to presne ta vec co me bavi. Bavi me postupne tunit postavu a mam radost z kazdeho 1k dmg navic. Ten zalosty drop co je v D3 me ani nevadi. Naopak jsem rad. Protoze jinak by ty setovky a legendary a obecne ty top itemy mel kazdej. Chybi me tu RW. To bylo jeste o level vejs nez top dropnutej gear. A bylo to na dost dlouho nasbirat potrebny runy.
Nicmene D3 me porad bavi a dlouho jeste bavit bude. Porad je co zlepsovat. Hra pro me v zadnem pripade nekonci dohranim inferna (ackoli jsem ho jeste nedohral :) ). Hra pro me konci az tehdy, kdyz mam na sobe top vybavu a vim, ze lepsi uz proste neni. Jinak RMAH nepouzivam vubec. Ani na prodej ani na nakup. Pro me je to jen hra a ne prace. Kdybych na RMAH prodaval, tak bych stejne ty eura nechal ve hre. Takze to vsechno resim pres GAH.

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 12.09.2012, 10:13 hod.

v0kurka píše:

vyplnenie volneho casu
to jsou očekávání, a jak se ti to daří realizovat? ;D jinak se mi líbí, že máš svoji vizi!

no zatial mam WD tesne pred koncom inferna a da sa povedat, ze je to celkom tank, ale gear zdaleka nie je top.
mesacne zatial 100 eciek zarobim, ale so zvysujucim sa paragonom sa to snad vylepsi.
kazdopadne ma to bavi a kedze je moznost aj privyrobenia je to hnaci motor vpred!

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 12.09.2012, 10:16 hod.

v0kurka píše:

vyplnenie volneho casu
Nekronaut píše:
to se mi nezdá. za jiný názor není důvod lynčovat, jen bych chtěl poskytnout jiný pohled, na který sám nemůžu přijít :( něco jako kupuju jeden item za 100 milionů, protože je 10x lepší jak item za 10 milionů... ne teď to zlehčuju, ale tohle je sarkastickej pohled, přes kterej se nemůžu přenést.
Nejhorsi je asi na tom ta demence lidi...
To ze musim kupovat na ah abych nestal rok na miste, to proste nezkousnu asi nikdy, ale ty ceny co si vetsina mysli, ze ma item za miliardy, to je proste stupidita....
Ze nejakymu retardovi, kterej pomalu ani nevi, co je Diablo, padne item, za kterej jsou lidi schopni dat tisice korun, je proste demence.
Meli na ah dat taky nejakej strop, treba 250m, i kdyz by to ve finale asi dopadlo skoro stejne a top itemy by se prodavaly mimo AH....
A stejne hrac, kterej diablo hraje a celkem ho zvlada, nepotrebuje na dohrani eqip za miliardy....
Dyt kolik lidi hralo diablo jen kvuli rmah, jak si myslely ze na tom vydelaj a vetsina kulovi....
Ja tam denne otocim 5-10e a celkem to potesi.:-)
Ale je to ze 2,4 itemu.
A pak dementi, sry musim to tak rict, nabouchaj staty do AH a zjisti, ze podobnej item tam neni....
Uz je nenapadne ze item, kterej ma o 20 min main statu napr. tam je treba od 3m, ale oni to tam buchnou za 200m.
To muze koupit jen totalni idiot, nebo nekdo, kdo hru hraje jenom tak, ze tam nacpe penize, pak uz to ztraci smysl...
Co z toho, kdyz si vyexpim char a koupim na neho za miliardu eqip....
To dohraje aji retard a Diablo tim ztraci smysl...Ale to pochopi jen fanousek diabla, hrac kterej si honi ego jakej ma eqip toto vubec nepochopi.....
Treba z meho barba mam radost, kdyz mi hraci, kteri ho hraji poradily a eqip me stal par mega....
Byly to.miliony co jsem protocil na AH a jde to uz celkem.
Nepotrebuju nakoupit za miliardu a pak si tady honit ego jak jste lamy co to mate na sobe.

Tak a ted hrr do me.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Obecně“