tak mi napište jak vidíte datadisk klidně i vaše přehnané představy co by mohlo být. Já osobně si myslím že přidají nový akt možná i že zabijou tyraela a pomocí jeho meče oživí všechny starý bosse z diabla 2 (andy, duriel, mephisto a baala) a vznikl by nějakej Uber level něco jak byl v d2 kterej by byl něco jako vzpomínka na minulost viděl bych tam nějakej cinematic jak jste v jedničce zabíjeli diabla třeba sorc+war+rogue jak ho ubodaj pak v diablu 2 jak jste postupně zabíjeli act bosse a to samé i s diablem 3. Když by jste prošli i uber level všechno zabili tak by tam byla určitě nějaká blbost co by dávala naději že diablo znovu povstane, třeba jako v godzile na konci to jedno vajíčko co zůstalo

tohle všechno sem vymyslel z místa a jsou to čistý hovadiny co mě napadly, tak pojdme fantazírovat spolu možná se někdo z nás trefí a opravdu to bude v datadisku

(omlouvám se za svojí otřesnou gramatiku nebo nevim jestli otřesnou už to nepoznám kde je chyba a kde ne, ale dva měsíce bez školy udělá s člověkem divy)